fredag 10. september 2010


En ny fase
på barnerommet...

Når man får barn er selvsagt noe av det mest spennende, å følge utviklingen deres. De vokser til selvstendige små individer, når nye stadier, bryter barrierer, og mestringsfølelsen de viser, smelter jo mammahjertet fullstendig... Det skjer jo både små og store ting hver eneste dag med en 2 åring, men her om dagen opplevde vi noe som jeg tror jeg sent vil glemme...
Vi har drøyd og drøyd med å fjerne tremmesiden på sengen hans, rett og slett fordi han ofte våkner på nettene, og vi var redd han ville romstere rundt mens vi sov.Men nå har han blitt såpass stor, så jeg fant ut at vi skulle prøve å se hvordan dette ville gå. Og dere kan tro det var stas å legge seg den kvelden! I stedet for at mamma løftet han oppi sengen, fikk han selv lov til å klatre oppi, ja tenk det;)
Jeg sa til pappan at det blir jo spennende å se om han sover hele natta, om han kommer til å rope på oss, eller gå ut av sengen selv...
Tidlig neste morgen hører jeg det romstere rundt inne på rommet, og jeg håpte jo selvfølgelig på at han skulle komme ruslende inn til oss (Det er jo sånne øyeblikk jeg som mamma har  gledet meg til...)
Plutselig så hører jeg to små bare føtter treffe gulvet, og skrittene kommer raskt nærmere. Før jeg rekker å åpne øynene, så står han der i døråpningen, med smukken halvveis i munnen, og puta si i under armen:)
Lille (store) 2 åringen min var så stolt, ja nesten like stolt som mamman og pappan, og uansett hvor trøtt jeg var den morgenen, så var det verdens beste måte å bli vekket på...;)


Det kommer til å skje litt nytt på rommet til Lukas i tiden som kommer. Jeg har nemlig fjernet det store klesskapet hans, som rett og slett låste meg helt med tanke på innredningen. Nå blir det byttet ut med en hylleseksjon, som jeg har tenkt til å personliggjøre med litt egeninnsats;)Jeg vil ønske alle mine lesere en herlig helg,
min skal tilbringes på jobbseminar med min kjære, litt lengre syd på kontinentet!
Vi sees snart:)


Klem Kjersti35 kommentarer:

 1. Det er altid ren nydelse at besøge din blog....I always leave with a smile :-)

  Thank you!

  Hugs

  Christina

  SvarSlett
 2. For et nydelig barnerom du har til gutten din!! Holder selv på å innrede til min lille prins, men blir liksom aldri helt fornøyd med rommet. Legger ut bilde senere på min blogg, så kom gjerne med tips til forandring på rommet hans hvis du har.

  Er det forresten en Bekväm-krak fra IKEA du har foran sengen hans? hva har du i såfall gjort med den for å få den så rustikk??

  http://linelykkelig.blogspot.com

  SvarSlett
 3. åå så fint har har det, Lukas!
  jag kan tänka mig att det var en stor händelse både för stora och små att han kan lägga sig själv :)

  ha nu riktigt härliga dagar min vän!
  vi hörs när du är hemma igen :)

  kram.

  SvarSlett
 4. Vilkeen fin blogg du har och vackert hem! Jag ska snart inreda ett rum till vår lilla ettåring - ska bli så kul.

  Jag kommer tillbaka hit! :)
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 5. Du har en helt fantastiks blogg og en flott interiørstil! Det er alltid inspirerende og kjekt å lese innleggene dine. Jeg holder på å innrede to gutterom nå, så kjempekjekt med tips og inspirasjon. Ha en herlig helg lenger syd :) Klem C.

  SvarSlett
 6. Ja, det er herlig når de små kommer tuslende i pysjen på morgenen! Og ekstra koselig de få gangene dem sovner igjen under dyna til mamma! ;)

  Nydelig rom du har til prinsen din. Gleder meg til å se hvordan det blir etterhvert også! :)

  Ha en fin dag fredag!

  klem Frøken H

  SvarSlett
 7. For et fint barnerom :D
  Stas med egen trapp og greier :)
  God helg!
  -Amalie

  SvarSlett
 8. What a nice boys' room! And that little crib .... mmm! Love it! Makes me wish my big boys were little boys again..;)

  Have a nice weekend! Ilona

  SvarSlett
 9. Herlig:)
  Ja, ikke sant at man blir stolt i slike øyeblikk!
  vi fjernet siden i senga for omtrent et halvt år siden, og jeg synes fortsatt det er herlig når han kommer tuslende inn til oss:)
  (Selv om han oftest bare ligger og roper, da:))

  De vokser så fort, disse små!
  Viktig å ta vare på disse gledene!

  Etter innlegget ditt opp eplekassene, hadde jeg jo tenkt å løpe til Maxbo og kjøpe. Men de har jo ikke Maxbo i Stavanger.... Hva er det, da??? Trodde det var en butikk som var overalt, jeg:)
  Ja, ja. Jeg får lete andre steder.
  Regner med at de ikke er de eneste som selger slikt:)

  Ønsker deg en herlig dag!
  Vi skal på bytur og nyte siste rest av sol!
  (Det blir visst regn til kvelden):)

  SvarSlett
 10. Hei på deg!! Alt vel? Mye inspirasjon her! Så flott og lyst. Digger sengen og skapet! Rimelig søt den lille trappa også. Flink du har vært her må jeg si. Hurra! Ha en helt herlig helg!! Signe

  SvarSlett
 11. Å so koseleg♥
  Eit barnesmil om morgonen er gull verdt♥

  Kjempefint rom Lukas har!☺ Likte den trappa opp til senga, kjempetøft!

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 12. Hørtes ut som en herlig måte å bli vekket på ja :) Superfint rom...kan jeg spørre hvor du har kjøpt det sengesettet til Lucas? :)

  Ha en fin helg :)

  Lene

  SvarSlett
 13. Åh, så hærlig. Min lille frøken bruker å komme inn til oss i løpet av natten og skal varme fotene sine, så da tar jeg henne godt under teppet, der vi sover til morgenen etter. Da vekker hun meg vanligvis ved å klæmme og stryke på meg, og si at du og jeg mamma, vi er bestevenner for alltid. Jett om det er ett mammahjerte som smelter da :)
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett
 14. Så herlig ♥
  Her krøp minstemor ut av sprinkelsengen for 1 uke siden, og gikk dunk i gulvet. Vi vurderer å få inn neste seng ja ;)

  Nydelig krakk!

  God helg, og nyt turen sydover!
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 15. For et nyydelig rom, synes det er moro hver gang det kommer bilder fra hjemmet dit.. det er så fint hos dere :) ha en flott seminar helg

  SvarSlett
 16. Kan tenke det var stas å fjerne gitteret foran sengen ja. Alltid spennende når barna skal bytte fra baby seng til "stor" seng.

  Lunt og koselig barnerom du har skapt med skjønne og delikate farger!

  Hilsen
  Anna

  SvarSlett
 17. er nok spesielt for både
  Lukas og dere :) kommer mange sånne spesielle øyeblikk Kjersti ;))
  et utrolig koselig og lekkert rom..kan tenke meg det var stas å komme seg oppi senga selv ;)

  ha ei fin helg..kos deg med din kjære og jobbseminar :)
  klem Anne♥

  SvarSlett
 18. Åååh så fint!Älskar din blogg!Jag blir så inspirerad varje gång jag tittar in här!
  Ha en skön helg!
  Kram Sanna

  SvarSlett
 19. Lille Lukasen har blitt stor gutt!♥ Blir helt rørt av hvor fint du skriver om den deilige morsfølelsen Kjersti.
  Rommet hans er kjempefint! Han er en heldig liten gutt. :)

  Ha en fin helg på tur!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 20. Utrolig flott barnerom!!! Har jo sett glimt av det før :)

  Høres utrolig koselig ut med små barneføtter som kommer tuslende inn på voksenrommet...

  Vi har også Juno-seng, og har lurt veldig på hvordan det blir å ta av den ene siden. Jeg synes kanten virker litt skarp og hard å krabbe over for den lille! Hva er deres erfaringer med det??

  Hod helg til dere og god tur!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 21. Så utrolig fint barnerom!! OG blogg!
  Er relativ ny følger hos deg, og er blitt, som min vennine som anbefalte bloggen din "kjerstifisert" begge har vært på eplekasse jakt her i Stavanger, for ja, vi herme vel litt etter deg;)

  Så utrolig med inspirasjon hos deg og et fantastisk fint hjem du har skapt for deg og familien din!

  Ønsker deg en finfin helg,
  Hilsen Julie

  SvarSlett
 22. Herlig øyeblikk! Og herlig barnerom, kan tenke meg lillegutten var stolt ja. Han har jo deeeet fine rommet...hihi...

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 23. Å så fint och vilka härliga stunder ni är med om just nu!

  Fastnade för sängkläderna, ska ju börja inhandla till liten i magen snart och undrar var du funnit dem? Älskar nämligen brunt..

  kram Mia

  SvarSlett
 24. For en herlig liten hverdagshistorie, Kjersti! Gutten din er jo som snytt ut av nesa på deg. Like lyse og fagre begge to. Det må være kjempespennede å følge utviklingen hans, og det gjør vel drømmen om flere barn større? Eller tar jeg feil?;-)

  Kjempefint barnerom du har skapt til sønnen din, der vil han nok drømme søtt i mange år fremover. Jeg må si meg enig med Julie Helen i at bloggen din virkelig er til inspirajon for oss andre og at det er fristende å "herme" litt innimellom.

  Så heldige dere er som skal reise sydover, nyt turen og kos deg masse!

  Klem Christine

  SvarSlett
 25. Koselig lesing her hos deg idag ;) Husker selv godt hvordan det var første gang lillemalien svingte seg ut av sprinkelsengen, hehe, hun var ikke så gammel, men skikkelig flink til å klatre ;) Gode minner. Fremdeles våkner jeg av tuslende skritt avbare føtter hver morgen, når hun kommer smilende inn med kaninen under armen og vil klemme oss ;)

  Rommet var veldig flott forresten, enkelt og stilig!

  Vil også få takke deg så mye for koommentaren du la igjen inne hos meg etter innlegget mitt om lille Wilma. Det høres kanskje litt rart ut, men omtanken fra en fremmed gjennom en hilsen betyr faktisk mye mer enn man kanskje skulle tro. Tusen takk skal du ha!

  God helg!Klem fra meg ;)

  SvarSlett
 26. Ååå så herlig!
  Kjenner at Mamma-hjertet mitt allerede er blitt ganske "soft" ;)
  Nydelig gutterom du har laget, og den stokke senga er bare rå-fin!

  Ha en fin helg!
  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 27. Åh, for en herlig liten historie, og jeg kjenner meg så godt igjen. Det er ikke så ofte vi sover bare oss to natten gjennom. Ofte blir vi både tre og fire....
  Nydelig soverom!

  Nyt helgen, Kjersti!

  Klem RAndi

  SvarSlett
 28. Hei=)
  herlig måte å bli vekt på =) Har ei jente på 2 år som fikk flytte inn i ny seng for noen måneder siden. En gang har hun stått opp selv ( uten at vi har kommet å hente henne da). Da sprang hun ut i gangen, løftet armene i været å ropte " mamma.. æ e våken"=) De e herlige de små=)

  Nydelig rom sønnen din har! Koste meg med å lese innlegget ditt=)
  God helg=)

  SvarSlett
 29. Å så herlig:) Gleder meg til det eg også:)
  Ha ein fin helg:)

  SvarSlett
 30. Å, herlig! Både beskrivelsen og den lille gutten din. Ble helt myk i hjertet da jeg leste innlegget i går, men av en eller annen grunn gikk det ikke an å legge igjen kommentarer hos deg. Frykt dog ikke kjære, jeg gir ikke opp!

  Gratulerer så mye med dagen som har vært!! Jeg håper du fikk alt du ønsket deg og at du ble behandlet som en prinsesse! Vi feirer den siste av lille ws bursdager i morgen (slik går det når man har bursdag mens alle andre er på ferie) og jeg har akkurat testet ut gulrotkake-oppskriften du la ut. O himmel for en kremtopping! Litt kvalm nå etter all prøvesmakingen:)

  Nyt resten av helgen!!

  Stor klem

  SvarSlett
 31. Åååh, så søtt.....! Jeg har selv en dater på snart 4 som stadig vekk kommer med puta under armen og vil ligge hos oss, det er like herlig hver eneste gang! "holde hånda mamma" sier hun og sovner tett inntil oss....forelskelse!!

  Rommet til sønnen din er kjempefint, råstilig seng, og lekker krakk! Du viser flotte bilder, som alltid;)

  SvarSlett
 32. little ,big man, what a cute story.. reminds me of the time when I added a cord to switch on the light in the toilet for my two year old.. and hearing his footsteps running to the toilet all by himself at night ;)
  Time flies... in a few weeks he will be flying out ;)

  SvarSlett
 33. Hei Kjersti. Oppdaget den fantastiske bloggen din da du ble nominert i Dagbladet. Du har selvsagt fått min stemme. Vi er i gang med å møblere et gammelt murhus fra 1920 (British style), og har fått mye inspirasjon fra deg. Ha en strålende dag! Klem fra (Hilde) Elisabeth C

  SvarSlett
 34. gud så fin barnsängen är. var kommer den ifrån?

  SvarSlett