onsdag 28. oktober 2009

Tre, stål, grått, hvitt... og litt sort:)
Det er vel egentlig de farger og materialer som går igjen i hjemmet vårt. Med innslag av noen fargeklatter (helst da i pudder eller pastell) her og der...
Kjedelig tenker sikkert noen, kanskje jeg er litt redd for farger...?
Eneste jeg har i rødt feks. er vel støvsugeren;) Synes rødt kan være veldig fint hos andre og at det i rett sammenheng kan være delikat, men det funker ikke hjemme hos meg, rett og slett fordi det ikke er meg...
Flere som har det sånn...? (Ikke nødvendigvis med rødt)

Det store bilde tatt i går (klokka røper meg der gitt) viser litt av det nyslipte bordet. Nå står beisingen for tur! Det var deilig og få bort den mørke rød brune beisen...


Den grå stoffbiten i ull er fra Bolia, og påtenkt sofaen vi hadde planer om derfra. Det ble ikke den, så da får den henge her å pryde da:)

Uff, ser at lampa er full av fettede fingre. Har en liten en som synes det er veldig gøy at vi løfter lampa så han får se den store pæra hver gang han spiser... Håper det er god nok unnskyldning;)

Ha en skjønn onsdag:)

10 kommentarer:

 1. Du har det sååå himla fint!!! Skulle gjerne hatt det akkurat sånn som deg. Fint navn har du også...
  Onsdagshilsen fra Kjersti

  SvarSlett
 2. Du har det så stilig hjemme hos dere! Nydelige, behagelige farger og gjennomført stil.

  Jeg har det litt som deg angående farger. Synes noen farger er så fine hos andre (slik som lilla og rødt) men det er liksom ikke helt meg. Nostalgiahjemmet går for det meste i hvitt og krem, med innslag av beige og lyseblå-turkis, littegrann dusgrønt, rosa og grått. Sistnevnte farge sniker seg mer og mer inn både i garderoben og interiøret. Synes forresten knallgult også kan være veldig kult som kontrast i interiører (feks Vipp bøtte og Tolixstol), men er ikke helt der selv ennå. Kanskje mot våren... :-)
  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 3. hei kjersti :)

  jeg har det akkurat som deg når det gjelder det å synes at ting kan være veldig fint hos andre men ikke hos meg selv. jeg kan faktisk også oppleve at jeg blir skikkelig inspirert av interiør som overhodet ikke er slik jeg har det hjemme, trenger med andre ord ikke å være min stil for å bli inspirert og det synes jeg er herlig :)
  jeg synes feks. at du har et utrolig herlig hjem, elsker bildene du viser selv om jeg selv har mere farger på detaljene her hjemme hos meg...her er det lyst og rolig på de store flatene og farger på detaljene som er lette og gjerne rimelige å bytte ut, jeg har nemlig en tendens til å blir litt fort lei når jeg bruker farger og mønstre..hvordan er det med deg, blir du fort lei eller har du det samme over lang tid?

  ønsker deg en toppers ettermiddag,
  klem :)

  SvarSlett
 4. Du har det bare så fantastisk nydelig!!! Blir så glad hver gang jeg ser ett nytt innlegg fra deg! Like spennende hver gang!! Digger stilen din!! Henter jammen mye inspirasjon her!! Tusen takk!! Gleder meg til å se bordet!! Og det vinduet med hønsenetting var kjempefint!!

  SvarSlett
 5. joselig blogg du har! likt her- her går det i hvitt, beige og eik på noen møbler. i fjord hadde vi hvit jul- i år må jeg prøve mg med litt rødt!! det er jo tross alt det som er jul;)

  SvarSlett
 6. Så stilig!! Blir helt imponert jeg. Gleder meg til å se mer =)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Ingen legger merke til fettflekker
  på bilder fra deg, vi blir bare betatt og oppslukt av de fine detaljene! Men ja, kjenner meg igjenn ang farger, det er ikke så lett å få det til å fungere i praksis..

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. nydelig hjem du har.
  liker stilen din.
  håper det er greit at jeg linker deg til:)

  SvarSlett
 9. Åå så fine bilder, du har det så tøft :) Liker bloggen din kjempegodt! Gleder meg også til flere innlegg ;)

  SvarSlett
 10. Hei! Virkelig flott hus :)) Jeg synes lampa over borde er stili, vil ha akkurat sånn,men hvor kjøpte du den? Mener å ha lest housedoctor? men finner den ikke? Jeg bor i nord-norge så d må nesten være mulig åbestille hvis jeg skal få meg en sånn :)

  Lena

  SvarSlett