tirsdag 2. november 2010


Kroker og håndtak på plass
og en liten timeout...

4 dager bloggefri, og det føles litt som en evighet...! 
Men det er selvfølgelig helt frivillig, og det er faktisk litt godt å ta seg en pust i bakken, innimellom også.
Helgen var hektisk, men jeg møtte noen helt fantastiske jenter, som virkelig satte spor hos meg:) Jeg tror neppe de som jobbet i den restauranten vi tibragte kvelden, ville trodd oss dersom vi hadde fortalt at ingen av oss hadde møttes før;) Det føltes som om vi alltid hadde kjent hverandre, og stemningen var overraskende avslappet...
Det er absolutt ikke "skummelt" å møte andre bloggere, tvert imot så er det veldig givende å tilbringe tid med noen som deler samme lidenskap og interesse som en selv. Tusen takk for noen fine dager:)

Her hjemme skjer det litt av hvert om dagen, og nå har jeg ENDELIG fått på alle håndtakene på apotekerskapet mitt! Ting tar tid, og når spikerne er så små, og noen i tillegg har blitt borte, så er det fort gjort at ting blir litt utsatt...
Men nå er alle på plass, og jeg har også fått montert opp to kroker på siden. Disse har også ligget i skuffen leeenge;)
Jeg kommer tilbake med flere bilder som viser skapet (og dets nye innhold) i sin helhet, men med det gråværet som herjer ute nå, så blir bildene så mørke, at man skulle tro de var knipset sent på kvelden! Når ikke engang dagslyset er til hjelp, så får man bare vente på goværet;)

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på forrige innlegg, godt å høre det er flere av dere som også liker "hvit jul", bokstavelig talt;)Ønsker dere alle en fin kveld

klem Kjersti

28 kommentarer:

 1. Så fint det blir Kjersti =) Gleder meg til å se hele skapet i sin prakt, med alt på plass =)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Tenker skapet ble lekkert også ;)
  Jeg kjenne meg så igjen i innlegget under her! Det var igrunn det stor tema da Miggen og jeg tok en(eks antall) kaffekopp(er) før julen i fjor! Hvit hvit hvit, og helst bare hvit! Jeg gjennomførte det som planlagt og var strålende fornøyd helt frem til barna spurte hvorfor ikke vi hadde rødt til jul? Barna begynner å bli store, og sier ifra! Så i år blir det MYE hvit og LITT rødt. Det duse rødfargen går til nød ;)
  Så nå øver jeg meg men noen fine puter med en litt rødt på!

  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig fint med noen kroker paa siden for aa henge litt "go'saker" :)
  Skaper er forøvrig dritlekkert og skulle GJERNE hatt noe lignende!

  Jentekvelden deres hores utrolig koselig ut, og jeg skulle gjerne vaert der med dere. Haaper jeg er i Norges traktene en gang dere motes.

  Takk for hyggelige gratulasjoner inne hos meg. Maa si det er stas aa bli forlovet. Ikke lenge siden jeg skrev paa siden sin at jeg joinet klubben over ugifte uten servise :) Saa naa MAA jeg jo snart velge meg et servise...hehe

  Sender deg en velfortjent giveaway saa fort jeg faar adressen din. GOy at du vant to paa en gang da!:)

  klem Nina

  SvarSlett
 4. Super-flott!! Deilige og inspirerende bilder - som alltid, Kjersti:)) En får aldri nok av kroker og knagger etter min mening; SÅÅÅ praktisk til oppbevaring - topp med alt som kan henges opp!!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  brakkeKLEM
  Anette;)

  SvarSlett
 5. Heisann vennen! :-)
  Så fint det blir, gleder meg til å se hvordan det ble tilslutt. Selv hatt noen prosjekter her hjemme idag, som jeg gleder meg til å vise.

  Bloggefri er viktig iblandt, det har alle godt av! :-)

  Det var virkelig hyggelig å møtes, du er så absolutt like god og snill som du fremstår gjennom bloggen!! Kjempeglad for møtet, og gleder meg til neste gang. Kanskje det allerede blir over nyttår ? Må jo ikke bli så lenge til! ;)

  Ha en fin kveld, her har Thea tatt kveld og jeg koser meg med bloggrunde. Vært på sykeh idag og nå er det null gips, skal si hun har fått fart! Haha

  Godklem

  SvarSlett
 6. Hei igjen, Kjersti!!! Sjølv takk for ein utruleg kosleg kveld på Plah! Tenk at det kan vere så givande å treffe heilt nye menneske! Eg let meg raskt fascinere av å treffe andleta bak bloggane eg les. Tenk, der sat vi fem ulike jenter den kvelden, som aldri hadde møtt kvarandre før. Det er også så fascinerande å høyre historiene om andre sine liv. "Everyone`s got a story" er eit uttrykk som verkeleg var gjeldande for den kvelden!

  Ynskjer deg ein fin tysdagskveld! Her på Sunnmøre bles vi snart vekk!

  Klem, Tove

  SvarSlett
 7. Hei igjen, Kjersti!!! Sjølv takk for ein utruleg kosleg kveld på Plah! Tenk at det kan vere så givande å treffe heilt nye menneske! Eg let meg raskt fascinere av å treffe andleta bak bloggane eg les. Tenk, der sat vi fem ulike jenter den kvelden, som aldri hadde møtt kvarandre før. Det er også så fascinerande å høyre historiene om andre sine liv. "Everyone`s got a story" er eit uttrykk som verkeleg var gjeldande for den kvelden!

  Ynskjer deg ein fin tysdagskveld! Her på Sunnmøre bles vi snart vekk!

  Klem, Tove

  SvarSlett
 8. Hei Kjersti!

  Har nettopp funnet din fantatiske blogg, den havnet direkte på topp på bokmerket og jeg kommer til å bli en flittig leser, kjempe inspirerende.

  Kan jeg spørre deg hvor deres sofa er fra og hva den heter? Ser det er flere som også lurer på det samme!

  Takk!

  Kh Birgitte

  SvarSlett
 9. Can you post more pictures of that great cushion? It is just what I need and alas, since I am all the way in the USA, I am not going to be able to buy it but I can copy it! Thanks!

  SvarSlett
 10. fine bilder og koselig stemning her.
  fint :)
  ikeapimpinga var inspirerende
  :)

  HIlsen Åpent hus

  SvarSlett
 11. Vad trevligt det lät!

  Kan tänka mig att det var en riktig höjdarkväll!

  Kram Mariette

  SvarSlett
 12. Hei Kjersti! Så kjekt at du har fått møte andre bloggedamer! :) Fine bilder på siste innlegga dine, som alltid :) Har eit spm.til deg, men sender ein mail. Er litt småsenil innimellom, så du må hjelpe meg!

  Ynskjer deg ei flott veke vidare!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 13. Så utrolig fint det blir. Bildene dine er alltid så innbydende & lekre. Du er utrolig flink!! Gleder meg til å se resten av skapet!! En kjempefin kveld til deg! Klem, Line

  SvarSlett
 14. Dritfint det skapet altså :)
  Krokene også ;)
  Ha en fin kveld, Kjersti:)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 15. Det skapet ditt er bare helt fantastisk! Love it!♥ Kjekt med knaggene på. De likte jeg.

  Også høres det ut som du hadde en helt super helg. Veldig misunnelig. Skulle gjerne skravlet i timesvis på cafe med deg altså. Er sikker på at det hadde vært veldig koselig. :)
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 16. Vilka fina krokar!

  Ja usch visst är det trist med det grå vädret. Man vill varken ta kort eller gå ut... :)

  /Kristina

  SvarSlett
 17. Rålekkert!!! super inspirerende bilder som vanlig!!

  Bloggtreffet høres sååå koselig ut...og ikke å skummelt ut som jeg tenker at det kan være..

  Klem

  SvarSlett
 18. Så flott skapet ditt ser ut! Bloggen din er bare helt herlig og veldig inspirerende, vil derfor gi deg en liten award:

  http://hosmarte.blogspot.com/2010/11/november.html

  Du har sikkert fått den før, men da har du iallefall to;)

  Godt med en liten bloggepause, men jeg er glad du er tilbake med nye innlegg! =)

  -Marte

  SvarSlett
 19. Åh, så fint det blev. Glädjer mig att läsa att du haft en fin helg tillsammans med underbara människor. Det är det som ger en energi. :)

  Kram från Lotta

  SvarSlett
 20. Du er bare så utrolig flink og jeg blir så inspirert av deg!
  Håper du får en super dag..
  Såååå lei meg for at jeg ikke kunne være med i helgen!!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 21. your blog is really inspiring! i mentioned it on mine, check it out here:

  http://designupcomers.blogspot.com/2010/11/rustic-homes.html

  have a nice day!

  SvarSlett
 22. Sååå fint, gleder meg til å følge med videre:9
  ha en fin uke, Mona.

  SvarSlett
 23. Får så mye inspirasjon fra deg!
  Du har drømmehjemmet med store bokstaver:O)

  Kanskje du vil titte innom siden min å se på idder til hva du kan lage selv. Ser du er flink til håndarbeid. Har nettopp laget en krans som jeg kan tenke meg du vil falle for og kan lage selv. ¨

  Ha en fin fin dag:O)
  Klemmer

  SvarSlett
 24. Hej!
  Tycker att hela din blogg fungerar bra som ljusbehandling i vitt. Vilken fin blogg du har.
  Annika

  SvarSlett
 25. En liten hilsen sånn på tampen, er på vei i seng. Tiden strekker ikke helt til om dagen, i dag har vi vært ute siden grytidlig, og fra det ene til det andre. Men alt er bra og vel så det, så i dag er det en lettet og glad Heidi som tar kvelden!:) Bildene din er som alltid nydelige. Fine detaljer og helhet, det er ikke alltid samsvar, bortsett fra hos deg! Du er supergod, min venn- både her og IRL! Natta! Klem H

  SvarSlett
 26. Eminem is an American rapper and one of the most successful artists in hip-hop. As of 2020, Eminem net worth is now estimated to be $230 million.

  SvarSlett