fredag 24. september 2010


Morgenstemning
og NIB reportasje...


Noen dager når jeg kommer opp i stua og sollyset flommer over som dette, så er jeg bare nødt til å fange øyeblikket! Spesielt med tanke på at vi går mot mørkere tider, og jeg snart må lete etter lysbryteren for i det hele tatt å komme meg frem til kjøkkenet...
Lyset var så gult, så varmt, og det føltes helt blendene. Sånne morninger skaper en god start på dagen, og jeg får energi...
Smeg skapet soler seg i glansen, og de små fingeravtrykkene som en liten tass har etterlatt seg, syntes heldigvis ikke i dette lyset;)
(Disse bildene er tatt i går, og jeg er jammen glad jeg foreviget dem, for idag høljer regnet ned....
Men, vi går for sol resten av helgen...)Her sitter jeg i sofaen og knipser, med beina på mitt nye bord. Jeg lover å komme tilbake med flere bilder av bordet, og ikke minst fremgangsmåte.


Og så ble jeg litt satt ut (skjelven, og litt småkvalm faktisk) når jeg sto opp i dag, og så at NIB hadde publisert "hjemme-hos" reportasjen hos oss! Hjelpe seg, aldri hadde jeg vel trodd at jeg skulle blottlegge både meg og familien min på den måten;)
Men jeg må bare si at jeg er evig takknemlig for at de ville komme på besøk, og for at jeg fikk lære dem å kjenne:)
Dere som står for tur har absolutt noe å se frem til, og det er ingen vits å grue seg!
Man blir gjerne litt blind på sitt eget hjem, og det var morsomt å se bilder fra helt andre vinkler enn jeg selv pleier. Jentene er effektive, skjønner dere, så jeg rakk jo ikke engang rydde unna kjøkkenet (der jeg sto og gjorde i stand mat), før de var igang med knipsingen;)


September så langt for meg, har bare vært helt fantastisk, og snart er måneden over. Det betyr også at avstemmingen i Dagbladet nærmer seg slutten. Dersom dere vil se meg videre i konkurransen,  Årets Interiørblogg 2010, kan dere stemme her.
Tusen takk for alle tilbakemeldinger, så langt. Det er dere som gjør bloggen verdt å holde i live:)
Nyt helgen med deres kjære,

klem Kjersti40 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Här skiner solen idag...

  Var tvungen att se vad du fotat och skrivit om idag och jag älskar verkligen det du gör!!!

  Roligt att reportaget redan kommit ut, det var snabbt! Kan tänka mig att det känns konstigt att se sitt hem från lite andra vinklar än man själv fotar och ser som bäst...

  Håller tummarna hårt för dig i tävlingen!
  (har givetvis röstat)

  Trevlig helg!
  Kram Mariette

  SvarSlett
 2. God morgen! Så moro! Da gleder jeg meg til å kose meg med en latte & NIB-reportasjen nå snart! :)

  SvarSlett
 3. Mye spennende på gang for deg.. SÅ moro!
  Lykke til med dagbladet avstemning..
  Nå skal jeg inn på nIB og kikke på repotasjen!

  Klememr

  SvarSlett
 4. Bare en ting å si om "reportasjen" av hjemmet deres hos NIB = FANTASTISK. Dere har et nydelig hjem (og det er forskjell på hjem og hus).

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med en kjempereportasje!! :-) Så vakkert du har det og så flott dere var på bildene og alt!:-))

  Håper du får en fin fredag Kjersti!

  Godklem fra Levanger

  SvarSlett
 6. WOW!! Jeg er kjempeimponert! Super reportasje, og for et hjem!! Gøy å se litt nye vinkler - og hele huset er jo bare så vakkert & personlig. Spørs om ikke vi må ta en tbg-bloggtreff hos deg altså ;-) Superlekkert!!!!

  SvarSlett
 7. Vakkert kjøkken og fine bilder. Falt for skuffe/hyllen som står ved kjøleskapet. Er den brukt eller ny? Tips om hvor jeg kan finne noe lignende? Jeg har tatt meg en runde rundt i bloggen din. Fantastisk stil du har. Så gjennomført. Nå skal jeg lese reportasjen :) Ha en fin helg. Titt gjerne innom meg om du har tid og lyst.

  SvarSlett
 8. Hei Kjersti - forstår godt at du blir litt skjelven og småkvalm... Det hadde jeg blitt også over såpass stor eksponering:) Men Kjersti, du har jo ingen grunn til å være nervøs, for du har et sjeldent flott og gjennomført hus - det hele er bare nydelig!! Gøy å se hjemmet ditt med litt andre "kameraøyne" enn dine egne og ikke minst se bilde av deg og gemalen - dere er et flott par! Nyt all oppmersomheten og de rosende ord du sikkert får i bøttevis:) God helg til deg og dine! Klem; Heidi

  SvarSlett
 9. Reportasjen var kjempekoseleg lesing på morgonkvisten☺
  DU kan vere stolt av heimen din♥

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 10. Hei.

  Gratulerer med vel overstått. Leste den i går kveld og fikk det inntrykket jeg forventet; bilder av et herlig og sjarmerende hjem.

  Du og jentene har gjort en fin jobb. Synes du skal sole deg i glansen.

  Ha en fin dag.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 11. Hei :)
  Gratulerer med flott reportasje, så moro å få være med på noe sånt. Koselig å oppdage den fine bloggen din, jeg kommer tilbake hit!
  Ønsker deg en god helg.
  Hilsen fra Bekka

  SvarSlett
 12. Hjemmet ditt er så rent, lyst og vakkert. Ingen grunn til å bli småkvalm eller skjelven...:)
  Du er utrolig handy og lager vakre og inspirerende møbler, jeg har nå fått lyst til å sette i gang med litt snekring selv. Jeg har liksom ikke en gang tenkt at det er noe jeg kan få til, det er alltid mannen som snekrer og jeg som maler. Men maling er så kjedelig synes jeg, så nå tror jeg jammen vi skal bytte roller:)

  SvarSlett
 13. nydelig hjem du har, likte det veldig godt. Du skal ikke være kvalm og skjelven, du må være stolt og glad :) ha en fin helg.

  SvarSlett
 14. Hei Kjersti

  Reportasjen er bare sååå fin! Jeg har kost meg masse med de fine bildene nå på morningen.

  Du har all grunn til å være kjempe stolt:)

  Klem / Pernille

  SvarSlett
 15. Veldig fine bilder du har tatt. Her i Kr. sand regner det også i dag. Men selv om det kanskje regner i helgen ser jeg på det som et alibi til å sysle med inneprosjekter. Nå må jeg inn å titte på NIB da. Goood helg.
  PS! Jeg har noen spørsmål til deg vedr. støpte gulv, men jeg sender en mail..

  SvarSlett
 16. Nå har jeg koost meg med masse bilder pluss video av deg og ditt lekre og flotte hjem :)))
  Såå moro å se !!!

  Jeg har planer om å male ett gammelt skap og så at du har akkurat den fargen jeg leter etter på ett skap i stuen.. helt nyydelig !! Så derfor lurte jeg på om du vil gi meg koden på denne fargen ;)

  Ha en fin dag videre.
  Nydelig blogg som jeg kommer tilbake til :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 17. No skal eg styrte inn til NIB, såg der kom eit nytt innlegg før i dag :) Vakre bilder du viser sjølv i alle fall :) Her har regna heile veka, men langtidsvarselet har full sol frå i morgen og ei veke framover! :)))

  Ha ei flott helg!
  Klem E :)

  SvarSlett
 18. Reportasjen ble knallfin! Nydelig hjem og nydelig familie. ♥
  Gøy å se oversiktsbilder og bilder tatt fra nye vinkler også. Det er veldig skummelt å gi slipp på regi og la andre ta bilder av ditt hjem, men det er jo litt gøy også. Særlig når det blir så bra som dette her!

  Ha en knallfin helg min venn.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 19. Hei Kjersti!
  Først må jeg få takk for koselig hilsen fra deg!
  For et vakkert hjem du har!!! Og et nydelig innlegg på NIB.
  Jeg liker bloggen din så godt bare etter første øyekast, så hit tar jeg turen gjerne igjen!
  Tenkte å kose meg litt med den nå ;)
  Miggen var akkurat her og nevnte på bloggtreff, det hadde vær så koselig! ;)

  Klem

  SvarSlett
 20. Nydelige bilder, Kjersti. Du er flink. Gleder meg til å lese NIBreportasjen :)

  SvarSlett
 21. Så i reportasjen hvor du hadde fått tak i skapet med småskuffer :) For et varp. Heldige du.

  SvarSlett
 22. Kjære søte Kjersti! Jeg er helt målløs.. Både etter å ha sett bildene dine i dagens innlegg, og med tanke på nib-reportasjen. Dere er en nydelig familie og hjemmet er helt himmelsk. Jeg sier det igjen, skjønner ikke hvor du henter alle ideene dine fra. Hjemmet deres et så lyst, delikat og gjennomført i alle rom, trodde ikke at det gikk an jeg;-)

  Gratulerer så mye med vellykket reportasje, nå skal jeg inn på Dagbladet å stemme, for denne konkurransen må du bare vinne:-)

  Ha en herlig helg!

  Klem Christine

  SvarSlett
 23. VILKET REPORTAGE KJERSTI!

  Helt underbara bilder. Ditt hemma e makalöst fint!

  Hoppas ni får sol igen. Här i skåne har vi strålande sol, underbart!

  Kram madde

  SvarSlett
 24. wow!!! for en flott reportasje Kjersti!! gratulerer, fine deg!!

  god helg

  klem beate

  SvarSlett
 25. Flott reportasje i NiB :o)!! Du skal bare være stolt!
  Klem J.

  SvarSlett
 26. Kjersti Kjersti, du har det så fint hjemme hos deg!! Herlig "hjemme hos" reportasje, den beste på NIB i følge meg :)
  Og så må jeg innrømme at dine bilder av hjemmet ditt er de beste!!
  Ønsker deg en strålende helg og tusen takk for svar på mailen jeg sendte deg.
  Klem fra Marie :)

  SvarSlett
 27. *smiler* Ingenting å bli kvalm form, vennen;) Vær STOLT!! Super-fin reportasje på NIB i dag! For et vakkert hjem du har!!! Til stor inspirasjon!

  Ha en riktig fin helg!

  Største klemmen
  ANETTE:)

  SvarSlett
 28. Koste meg med NIB reportasjen, elsker hjemme hos reportasjer! Og denne var flott:)

  Ønsker deg en fin helg, Kjersti!

  SvarSlett
 29. Hei
  Første gangen jeg har vært innom bloggen din. Fikk et tips fra ei veninne, og nå har jeg kost meg her inne leeenge:)Og jeg har funnet masse inspirasjon, flott blogg og flotte bilder. Jeg kommer gjerne igjen:) Selv er jeg mer enn opptatt av hage og blomster, men også interiør. Og akkurat nå er jeg veldig inne i en interiør greie her hjemme, deilig:) Ha en god helg:)

  SvarSlett
 30. Hej Kjersti!

  Åh du har rätt - vilket underbart ljus. Jag vill verkligen hålla fast vid det nu när hösten kommer. Synd bara att jag jobbar hela dagarna, på morgonen har ljuset inte kommit fram riktigt och på kvällen när jag är ledig är det ganska mörkt... *suck*

  Vad kul att du gillar huset - det kommer säkert att bli jättefint så småningom. Jag är lite trött på allt stöket bara... längtar efter ordning och reda.

  Önskar dig en härlig helg!

  Kram Jenny

  SvarSlett
 31. Så herlige bilder det var på nib av ditt vakre hjem! Måte innom bloggen sporenstreks,og det var ingen nedtur!!! Kanskje jeg kan få spørre om noe når jeg først er her....hvordan tror du den driv-ved beisen til Jotun fungerer på mexico-møbler(ligner litt på furu i fargen).Har du fargekode?
  Setter pris på svar:))
  Riktig god helg ti deg og dine...han Lukasen din var nå helt herlig da...selv om han ikke likte å bli tatt bilde av:))))
  Tove

  SvarSlett
 32. Hej där snyggo.

  Vilka vackra bilder det var från erat hem. Kul att få se lite mer vy bilder och många bilder i ett svep så man riktigt kände hur det set ut hemma hos dig.

  Jag ser mig verkligen sittandes på en av dina tolix pallar och dricka vin. Det måste bli verklighet, eller hur vännen.

  Klart att du vinner Kjersti. jag paratade med min Fotograf vän Magda idag som gjorde reportaget hemma hos mig och hon älskar ditt hem......

  Kram kram
  Marit

  SvarSlett
 33. Så utolig fin blogg du ahr, nyyyydelige bilder!! Er kjempe glad for at jeg fant bloggen din, du gir meg masse inspirasjon og det er så kjekt å lese!
  Reportasjen var kjempe flott!

  Klem fra meg...

  SvarSlett
 34. Så många fina foton du har här igen!

  Nu ska jag kolla in reportagt. Spännande att se mer av ditt vackra hem.

  Trevlig helg!
  /Kristina

  SvarSlett
 35. Du har et helt fantastisk flott hjem! Nydelig reportasje hos NIB -og elsker bordet ditt! Jaggu er du flink!
  ha ei deilig helg, forhåpentligvis med nydelig vær!
  klem
  Lies

  SvarSlett
 36. Jeg har tittet på kandidatene hos nib, og min stemme ble til deg. Bilder og smak etter mitt hjerte:) Lykke til:)

  SvarSlett
 37. SÅ flott reportasje da! Fine bilder og fine folk:-)

  Masse grattis, dette var slettes ikke noe å grue seg for:-)

  Maritklem

  SvarSlett
 38. Herlig å se alle bildene fra huset på en gang. Har sittet og scrollet opp og ned maaange ganger nå, det er så mange fine detaljer!

  SvarSlett
 39. Såå snyggt reportage, vad kul!

  kram Mia

  SvarSlett
 40. kjersti min kära vän...

  vilket reportage!
  och vilket underbart hem ni har.
  (jag har visst sagt det förr ;)

  du kan känna dig stolt över allt du åstadkommit, och ägna dig en stund åt att bara njuta av allt det fina.

  detta är bara början vet du...


  SvarSlett