onsdag 14. oktober 2009

Kveldsstemning

Jeg ser plustelig at jeg ikke har et eneste kveldsbilde i bloggen min! Nå skal det sies at det bare har vært aktivitet her siden tidlig i sommer, og at høstmørket først har satt inn for fullt de siste ukene...
Det er en liten utfordring å ta bilder i mørket synes jeg, men disse for duge i dag:)
Hvem har sagt at en lyslenke kun skal brukes til jul?
Lys er med på å skape stemning, og jeg må innrømme at hjemme hos oss er der mer stemingslys enn arbeidslys for å si det sånn....Og det ble lys!
Ha en fin kveld:)

10 kommentarer:

 1. Fina bilder, det ser riktigt mysigt ut =))

  Kram
  A-M

  SvarSlett
 2. Hei Kjersti:)

  Takk for hilsenen fra deg..ja det var noe annet enn der jeg var utplassert, hehe..Jeg syns Susanne har et kjempelekkert utrykk..

  Du vil ikke ta på deg en utfordring fra meg..?? Lage et innlegg med sju BLÅ fargeklatter fra ditt hjem... tilslutt utfordrer du en videre med en farge du selv velger.. ingen tvang her.. tenkte å høre med deg:)

  Du lager så mange flotte innlegg så regner med at utforingen er i gode hender..;)

  Flott stemningslys hos deg ikveld..

  K-Janne

  SvarSlett
 3. Vad glad jag är att du kommenterade hos mig så att jag hittade din blogg. Som är helt underbar...

  Jag ser att vi har samma smak på mycket du och jag. jag har oxå lampan från Ilva, den gråa bilen till min son, jeans grytlap från Lexington. Och jag ser att du fyndat lite kläder från mitt jobb ;) Lindex.
  Och du, klänningen du hade på bröllopet var helt underbar.

  Jag tänker länka dig direkt, för här vill jag inte missa ett enda inlägg till.

  Kram /Marit

  SvarSlett
 4. Förresten är det Ok om jag lånar nån bild av dig om jag vill göra lite reklam för din fina blogg på min?

  Kram

  SvarSlett
 5. Lyslenker er kjempedekorative og absolutt ikke bare til jul synes jeg! Tok fram den jeg kjøpte i fjor her om dagen, men den var jammen død...Sikkert like billig å kjøpe en ny som å begynne å fikse på pærer..!?
  Klem, Lene

  SvarSlett
 6. Hmmm...nå ble jeg jammen innspirert til å ta ibruk lyslenkene mine allerede!! Jeg har lurt fælt på hva jeg skal gjøre med sjenken for å få mer sjel der oppe - kanskje en lyslenke vil gjøre susen!! Takk, takk!! ;)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 7. Lyslenker er så fint,og skaper så fin stemning..Gleder meg til å henge opp mine etterhvert også.Koselig her inne hos deg.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 8. Så bra:) Da sier vi det sånn.. sju blå fargeklatter fra deg.. Ta den tiden du tregner.. jeg ser når du har lagt det ut.. så skriver jeg noen ord om deg det på min blogg:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 9. Jeg er så enig med deg, lys er stemning og en lyslenke har alltid noe vakkert over seg!
  Skapet ditt ble veldig fint malt;) Og takk for tipset på arbeidslampen under her, jeg digger slike;)
  Takk for alltid så vakre ord fra deg! Det varmer.
  Gode klemmer =)

  SvarSlett
 10. Synes bildene ble veldig fine og stemningsfulle til tross for vanskelige lysforhold. Likte dessuten alt på bildet; skapet, teppet, krakken og kassen med blader. Er dessuten enig i at lysranker er fine selv om det ikke er jul :-)

  Må også takke for veldig koselig kommentar på bloggen min, selv om det var leit å høre at du fortsatt ikke får svar på hva symptomene dine kommer av. Skulle ønske at det var en trøst at prøvene var negative - dvs de viser at du ikke er alvorlig syk. Men jeg forstår frustrasjonen din fordi du fortsatt har vondt, og fortsatt ikke vet hvorfor. Kjenner meg så igjen...

  Når det gjelder meg selv så engstet jeg meg både for MS og svulst på hjernen pga av langvarig hodepine, svimmelhet og av og til nummenhet / "prikking" i fingrene og føttene. Prøvene mine var i likhet med dine negative og legen fant aldri noe alvorlig. Som jeg nevnte sist hjalp akupunktur meg. I tillegg til å bli bevisst på livssituasjon, mm. Dette er som nevnt en del år siden og jeg er og har vært helt frisk i mange år :-)

  Ikke gi opp å få svar på hvorfor du har symptomenen du har! MEN du MÅ forsøke å si til deg selv/tro på at du faktisk ikke er alvorlig syk når alle prøver viser at du ikke er det!
  Jeg skulle så gjerne gitt deg et mer utfyllende svar hvis det kan være til noe som helst hjelp, men synes det er litt vanskelig å bli for personlig her i bloggverden og innlegget ville sannsynligvis bli litt vel langt... Det spørs om det jeg kan si hjelper deg mer enn det legen allerede forteller deg, og de eneste rådene jeg evt. kan gi kun er basert på egen erfaring... Men hvis du vil maile meg så legg gjerne igjen mailadressen din i en kommentar på bloggen min. Hvis du gjør det og ønsker at ikke andre skal se den kan jeg bare skjule kommentaren med en gang jeg ser den... Skjønte du det? Ble litt langt og rotete innlegg - er litt sent nå...
  Ønsker deg uansett alt godt, og så møtes vi uansett i bloggverdenen.
  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett