fredag 1. oktober 2010


Ny måned
nye muligheter...

Jepp, Oktober er her, og det merkes betydelig på en grå dag som denne...
Denne Septembermåneden har gått fortere enn noen annen, men nå har det også skjedd så mye interessant her inne, og pusterom har det vært få av;)
Jeg vil takke alle dere som har stemt på meg, vinneren presenteres over helgen...
Kjempekoselig å se at følgerlisten har rundet 400, og mest sannsynlig passerer telleren 200 000 treff i løpet av de neste timene. Rett og slett uvirkelig...


Denne helgen er jeg "jaktenke", da gutta skal ut å prøve lykken;) Jeg og Lukas skal kose oss hjemme alene, og det er utrolig deilig å ikke ha noen spesifikke planer... Fortsetter dette gråværet, må vi nok finne frem forkledene og bake litt. Å "leke" med mat er tydeligvis det morsomste nå for tiden;)
Kankskje tar vi turen innom en loppis også...?


Og så er det gøy å kunne fortelle at jeg nå kommer til å spille på flere (blogg) strenger. Når jeg hadde NIB på besøk, spurte de meg nemlig om jeg ville være med i "gjengen" deres! Det takket jeg selvfølgelig JA til, og jeg gleder meg masse  til å jobbe sammen med disse herlige jentene:)
Det kommer til å skje så mye spennende fremover i regi av NIB, planleggingen er allerede igang, så dere kan bare glede dere....!
Ny måned betyr ny månedsutfordring, der temaet denne gang er beste "loppekupp". Det burde jo være midt i blinken for mange av dere:)Fin helgestart til dere alle

klem Kjersti
32 kommentarer:

 1. Så morsomt Kjersti! Tenk at bloggingen gir deg sånne muligheter. Kjempegøy, gratulerer!

  Likte så godt Brio konfyren til Lukas. Hadde en rød en til Hermine som jeg hadde funnet på loppis, men den gikk i stykker. Kanskje lillebror skal få en ny en til jul?

  Ha en koselig helg med Lukas. Baking høres ut som en god ide. Her blir det Knerten på kino i kveld og i morgen skal vi være heiagjeng når Jare seiler årets siste regatta.

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Jeg følger bloggen din via Bloglovin. Sjekket akkurat nå og der har bloggen din 90 følgere. Ønsker deg en god helg!

  Kari :-)

  SvarSlett
 3. Hei Kjersti! Tusen takk for koselige ord i går:) det satt jeg stor pris på!
  Skjønne bilder nok en gang, jeg elsket de!! Hvor har du kjøpt dette kostestativet om jeg kan spørre?
  Skulle hilse fra min kjære, han husket deg med engang han så bildet:)
  Ønsker deg og Lukas en herlig helg!;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Morsomt, Kjersti!! Gøy at bloggingen gir deg slike muligheter:):)

  Blir sikkert koselig at du og Lukas skal være hjemme alene:) Konfyren til Lukas var bare så lekker!! Hadde en slik når vi var mindre, men den var selvfølgelig i andre farger!!

  Ønsker dere en god helg!!

  SvarSlett
 6. Godt med en helg uten planer og...bare gjøre ting på impuls:)Her er dårlig med loppis helgen før og etter høstferie i Oslo området...da har folk som skal hjelpe på loppis høstferie:)
  kosd ere du og Lukas da....
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. Grattis...
  Ha en flott helg og kos dere masse!
  klem

  SvarSlett
 8. Hei hei Kjersti.
  Nå må eg berre bruke mine siste minutter med lunsjpause på å skrive ein kommentar til deg. Eg er jo verdas dårligaste bloggerske/medbloggerske for tida. Oppdaterer med uinspirerte innlegg og skriv ikkje ein einaste kommentar rundt om i bloggriket... Men slik er det med travle dagar :)

  Eg ville berre sei at eg sjølvsagt stemte på deg i går, og satsar på at det er du som vinn heile kaka og at du suser av gårde på interiørmesse (har gløymt ut kor den er he he) neste vår ;)

  Eg diggar reportasjen frå NIB, og eg diggar at du vert med og gjere NIB enno betre. Så kjekt!! Bildene i dag er nydelege og det gjer meg lukkeleg glad at eg har samme kosteskaftsett, samme leikekomfyr og samme klokka på kjøkkenveggen :)

  Ha ei super helg! Eg og småfeane skal reise bort, medan Herr fe skal male eit strøk kvitmaling på gulvet på kjøkkenet og gangen (ein årleg tradisjon he he).

  SvarSlett
 9. Så gøy! Gratulerer :)

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 10. Nå blir utfordringen for meg denne helgen å komme gjennom noen utsatte kreative prosjekter, ta en ordentlig runde i hagen, og tapetsere kjøkkenet, samtidig som jeg holder fingrene godt krysset for deg... Men husk uansett at for alle oss som blir like glade hver gang det kommer nye innlegg er du allerede en vinner. :)
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 11. Jag följer verkligen dig här med glädje!
  Så roligt att det utvecklas, och att du har spännande utmaningar på gång framöver.

  Att bara ha en helg utan en massa måsten, det är såå skönt, det är alltför sällan det är så.

  Mysigt att baka om hösten utanför är grå...

  Snygga köksbilder!

  Lycka till i tävlingen!

  Kram Mariette

  SvarSlett
 12. Du har en fantastisk fin blogg og digger virkelig stilen din :) Gratulerer så masse som en av NIB-gjengen !! Ønsker deg og dine en strålende oktoberhelg :) Klem Linda

  SvarSlett
 13. Hei Kjersti! Jeg har også stemt på deg:) Bloggen din er bare helt superduperfin og du gir så mye inspirasjon. Det pallebordet bare MÅ jeg få sambo til å lage!

  Gratulerer som en av NIB gjengen, det blir sååå bra da! Virkelig hyggelig. Gleder meg til å se hva dere finner på framover.

  Ønsker deg en finfin fredag, så krysser jeg fingrene for at du vinner!!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 14. Så nydelige bilder, og ikke minst GRATTIS igjen med vervet hos NIB-jentene! :-) Det kommer til å bli så kjekt, som Huseby Living skriver, enn at bloggen kan åpne så mange fører! Det er jo bare så kjekt :-) Koselig å være hjemme bare dere to også da, nyt dagene :-)

  Godklem J

  SvarSlett
 15. vackert, vackert och vackert igen!!

  Tack Kjersti för all den inspiration du bjuder på!

  Din blogg är min favorit just nu. Såå inspirerande!!

  Är dock alltför dålig på att lämna spår efter mig, men du ska veta att jag verkligen uppskattar det du delar med dig av.

  fin helg.
  kram.

  SvarSlett
 16. Fina bilder! I love that black board.

  Have a lovely weekend!

  SvarSlett
 17. We bought exactly the same stove for our daughter's 2nd birthday. She loves it!

  SvarSlett
 18. Så morro med NIB! Grattis! Det er jo en stor ære! Da regner jeg med at vi får se mere til deg etterhvert, og det er jo bare kjempehyggelig!

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 19. Oi, så morro med NIB :) Ja, det er helt utrolig hvor fort denne tiden går. Her er det også høst med stor H. men solen skinner og er så fin og deilig her oppe i nord akkurat nå. Varmer enda gjør den også :)

  Håper du får en fin helg vennen ❤

  SvarSlett
 20. Neimen saa spennende at du skal slenge deg med NIB jentene da! Skjonner godt at de vil ha den med paa laget - du er jo saa flink!

  Herlige bilder du viser fra kjokkenet i dag, Kjersti! Hjemmet din er rett og slett en drom! ( har sikkert sagt det for, men det er verdt og si igjen.. hehe )

  Nyt bake og loopis helg med Lukas.
  Skal bake litt selv i dag. Tenkte jeg skulle bidra med litt kaker paa en innflytningfest jeg skal paa her i LA. Haaper det ikke blit fiasko, da jeg ikke er den mest drevene bakern :D

  klem Nina

  SvarSlett
 21. Så utrolig flotte bilder! Og gratulerer med samarbeidet med NIB! :) Det var så stilig feie-/kostebrett at jeg bare måtte finne ut av hvor det var kjøpt. Så at Den gode feen hadde det samme og leste på hennes innlegg om Iris Hantverk :) Fant ut at Cornelias hus har det, så nå er det bare å bestille ;) Kjempegøy! Du har det fineste hjemmet av alle interiørbloggere på NIB, iallfall etter min mening! :D Digger stilen din og sammensetningen av ditt hjem! Ha en flott kveld, Kjersti! :)

  SvarSlett
 22. Hei kjære Kjersti:)
  Takk for sist. Som ukene suser avgårde, synes ikke det var lenge siden vi var på besøk:) Og jaggu har det skjedde en del hjemme hos dere siden den tid også. Du er god:)

  Her blir det loppeshopping i morgen også, skal se om jeg kan klare å lure til meg en slik Brio komfyr til Thelma og. Må vel nesten bli rødt her hjemme. Ellers er det en lat helg i møte hos oss og. Det trengs etter en litt vel hektisk uke. Håper dere får en deilig slappe av helg, og at vi snart sees igjen.

  Stor klem Julie

  SvarSlett
 23. Så gøy at du skal være med i NIBs "gjeng"! Du vil være et flott tilskudd og en levende inspirator.

  Ønsker deg og dine en glad helg!

  Klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 24. Hei søte!
  Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne jeg. Her har jeg litt for mye å gjøre i en stakkars uke til at jeg rekker å kommentere de fantastiske innleggene dine, og imens skjer det altså minst fire tusen ting her hos deg.

  Gratulerer med alt! Er det lov til å gjøre det så enkelt? :) Veldig stolt av deg, og det er så fortjent. Jeg har jo allerede utnevnt deg til interiørguru, så jeg får vel pent finne meg i å dele deg med andre også. Liker det selvfølgelig ikke men..:)

  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg også! Du lurte på om jeg skrev i jobben min, og det gjør jeg i og for seg ikke. Bare litt. Jobber med PR og markedsføring og skriver litt i jobben, men ikke nok. Derfor er det så herlig å ha en blogg der man får skrevet seg litt ut. Elsker det:)

  Ønsker deg en herlig helg søte!

  SvarSlett
 25. Hei.

  Grattis med verv og nok en gang viser du flotte bilder.

  Ha en fin helg med småtten.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 26. Fantastisk blogg!

  Jeg er frelst.

  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett
 27. Leste om deg på NIB. For et flott hus du har !
  Legger meg som følger her!!

  Klem

  SvarSlett
 28. Å vad kul!
  Grattiskramar från mig

  SvarSlett
 29. Koselige bilder...gratulere med mange følgere og besøk.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 30. hei hei søte deg:)
  herlig innlegg, som alltid. syns ikke det er lenge siden jeg gikk rundt og beundret hjemmet ditt, og egentlig er det jo ikke det heller, hihi! gleder meg til å se deg igjen, veldig snart!

  solveig

  SvarSlett
 31. Gratulerer med NIB jobb! Så moro Kjersti.

  Et herlig bilde av kjøkkenet ditt.

  Klemmer fra Maia

  SvarSlett
 32. Heisann! Det ene bildet av lekekjøkkenet ditt dukket opp på Apartment Therapys Ohdeedoh, men det har du kanskje fått med deg? ;-)

  http://www.ohdeedoh.com/ohdeedoh/inspiration/simple-play-kitchen-128959

  Ha en super fredagskveld! :-)

  SvarSlett