fredag 8. oktober 2010


Fredagslunsj med meg?
hadde vært så koselig det...


Denne bloggetilværelsen er ganske spesiell...
Man kommuniserer med helt fremmede mennesker, personer man aldri har hørt stemmen på engang... 
Men allikevel så føler jeg med mange av dere at jeg kjenner dere så godt:)

Noen har man kanskje delt mer med enn andre (via mail ol.), og jeg setter utrolig pris på åpenheten deres, og selvfølgelig at dere også lytter tilbake.
Jeg skulle gjerne invitert dere alle på en deilig helgebrunsj, og jeg tørr påstå at "kjappen" hadde gått i ett;) Jeg har hatt gleden av å møte noen av dere, og jeg vet at flere av dere kommer jeg til å se i tiden som kommer...
Uten bloggen hadde våre veier mest sannsynlig aldri krysset hverandre, og jeg er utrolig takknemlig for det fellesskapet bloggen har skapt.

Og så er det alle dere uten blogg som også titter innom her da...! 
Jeg synes det er koselig at dere legger igjen navnet deres, og ikke gjemmer dere bak "anonym". Jeg blir jo selvfølgelig veldig nysgjerrighvem dere er, hvorfor dere titter innom nettopp meg, og hva dere liker å lese om her inne...

Kanskje vil du sette av et øyeblikk der du skriver en setning (eller to) om deg selv, og kanskje har du spørsmål til meg også...?
Motivasjonen er naturligvis ikke på topp hver eneste dag, og kanskje kan jeg få noen tips om hva dere ønsker mer av...?

Jeg liker å kommunisere med mine blogglesere, og selv om det er tidkrevende, føler jeg det er viktig for å opprettholde en god gjensidig kontakt. 
Jeg vet godt at jeg ikke har rukket innom dere alle, og jeg har mange mail som ligger og venter på svar. Det kommer, det kommer...:)

Bildet over er hentet fra boken Simple Home, av Mark og Sally Bailey. Rommet utstråler en ro og atmosfære som går rett hjem hos meg...
Hadde det ikke vært koselig å samlet oss alle rundt det bordet da...?

42 kommentarer:

 1. Hei Kjersti!
  Jeg fikk tips om bloggen din av en venninne for ca 1 år siden og har vært fast innom nesten daglig siden det. Koser meg med å se de fine bildene fra huset ditt og så har du jo så mange fine tips!! Du inspirerer! og så syns jeg det er så kult at du snekrer og sager og står i selv! Det er klart vi jenter også kan!!
  vi skal snart flytte og da blir det nok nytt sofabord àla Kjersti :)Mannen min har allerede tittet på det!
  Tusen takk for alt du deler med oss lesere. Jeg er ikke blogger selv, men veldig ivrig blogg-leser!
  Ha en koselig helg med deg og dine.
  Fredagsklem fra Cecilie.

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Kommer gjerne på brunch jeg! Har faktisk et spørsmål til deg og, mulig du har svart på det før, men jeg lurer fælt på hvor du har kjøpt flisene du har over kjøkkenbenken? Rålekre er de. Vi skal kjøpe leilighet til våren, og jeg kjenner at jeg TRENGER slike fliser ;)

  Fast leser av bloggen din forøvrig, uten at jeg er den beste til å kommentere.

  Helgeklemmer fra Stine

  SvarSlett
 3. hej min vän ♥

  ..well you know me... :)

  jag besöker dig för att du är just du...

  klem!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg er en bergenser bosatt med min kjære og to små gutter i Sandnes (så litt langt å reise kun for en lunsj). Har akkurat flyttet inn i et hus fra 70-tallet og holder for tiden på med renoveringsprosjekter. Har mye interiørprosjekter og ideer, men akkurat nå blir tiden prioritert til andre ting. Kommer sterkere tilbake. DU - gir meg mye inspirasjon! Og jeg digger stilen og bloggen din. Har vært fast følger leenge (husker ikke hvor lenge). Veldig kjekt å følge deg, og takk for at du deler så mange tips. Jeg tar med meg ideene. Noen ganger hermer jeg helt, andre ganger gjør jeg ideene dine til mine egne. Det ble mer enn to setninger gitt.. :) Ha en fin helg :) Klem C.

  SvarSlett
 5. Hei du, for et koselig innlegg! Og så riktig. Det føles innimellom merkelig, men følelsen av at jeg "kjenner" dere bloggiser godt er så absolutt tilstede. Og det er jo bare superkoselig! Vi MÅ jo virkelig bare få til en lunsj eller kaffe en dag - siden vi bor så nærme hverandre. Ha en finfin helg :)

  SvarSlett
 6. Hei Kjersti,
  Jeg er en av dine faste lesere, selv om jeg ikke har for vane å legge inn kommentarer. Utrolig fin blogg, og jeg elsker din interiørstil. Jeg holder selv på å innrede et nytt hjem, og får masse inspirasjon av deg.

  Selv skriver jeg bloggen www.stormfruen.blogspot.com, men har en tidkrevende jobb, så er ikke så alt for ofte jeg oppdaterer. Men jeg skriver om design til barn - det samme som jeg jobber med til vanlig. Titt gjerne innom bloggen min! Lykke til videre :)

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg er en av de uten blogg som er innom titt og ofte. Du har definitivt favorittbloggen min og digger stilen, stemningen, bildene og de gode tipsene dine!! Setter stor pris på å se de tingene du fikser litt på (med maling eller plank..:)Det har gitt meg inspirasjon til å gjøre mye her i hjemmet også! Ha ein fin helg, gleder meg til å følge deg videre! Berit, Oslo

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jeg er en jente på 23 år som studerer juss og bor på Marienlsyt i Oslo. Jeg bor i en akkurat passe stor leilighet for meg (55kvm) med en superfin balkong. Jeg er student så jeg har ikke så mye penger å bruke på interiør, men jeg blir veldig inspirert av deg og ditt vakre hjem, og kjøper meg det jeg har råd til. Du er ofte flink til å gi tips om billige, fine løsninger! I dag kjøpte jeg meg maken House Doctor-lampe som deg (den du har over kjøkkenbordet). Elkser når du har tips om ting man enkelt kan lage selv, som feks hyllen av appelsinkasser og bursdagskronen i stoff.
  Klem til deg!

  SvarSlett
 9. Hei kjæreste Kjersti!
  Ja, tenk at denne bloggingen skal gjør at man får gode venniner som gjør hverdagen god og lett :-) For meg er bloggingen blitt et fristed med mange nydelige jenter, og som du skriver har man fått bedre kontakt med noen. Det estter jeg stor pris på med deg, og gleder meg ENORMT til å møte deg i Oslo den 30 :-) Så bra det ordnet seg med barnepass.

  Ja, nå er vi sannelig ferdige med rivingen! *ler* Tok ikke lange stunden og det var litt 'motstand' med A, hihi, men jeg er så god på å overtale og nå er han veldig enig om at det ble veldig bra :-)

  Håper dere får en SUPER helg, jeg skal ut med jentene i morgen! Første gang siden april ifjor, hoho, det kan bli skøy! :-)

  Godklem fra meg og TM til deg og Lucas <3

  SvarSlett
 10. Heisan
  For et fint og varmt innlegg.. det kom rett fra hjertet :o) ja, en samling bloggjenter rundt et bord hadde vært kos, det er sikkert og visst :o)
  jeg liker akkurat som deg : å kommunisere med de som leser bloggen. Det er gi og ta... :o) å ikke kommentere eller svare hos andre, er ikke et alternativ for meg..
  Tusen takk for veldig koselige ord hos meg! Det varmet :o)
  God helg til deg! Klem J.

  SvarSlett
 11. Hei Kjersti!
  Jeg blir så godt humør av bloggen din!
  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver i dette innlegget! ;)
  Det hadde vært super kos å få til en blogge-lunsj, vi bor jo et "steinkast" unna hverandre, så det burde vi få til!
  Ønsker deg og dine en fin helg!

  Klem Anette

  SvarSlett
 12. Hei Kjersti! Jeg la akkurat fra meg malekosten på kjøkkenet for en rask tepause, og når jeg skal ta sånne gode pustepauser skynder jeg meg ofte innom bloggen din... Både pga en så gjennomført god estetisk sans, og for den varme personligheten din som lurer seg mellom linjene.
  Er så glad for at du legger ned så mye tid og krefter i dette! Setter så pris på det!
  kine.andersen@gmail.com

  SvarSlett
 13. Hei Kjersti☺
  Har lest ein del på bloggen din, men kanskje ikkje vore so flink legge igjen kommentar.. Du har flott blogg, med masse inspirasjon☺
  Drivved beisen din fekk meg på andre tanka når det gjeld spisebordet vårt-so det kjem nok til å bli ein anna farge enn kvit, og det er det ikkje mykje som har blitt her i huset etter at eg begynte å blogge☺
  Glede meg til å teste ut fargen☺
  Litt om meg..hmm... To barns mamma, sjukepleiar, men i mammaperm med lille Elias på 5 mnd no♥ Har blogga i to år, og bloggverden har "hjelpt" med med å finne "min stil" interiørmessig☺
  Den beste plassen for råd, veiledning og inspirasjon er blogglandia☺

  God helg til deg og dine☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 14. Hej Kjersti.

  Just DU är en sån vän för mig. En vän jag aldrig träffat men som jag känner en otrolig samhörighet med på en gång. Tycker lika i både inredning och familjeliv. Lika värderingar och samma typ av människa.
  Och skulle det inte vara för bloggen så hade vi faktiskt aldrig funnit varandra, tänk va?

  Jag håller med dig, tänk om man fick nöjet att träffa alla gulliga bloggare och bloggläsare därute. jag tror vi hade kunnat prata med varnadra ett dygn i sträck.

  Ha en underbar Fredags kväll nu.
  Kram /Marit

  SvarSlett
 15. Hei! Jeg heter også Kjersti, er 22 år og mamma. Kom nylig over bloggen din via en link, det første som trakk meg hit var vel navnet ;) Men du og du, for en nydelig blogg - her kommer jeg nok til å følge med!! Har ikke blogg selv, men elsker å kikke på alle de flotte interiørbloggene på nettet.

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 16. Hei, jeg har selvfølgelig addet din blogg som en følger. Jeg ser du samtidig nevner mitt firma www.babazar.no. Kjemep-gøy! Jeg nyter dine innslag, og ser du har mange av våre leverandører presentert i ditt hjem. Ønsker du å handle må du endelig titte innom min side, og selvfølgelig skal jeg gi deg en ekstra fin rabatt! Ha en strålende lunsj. Denne siden er et fint eksempel på en side med gjennomførte og gjennomtenkte innslag. Har du vært innom min? Nå kommer snart ny side, Babazar for barn, jeg gleder meg... vh, Cecilie http://houseofbabazar.blogspot.com/

  SvarSlett
 17. Jeg er ei jente på 34 år,bor i Kristiansand, lykkelig gift og sammen har vi en skjønn prins på 17 måneder. Jeg leser bloggen din så og si hver dag, selv om jeg antagelig aldri har lagt igjen noen spor her. Vi takke deg for en kjempefin og inspirerende blogg, alltid like lekre og fine innlegg:-) Klem

  SvarSlett
 18. Heihei!

  Sier bare god helg for nå!

  Kos dere.. Klemmer

  SvarSlett
 19. Hei igjen, Kjersti...
  Ja, TAKK - jeg kommer gjerne! Kan bake noen boller og ta med jeg... (hi hi) Det hadde vært hyggelig. Møttes "face to face" og skravlet i vei....

  Foreløppif får vi vel fortsette "skravlingen" pr blogg, men kanskje en dag.... ?

  Ønsker deg en fantastisk helg. Spennende tider du har foran deg. Lykke til med alt!

  GOD HELG!

  Klem Randi

  SvarSlett
 20. Hei
  Æ e nybegynner på bloggerfronten, men syns det er utrolig inspirerende å følge med på diverse blogger. Følger gjerne med på ulike blogger som har ulik stil, men din e nok en av favorittene mine.
  Har vært igang med oppussing lenge og æ elske å holde på og se resultat etter alt strevet. Kjøpte relativt nytt hus men behovet for å skape noe eget gjør at man "bare må" ordne og fikse- helt sikkert til stor frustrasjon for dem rundt mæ.
  Hilsen skøiens sweet home

  SvarSlett
 21. kjempeherli innlegg, å så sant :D
  Bloggen e helt fantastisk, og æ storkose mæ hver gang æ bruke tid her inne :)
  Men e jo ikke så rart når det e så utruli mye lekkert å se :D

  GO helg :)

  Klæm Trine

  SvarSlett
 22. Er mamma til HM, og besøker bloggen din via hennes blogg. Det er kjempekoselig å følge med deg og de andre flotte bloggerne. Dere er så utolig flinke til å få det hyggelig rundt dere! Litt vanskeligere for oss som fremdeles har overflod av 70-tallspynt! Men jeg er fornøyd likevel og får min dose inspirasjon i bloggverden og interiørbutikker. (Må jo tilstå at det faktisk finnes både GreenGate og IB Laursen i samlingen min).
  Ønsker deg og dine en hyggelig helg!
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 23. Hei Kjersti,
  Veldig koselig innlegg du skriver i dag. Jeg har ikke vært følger av bloggen din så lenge - slumpet innom via en annen blogg for en tid tilbake, og her ble jeg inspirert!! Liker at du er så flink til å se enkle - men likevel så spesielle og egenartede løsninger. Hjemme hos oss har vi mer farger, men jeg finner likevel mye som inspirerer meg hos deg. Jeg er mamma til to små jenter og i mammaperm nå. Har m.a.o. god tid til å se meg rundt i huset og fundere på hvordan vi bør ha det ;)! Bloggen startet jeg i vår, men jeg har ikke funnet helt ut av hvilken stil jeg skal ha på det ennå. Tanken var mest å ha en "ut på tur med barn"/"ting og gjøre med barn"/hobbyblogg, men jeg tror vi kan oppsummere det slik at det har blitt en altmuligblogg. Ta gjerne en tur innom likevel ;)! Stå på videre, du er kjempeflink!

  SvarSlett
 24. Blogger ikke selv, og fant bloggen din for bare kort tid siden. Leste om deg i boligdelen i TB, og gikk rett inn på bloggen og har fulgt deg siden.
  Bor på naboøya, og er glad i interiør. Mannen min er ikke like glad for alt, og noen ganger lar jeg ham få viljen sin bare for å se at det ikke blir noe bra ;)
  Fortsett slik du har gjort, som å vise interiør, hva du har laget, endret, litt oppskrifter og gode tips.
  God helg, og klem.
  Mette

  SvarSlett
 25. Hej Kjersti!

  Visst är det ett märkligt fenomen, man tycker att man "känner" så många eftersom man följer deras bloggar, läser om deras tankar och idèer.
  Att sitta runt ett bord och prata med många av de man följer hade varit ROLIGT, en fin tanke.

  Jag brukar lämna små spår så att jag är här på din blogg vet du nog..*ler*..

  Trevlig helg!
  Kraam Mariette

  SvarSlett
 26. Jeg har veldig lyst til å se et "badrom" innlegg, hvis jeg kan ønske meg:) litt badinspirasjon er en stund siden jeg har sett!
  også lurer jeg på... er det greit om jeg sender deg noen bilder på mail for å få råd om et bord jeg lurer på å forandre litt?

  god helg!

  klem Birgitte

  SvarSlett
 27. Hei. Jeg er daglig innom bloggen din, og elsker stilen din. Jeg lurer også på flisene dine, har du noe navn på de??Hvordan synes du det er å ha hvite gulv??Jeg liker å ha rene gulv hele tiden,blir det fort møkkete med hvite?? Er alle dine innkjøp av interiør nøye gjennomtenkt??ALT står jo i stil hos dere. Hva gjør du med lysestaker, puter ol som du ikke liker lengre??Synes kjøkkenet og spiseplassen din er virkelig lekkert!!!!Ble mange spørsmål dette, men er jo nysgjerrig på så mye.
  Go helg, Kjersti;)
  Hilsen fra Julianne

  SvarSlett
 28. Så koselig å bli invitert da, kommer gjerne jeg :) Jeg har så vidt begynt med blogging om oppussing i huset vårt. Fant din blogg fra en link og syntes den er bare så bra. Fine bilder og massevis av inspirasjon. Titter innom ganske ofte , en følger selvfølgelig:) ha en god helg du også, klem fra Pricia i Ås.

  SvarSlett
 29. Hei! :) Jeg er nesten daglig innom bloggen din, og finner utrolig mye inspirasjon her inne. Og bildene dine, ja de tar helt pusten fra meg! :) Det ligger forresten en award til deg inne hos meg! :)

  Ha en super helg! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 30. Jeg er en gift jente fra Fredrikstad med tre flotte barn fra 1-9 år. Koser meg stort med bloggen din da interiør er en stor interesse, og bloggen din er virkelig en stor inspirasjon. Synes du virker som en tøff jente som ordner så mye selv, sager og greier. Morsomt at du skaper mye selv og ikke "bare shopper".

  Er innom her daglig og gleder meg over hvert nye innlegg:-)

  God kveld og helg, Maritklem:-)

  SvarSlett
 31. Hei Kjersti!
  Mitt navn er Cecilie, og jeg er 21 år. Kommer fra Ålesund, men studerer i Lyon i Frankrike. Jeg er veldig interiørinteressert, og er alltid på utkikk etter nye ideer.

  Det er ikke lange stunden siden jeg snublet over bloggen din, i forbindelse med en annen interiørblogg. Mon tro om det kan ha vært karnashus eller emmeline, jeg er litt usikker. Uansett så falt jeg umiddelbart for stilen din - den er veldig lik min egen og du har utrolig mange gode tips og inspirasjonskilder. Synes du er veldig flink til å gjøre ting selv, og skal prøve meg på noen av tingene ved en senere anledning. Som sagt studerer jeg i Frankrike, så det er litt begrenset hva jeg kan gjøre i en leid hybel. Men har fått gjort den til min egen enn så lenge - noen bilder ligger ute på bloggen min. Uansett, ville bare si at jeg er blitt fast leser etter at jeg fant deg, og at du inspirerer. Gleder meg til å sette noen av ideene ut i live, og håper du kommer til å fortsette !! :)

  Å sånn til slutt så må jeg få si at sønnen din er noe av det nydeligste jeg har sett.:-)

  Ha en fantastisk helg,
  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 32. Jeg har også gjort tanker om alle de nye "venner" man får ved at blogge, vi kan nok ikke alle sidde til bords i dette skønne køkken, men sjovt ku det blive ;o)
  Hilsen mig

  SvarSlett
 33. Åhh söta Kjersti jag är så glad att jag hittade till din bedårande blogg, man blir så happy här inne!! och nu kommer vi ju lära 'känna' varann ännu mer *blink blink*

  största kramen s.

  SvarSlett
 34. Hei Kjersti:-)
  For et koselig innlegg, helt sant det du skriver om blogging og vennskap. Skulle gjerne kommet til brunch jeg. For et utrolig harmonisk og nydelig sted. Viser gang på gang at det enkle ofte er det beste..

  Jeg synes at du er kjempeflink til å variere innleggene dine og det er alltid like spennende å lese. Er ikke alltid så lett å komme på hva man skal skrive om, men det er vel også naturlig at man har perioder med mer eller mindre inspirasjon.

  Jeg ble veldig fristet av dne pastasalaten som du stelte istand da NIB var på besøk hos deg, du må gjerne legge ut oppskriften hvis du vil;-)
  Eller så hadde det vært spennende å se baderommet deres en gang.

  Håper at du får en herlig helg!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 35. Hei hei Kjersti, ja lunsj hadde jo vært såååå gøy, som du sier tror skravla da hadde gått i ett....
  Det er virkelig alle de flotte jentene man blir kjent med som gjør blogging så utrolig gøy, og man føler virkelig at man kjenner alle selv om man aldri har møtt hverandre.... Ha en nydelig helg søte Kjersti....
  klem victoria

  SvarSlett
 36. Besøk i tønsberg høres veldig koselig ut ;)
  Jeg har fulgt bloggen din en god stund fordi jeg liker så godt mixen av nytt, gammelt og naturmaterialer. Er mektig imponert over hvor fingernem du er også.

  Har du lyst til å vise frem vaskerommet deres en dag? ønsker meg tips til løsninger og klesvask logistikk ;)

  Keep up the good job!
  Klem NL

  SvarSlett
 37. Jeg er uten egen blogg, men følger bloggen din gjennom bloglovin. Den siden er helt suveren, synes jeg. Der kan jeg hele tiden følge med når bloggen blir oppdatert.

  Hva skal jeg fortelle om meg selv? Jeg er noenogførti. Født og oppvokst i Oslo, men flyttet til en småby på Østlandet for et par år siden. Det siste året har vi flyttet enda litt lenger unna byen, så jeg føler meg nesten som en skikkelig gardskjerring... Mangler bare noen kuer, griser, hester, høner osv. Har to hunder som er verdens nydeligste... Springer Spanielen min er 19 mnd og Tervueren, Belgisk Fårhund er 13 uker idag.

  I Oslo hadde jeg et spennende, kreativt og noe hektisk arbeide. Jeg hadde jobbet med det samme i mange år og tankene surret stadig rundt om å finne på noe annet. Plutselig fikk vi et uventet tilbud. Med engang føltes det skummelt, men så tenkte jeg på at hvor mange rundt 40 år får denne sjansen til å begynne et helt nytt liv. Så her sitter jeg i min nye by og angrer ikke et sekund på det valget jeg tok. Alt ligger til rette for at jeg her kunne videreutvikle mitt gamle yrke eller at jeg starter med noe helt annet.

  Dessverre går ikke alt som man planlegger... Da vi flyttet inn, så tok det bare noen få måneder før samboeren ble alvorlig syk. Selv slet jeg mer og mer med revmatismen. Det er mye vondt, men det verdste er at jeg har fått leddgikt i fingrene. Har jo jobbet som grafisk designer i over 20 år. Håper jeg snart finner noen medisiner som jeg kan leve med og når det skjer, ja da skal jeg også utfolde meg i min egen blogg.

  SvarSlett
 38. Herlig innlegg!

  Du har en helt fantastisk nydelig blogg, og et utrolig vakkert hjem! Jeg er en nokså fersk, men allerede trofast leser, som er så inspirert at jeg vurderer å starte blogginga selv.

  SvarSlett


 39. https://kdp.amazon.com/community/profile.jspa?editMode=true&userID=1424531
  https://kdp.amazon.com/community/profile.jspa?editMode=true&userID=1427388
  https://kdp.amazon.com/community/profile.jspa?editMode=true&userID=1428236
  https://challenges.openideo.com/profiles/1119874714489381863241486229946090
  http://www.dead.net/member/khairyayman
  https://vimeo.com/user54212503
  https://mootools.net/forge/profile/naklafshdmam
  http://bionumbers.hms.harvard.edu/bionumber.aspx?&id=113190

  SvarSlett