torsdag 14. oktober 2010


Eieren av denne tøffe bilen...
altså min lille gutt
venter på disse tøffe skoene fra Bisgaard! Eller det vil si, det er vel heller mamman som venter, for lillegutt selv, aner jo ikke engang at de er på vei til vår postkasse;)
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, utvalget av klær og sko til gutter er så mye dårligere enn til jenter, så det blir alltid til at man må lete litt ekstra godt. Klart de skal kunne kle seg like fint de også;)


Bisgaard er en soleklar favoritt her i huset, både med tanke på kvalitet, komfort, og design.
Det irriterer meg litt at det på veldig mange klær og sko (til gutter), alltid må være noen mindre pene detaljer... Er dere ikke enige?
Disse vi har kjøpt nå er supertøffe, nøytrale i utseende, og passer derfor til ALT:)
Det jeg liker spesielt godt er den robuste gummisålen som beskytter tuppen av skoen, samtidig som den gjør noe med hele utseendet. Disse er ikke forede, da jeg håper at kulda skal drøye en stund til, men jeg har kjøpt dem litt romslige, så vi kan tre nedi en ullsåle.
Lukas har også gummistøvlene fra Bisgaard, og de kan jeg også anbefale på det varmeste.
Så får vi se, kanskje lillegutt til og med ønsker å posere for mamman når skoene er i hus...;)

Skoene er kjøpt på Sundbaby.dk, og finnes også i jentefarger.

Jeg ble så glad for alle tilbakemeldingene på huset i går, til tross for kluss med bildene (for noen av dere).  Selv er vi kjempefornøyde, og gleder oss masse til å ta fatt på dette livstidsprosjektet! For det kommer til å ta tid, tro meg...

(Jeg blir jo nesten nervøs når jeg skal publisere innlegget nå, for jeg håper ikke at det samme skjer med bildene, som i går. Vi får satse på at de dukker opp hos dere alle, og så får dere heller gi meg et tegn dersom problemet vedvarer...)
Ønsker alle en deilig dag

klem Kjersti
32 kommentarer:

 1. Så fin altså:):) Elsker bloggen din!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Den bilen har guttene mine også,de elsker den og den blir kjørt dagen lang men nå er den desverre på "sykehus" da rattet rett og slett datt av...men godt og ha en bestefar med sveiseapperat?!
  Skoene var kjempe flotte, må nok ta en titt innom den siden og titte jeg og!
  Bildene dine viste seg hos meg idag, igår hadde jeg problemer med å se de, men ser ut som det er i orden nå:))

  Klem!

  SvarSlett
 3. Null bildetrøbbel i dag :)
  Kjempeskjønne sko. Elsker skoene fra Bisgaard jeg og. Har de fremdeles det merket på Meg & Magen i byen, tro? Er så enig - nesten alltid noen stygge detaljer på klær & sko til guttaboys... Irriterer meg veldig...

  SvarSlett
 4. Knallfine, og huset er jo bare til å dååne av:)
  Ha en super dag Kjersti.

  God klem

  SvarSlett
 5. Så fine de var! Ja, jeg er enig med deg ang klær. Selv om vi har jente, så titter jeg stadig på gutteklær og utvalget er lite i forhold! De var kjempetøffe skoene, takk for tips :-)
  Har jo snart barnehagejente som trenger noen klær og mest sannsynlig snart gåklar også!

  GODKLEM

  SvarSlett
 6. Hei!
  Utrolig fint hus dere får!! Skjønner veldig godt at du gleder deg!!

  Er så enig i at det er vanskelig å finne fine sko til gutta! Jeg har to gutter, og det blir bare verre til større de blir synes jeg.. Men den som leter godt nok finner som regel noe til slutt! Veldig fint å få tips om nettbutikker!! Bisgaard har mange tøffe sko, og denne varianten var intet unntak!

  Finfin ny header på bloggen din også, Kjersti!
  Ønsker deg en fin høstdag.
  KLEM Carina

  SvarSlett
 7. Vi digger bilen! ♥ Den står på minstens ønskeliste til jul. Han fikk en gåbil i plast til bursdagen men den er i stykker...huffda, så leit.;)

  Skoene er også kjempesøte. Også er det så god kvalitet på bisgaard skoene synes jeg. Minsten har begynt med vintersko allerede han. Blir så fort kald på tottisene sine. Ullsåle var uansett en veldig god ide.
  Jeg synes ikke det er vanskelig å finne fine klær til gutta faktisk, men det er selvfølgelig myyyye mer fint til jente. Litt for mye noen ganger. Det er jo begrenset hva de trenger.

  Jeg tar meg en velfortjent pause etter effektiv maleøkt i garasjen.
  Ha en fin ettermiddag du også.
  Den nye headeren din er veldig fin forresten.♥

  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 8. Heisann...måtte bla nedover her litt..har vært uten nett en stund:(
  Så flott det huset ser ut til og bli...så gøy:)
  Hadde ønsket mine skap hadde vært like tomme som dine:)
  kos deg i solen
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 9. Wow. I love that car. Very enviroment-friendly ;)

  SvarSlett
 10. Den tøffe bilen har min lille busunge også :) Helt enig mht klær/sko til gutter. Er så lei alle superhelter, dødningskaller og teite detaljer. Utrolig fine sko, de må jeg titte litt på! Ha en god dag!

  SvarSlett
 11. Skjønne, skjønne, Kjersti! Jeg blir helt matt av beundring både når det gjelder den nye headeren din (ser helt smashing ut), med tanke på tegningene av drømmehuset, bildene dine og smaken din generelt. Jeg tar av meg hatten for deg;-)

  Nydelige sko til lillegutt, lekkert med brunt skinn.

  Ønsker deg en nydelig høstdag:-)

  SvarSlett
 12. så fin ny header!
  tøff bil og tøffe sko. heldigen lillegutt!

  huset deres blir så flott!!! kan ikke tenke meg noe finere. Veldig kjersti:)

  ha en finfin kveld
  klem kristina

  SvarSlett
 13. Tuslar faktisk rundt på gule bisgaard støvler sjøl eg ;)
  Anbefalast!! (dei går til str 37 :)

  Sigrid

  SvarSlett
 14. hei snuppa!

  er så enig med deg! såååå mye mer å velge i til jenter! nå er jeg så heldig å ha en gutt på 4år og fikk nå for 7 uker siden en liten tulle, så gleder meg til å kunne handle litt rosa! har alltid syns det har vært gøy å handle til oliver også, men de guttene får liksom bare det de trenger! regner med at det blir litt mer handling til josefine! mer impulskjøp og nok en del bom kjøp som fort havner i skuffen!

  kjempe fine sko du venter på, ikke hørt om de før! her er de klasiske timberland skoene i nubuc i beige og brum en favoritt!

  klem klem

  SvarSlett
 15. NYDELIGE sko! Og jeg er SÅ enig med deg, det er nesten umulig å finne fine, nostalgiske klær til babyer/gutter! Jeg leter stadig etter å finne en perle i vanlige butikker, men må som regel på nett. NYDELIG kledning på huset, det kommer til å bli knall! Og ikke minst taket! Nå holder jeg på å kle en expedit hylle ;) Og litt hjul på så blir det bra! Jeg måtte herme, håper det går bra (satser på det siden du var så snill å legge oppskrift på bloggen). Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 16. så enig så enig! (ang gutteklær) Men det finnes utrolig mye fint der ute etterhvert til gutta også! så det har bedret seg betraktelig de siste årene. Eeeeelsker skoene til Bisgaard. Bundgaard også::
  Har selv nettopp bestilt Sko fra en dansk nettbutikk (prinsessebutikken.dk). Men de er forede. Like sko koster en tusenlapp her hjemme. Jeg betaler 700, inkl frakt.for samme skoene:o)
  Lenge leve danske nettbutikker sier nå jeg!
  Linnea♥

  SvarSlett
 17. Åh, den bilen er bare så smekker!
  Den gjør seg, både i store og små sine øyner tror jeg;)
  Fine sko, det er så gøy å handle til de små!!

  Huset ser kjempespennende ut, ikke likt noe jeg har sett! Gleder meg til å se fortsettelsen:)

  Fin kveld til deg!
  Klem, Marte:)

  SvarSlett
 18. så fine sko! enig med deg i det med gutteklær. Er så heldig at jeg har en av hver, men det er jo alltid fryktelig lett å finne jente klær.
  Nå er nå min gutt veeeldig opptatt av Spiderman og Cars, til mors store frustrasjon... Hva kan man gjøre da?

  Liker veldig godt den bilen på bildet over! Skikkelig fin!

  Klem

  SvarSlett
 19. Vilken fin blogg jag hittade. :) Blev en favorit direkt.

  Ha en skön dag!
  /Lotta

  SvarSlett
 20. Hej kjersti,

  ljuvliga kängor och vacker bil. Har köpt bilden till mitt fadderbarn, men kunde nästan tänka mig att ha en egen, fast vi inte har några små i huset. Så fin.

  Idag ser jag alla bilderna. Det är säkert nåt fel på inställningarna i min dator, så ingen fara.

  fin helg!

  SvarSlett
 21. Så flott iden din har blitt :) Ny header!! Den bilen er fantastisk. Vi kjøpte vi til vår nevø i et års gave. Hvis jeg får en sønn en dag så skal han helt klart ha en slik :) God helg..

  SvarSlett
 22. Hei Kjersti!
  Takk for tips om sofa. Vi sitter her og vurdere å ta en liten runde å se litt...... Mest fordi det er så lenge til levering! Vi planlegger stor familie jul i huset, så da trenger vi den til det! Tilbygget skal være ferdig før jul, og da hadde det vært kjekt med en sofa i den nye stuen...! ;) I dag har de panelt stua, så her går det unna!
  Tøff bil, og fine sko du viser i dette innlegget! Hadde jeg hatt en gutt, hadde det stått på ønskelisten ;)

  Nå skal vi nyte fredagen til det fulle og glede oss til i morgen !
  Morro med hest ;)

  SvarSlett
 23. Skoene fra Bisgaard er knallfine! De kommer til å passe lille sjarmøren din!:)

  Husbilder i forrige innlegg er jo bare lekre da.... Oi så spennende da, med påbygg og planer!! Dette kommer til å bli knall!! Gleder meg til å følge med videre, for her bugner av inspirasjon:D
  Bloggen din er bare råbra, Kjersti! Me like, a lot:)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 24. ja, du inspirerer meg stadig Kjersti!

  Forelsket meg i sengegavlen din, og tenkte at jeg skulle prøve meg på ideen selv. Vi har skråtak, så det ble jo litt ufordrende, men det er så kult at jeg faktisk fikk det til selv. Tenkte jo at når du klarte det alene, kunne vel jeg alltids prøve meg:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 25. Åh vad snygg bilen är!! '

  Vilken fin blogg du har :)

  SvarSlett
 26. Ha en fin dag du også:)
  http://innsiktogutsikt.blogspot.com/

  SvarSlett
 27. vet du - ALLE sier det, mens jeg aldri har følt det med eldstemann som er 12 - ja, fremdeles ikke
  MEN da jeg nå i september skulle kjøpe klær til en nyfødt guttebaby så også jeg forskjellen på hvor mange stativer det er til jenter og hvor mange det er til guttebabyer
  MEN har som sagt aldri følt den frustrasjonen og faktisk elsket å kjøpe klær til ham og alle har komentert ( i dette landet hvor jeg bor - hvor de fort kler ungene sine opp i joggebukse på ukedagene og i short og skjorte i helgene) hvor ordentlig jeg alltid har kledd eldstemann..

  SvarSlett
 28. Nydelig blogg! Nydelig hus! Og nydelig bil! Hvor får man kjøpt en sånn?

  SvarSlett