søndag 19. september 2010Fullstendig avkobling....har vi hatt denne søndagen... Etter de siste dagers hendelser, har jeg i dag tatt fokus helt bort fra alt som har med interiør å gjøre... Sola strålte, så vi satt oss i bilen, kjøpte med oss pølser og engangsgrill langs veien, og kjørte til vi ikke kom lenger! 
Hvasser er en øy som ligger helt ytterst i Vesfold skjærgården, side om side med Tjøme. I enden av en grusvei, og en liten sti til fots, åpner havet seg, og man ser turkist 180 grader. Det var høyvann i dag, så vi tok ikke sjansen på å gå ut på de ytterste svabergene, og holdt oss derfor i strandkanten.
Ferder fyr stiger opp uti horisonten, og her kan man faktisk ikke gjøre annet enn å bare nyte...


Jeg tok så mange bilder i dag, og hadde vanskeligheter med å plukke ut hvem jeg ville vise. Landskapet er så mektig, og jeg skulle gjerne tatt dere med ut hit alle sammen! Derfor har jeg prøvd meg på en liten stemningscollage, som beskriver vår dag i bilder.
Vi kunne ikke bedt om en bedre dag her ute. I denne bukta har jeg tilbragt mange dager i min barndom, men denne høstdagen overgikk dem alle...
Lukas storkoste seg med sin kusine, og mamman kunne legge seg ned og suge til seg solstrålene. Det er rett og slett påfyll av energi, og jeg er bare så takknemlig over å ha dette landskapet så tilgjengelig:)

Kjempekoselig med all responsen på NIB sitt hjemmebesøk! Jeg er kjempespent på resultatet selv, og det føltes veldig rart at plutselig noen andre skulle knipse bilder her hjemme;)Nyt kvelden

klem Kjersti36 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fantstisk mange flotte bilder, kom helt i skjærgårdsstemning her :)
  Du har en super blogg, og skjønner godt at dit hjem blir vist på NIB sine sider. Inspirerende og med mange gode tips.
  Ble litt nysgjerrig på bildeveggen du har over sofaen din. Tenker på å lage en slik selv i stuen, men syns det er litt vanskelig å finne ut hvordan jeg skal ha bildene. Har du tegnet en ramme først og fyllt bildene inni, slik at rammene danner en firkant? Om du skjønner hva jeg mener :)
  Ha en fremdeles fin søndag.
  klem klem fra Ella

  SvarSlett
 2. Ser & høres ut som at du har hatt den mest perfekte dagen!! Helt nydelige bilder :) Vi tenkte faktisk på det samme i dag, men kom aldri så langt.. Ble for mye moro ute i gata i stedet ;) Deilig med litt avkobling ja!

  SvarSlett
 3. Ser & høres ut som at du har hatt den mest perfekte dagen!! Helt nydelige bilder :) Vi tenkte faktisk på det samme i dag, men kom aldri så langt.. Ble for mye moro ute i gata i stedet ;) Deilig med litt avkobling ja!

  SvarSlett
 4. åh, snakk om idyll!

  nyt kvelden

  klem beate

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder! Og for en idyll!!
  Dager som dette er bare drømmen når man har kommet så langt uti september! Jeg elsker det!!

  SvarSlett
 6. FAntastisk Kjersti! Så viktig med slike dager, der man får kjenne at man lever 100% :-) Skulle gjerne hatt en slik plass jeg også nå, da det til tider er tungt å være alene om alt hjemme. Samtidig har vi en begravelse på tirsdag jeg gruer meg veldig til, Theas tippoldemor, min oldemor døde forrige uke. Samtidig er begravelsen på bursdagen min, men det gjør ingenting. Det blir en fin, men veldig trist dag. Og jeg savner henne enormt!

  Oida, langt og tankefull kommentar! Finner ro i bildene dine og suger til meg solen gjennom skjermen! Takk <3

  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig bilder, Kjersti... Skjønner det var vanskelig å velge mellom alle de fine stemningsfulle bildene - en collage var flott!!

  Gleder meg til å se hjemme hos reportasjen fra ditt flotte og inspirerende hjem!!
  god søndagskveld :)
  klem Carina

  SvarSlett
 8. Så herleg!!! Takk for at du delte! Her har regna i dagevis, blir så deppa av det! Men var i bryllup i går, så da merka vi ikkje så mykje til vèret! Og så spennende med besøk frå NIB! Gleder meg til innlegget!

  Ha ei flott, ny veke!
  Klem E :)

  SvarSlett
 9. Herlige bilder! Vi har kost oss på årets siste båttur.

  Ps: Nå er den nye bloggen min BO med Lena oppe og går. Har du vært inne og sett?

  Ha en fiiin søndagskveld:)

  SvarSlett
 10. Fantastisk herlige og stemningsfulle bilder kjære deg! Det var bra du la ut såpass mange slik at vi kunne få et bra inntrykk av din dag ute ved sjøen. Må være lykke på jord å koble av på denne måten.

  Det er stikk motsatt hos meg. Jeg har bare være inne og ryddet og sortert barnetøyet for høst og vinterseong. Det må gjøres, og i dag ble dagen for det.

  SvarSlett
 11. Fantastisk herlige og stemningsfulle bilder kjære deg! Det var bra du la ut såpass mange slik at vi kunne få et bra inntrykk av din dag ute ved sjøen. Må være lykke på jord å koble av på denne måten.

  Det er stikk motsatt hos meg. Jeg har bare være inne og ryddet og sortert barnetøyet for høst og vinterseong. Det må gjøres, og i dag ble dagen for det.

  SvarSlett
 12. Sååå herlige stemingsbilder! Høres ut som en helt perfekt dag!

  Gratulerer med hjemme hos repotasjen!! Du har ett fantastisk flott hjem som er til inspirasjon for meg....mye!

  SvarSlett
 13. Såå flott sted, heldige som har det rett i nærheten!
  Kjempe flott collage du har satt sammen, sikk skikkelig god stemning av å se bildene dine!!

  Ha en fin uke!¨
  Klem!

  SvarSlett
 14. Hei! Det så bare helt fantastisk ut, flotte bilder. Heldige dere som hadde sol da, her har det regnet mye.... Men men, finere vær i vente :) Ha en flott søndagskveld!

  SvarSlett
 15. Vakre vakre stemnings bilder.Så virkelig ut som om dere hadde en fantastisk dag i solen.

  SvarSlett
 16. Hei:)

  Så nydelige bilder:)
  Du klarte virkelig å få frem stemningen:)

  God kveld:)
  Helsing Beate

  SvarSlett
 17. Ser ut som dere har hatt en fantstisk dag kjersti, g for en vakker plass dere har i nærheten, har vært mye i tønsberg i mine yngre dager og det er virkelig helt magisk der når det er flott vær.... Så spennende besøk du har hatt, og gleder meg til flere bilder på NIB av det fantastisk flotte hjemmet deres.... Og ja du hadde elsket den butikken, virkelig en fantastisk flott butikk med godt utvalg til både gutt og jente, masse flotte kvalitetsleker i treverk... elsker det, så verdt et besøk om du er i de trakter....
  klem victoria

  SvarSlett
 18. Kan virkelig fole stemningen her altsaa:) Saa herlig med en slik dag!

  Virkelig en nydelig collage du har laget maa jeg si...

  klem Nina

  SvarSlett
 19. å så mysigt kjersti!

  vilken härlig dag!
  det måste vara en gåva att få bo som ni gör.

  underbart.

  det kommer mail idag :)

  kram!

  SvarSlett
 20. Herlige så deilige bilder! Og der ute er det så utrolig flott. Du har lagt ut så mange flotte innlegg siden sist jeg var her, nå skal jeg kose meg med å se nedover her :)

  ha en strålende fin dag.

  klem

  SvarSlett
 21. Veldig fin collage. jeg kommer skikkelig i stemning av de fine bildene. Elsker å ta bilder ved sjøen selv. Motivene står jo i kø.

  Godt med sånne dager. Bare kose seg. Ha en fin uke Kjersti.
  klem fra meg

  SvarSlett
 22. Nydelige bilder! Stemningsfulle og bobler over av lykke. Herlig!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 23. Den turen deres ser helt herlig ut, flotte bilder!
  Og jeg må si jeg ble imponert over bordet du selv har laget! Den drivvedbeisen gav også en fin finish!
  Gleder meg til å se hjemme hos repotasjen :-)

  Klem Kristine

  SvarSlett
 24. Oj så vackert..

  Bless, Annaleena :)

  SvarSlett
 25. Nydelig stemningscollage, Kjersti! Me love:-)

  Skjønner godt at du trengte en skikkelig ankoblingssøndag etter alt styret forrige uke. Synes du er kjempeflink jeg, og veldig søt og snill som stiller opp for alle. Du skal vite jeg at jeg er veldig takknemmelig for at du gidder å sette av litt tid til meg. Ville nødigst sende mail i går, men ting ble litt annerledes siden tidsfristen ble flyttet frem.

  Takk for koselig kommentar fra deg. Er alltid litt skummelt å vise hvem man er på bloggen, men det er jo også viktig å tørre å være litt personlig slik at leserne har et ansikt å forholde seg til. Dette synes jeg du er god til inne hos deg, du er personlig uten å bli for privat.

  Ønsker deg en kjempefin dag!
  Tusen takk igjen for hjelpen:-)

  SvarSlett
 26. Obs. avkoblingsdag.. Snublet litt på tastaturtet gitt;-)

  SvarSlett
 27. Vilka underbara bilder!!!!! Ser helt fantastiskt mysigt ut!!!
  Och vilket fint bord du gjort!!!! Super snyggt!

  Ha en fin vecka!

  Kram Helena

  SvarSlett
 28. Ja havet og sjøen er fantastisk! Flott plass og flotte bilder. Må si du har virkelig greid å formidle stemningen :)))

  SvarSlett
 29. Nydelige bilder Kjersti, kjempe fine!
  Er gullverdt med slike søndager, avkobling fra stress og hverdagen, ingenting er mer avslappende enn å vær med sjøen. Og det trengs i slike travle og spennende tider, som du er i nå-velfortjent spennede tider må jeg si!
  Er helt forelsket i heimen og den stilen du har skapt, for det er jo deg som har skapt kjersti-trenden som mange av oss lesere er blitt inspirert av:)
  Jeg må tilstå at jeg har hermet etter deg enda en til gang.....og nemlig gått og kjøpt samme støvler som deg!!
  Takk for så mange god tips og inspirasjon!

  Jeg har ikke fått tak i eplekasser, enda, men gir meg ikke! Skal ta runden i de forskjellige blomsterbutikkene her i Stavanger:) Takk for tipset!

  Ha en finfin mandagskveld,
  Klemmer, Julie

  SvarSlett
 30. Ser kjeeeempe-koselig ut!! Vakre bilder! Flinka;)

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 31. Så koselig. Ser at dere har kost dere ja! Og gøy med NIB-reportasjen. Jeg gleder meg til å se mer.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 32. Underbara bilder från en härlig dag som det ser ut.

  Så kul med reportaget - ser fram emot det!

  Och, bordet du gjort var väldigt väldigt läckert. Passar ju perfekt till allt annat fint som du har.

  /Kristina

  SvarSlett
 33. Det er jo ren idyl...så smukt og blissful...dine bilder er utrolig fine og det er altid en fornøjelse at besøge din blog :-)

  Klem Christina

  SvarSlett
 34. Hei hei. For en utrolig fin blogg du har....har vært innom og sett gjennom alt her...:) Fin stil du har..:)
  Titt gjerne innom min også..:)
  www.mitthvitehus.blogg.no

  SvarSlett