onsdag 21. oktober 2009

7 blå fargeklatter fra mitt hjem


Jeg ser at flere av dere har tatt utfordringen med å vise frem gjenstander, møbler ol. i en bestemt farge fra hjemmet deres. Jeg fikk utfordringen fra Nenna om å vise BLÅTT, så dette ble resultatet! Det er vanskelig å komme bort fra at jeg er guttemamma, så lillegutt for dominere litt i dette innlegget;)

-Lukas synes det er veldig kjekt at tanta jobber på Gant (eller er det kanskje mamman som synes det...) Jeg personlig er mer svak for marine, men dette settet har den perfekte lyseblå fargen!

-Klesskapet til lillegutt må nesten også bli med her. Nesten litt flaut å vise så mye likt i striper, men i mine øyne er blått og hvitt til gutt en klassiker, så det får han leve med. (Ja, jeg handler masse på Polarn o Pyret...)

-Denne boka, Levende Lys, er en absolutt julefavoritt! Med en av mine favoritt fotografer, Paul Løwe, kan man drømme seg langt bort... Alt fra delikate juledekorasjoner til julemiddager og andre tips.

-Denne blåstripete bagen fra Dags Marked (av alle steder) kjøpte jeg sist sommer, og nå har den blitt lillegutt sin "sove borte" bag. Synes faktisk den ser litt eksklusiv ut, og jeg har den i sand og rød også. (En svakhet som rammer en når man jobber i klesbutikk og ikke klarer velge farge...)

-Dunjakken fra Name It i str 86, har ennå prislappen på. Falt for den med en gang jeg så den, og skal nok varme lillegutt godt på kalde vinterdager:)

-Maileg kaninen er rett og slett så nydelig at den har fått fast plass i stua. Den lyseblå pyjamasen er nok ganske så behagelig, og i den fine hengekøya som jeg kjøpte i samme serie, koser den seg og observerer...;)

-Disse smekkene fra Katvig og Gaia & co, har jeg forelsket meg helt i. Overflatene kan tørkes av med en fuktig klut, og mønstrene snakker for seg selv. Nostalgisk retro:)

Videre vil jeg utfordre Vibeke, erteblomsten, og det er ikke tilfeldig. Personlig elsker jeg lilla, og jeg har på følelsen at hun kan ha en del godbiter og vise frem i den fargen....?

Igjen, tusen takk for alle kommentarer som har kommet mens jeg har vært på min lille ferie. Veldig hyggelig å lese, og så dukker det opp nye fantastiske blogger:)

Ha en fin kveld alle sammen:)

9 kommentarer:

 1. blått er flott! masse herlige detaljer!

  klem Beate

  SvarSlett
 2. Herlig samling av vakre ting i en av mine yndlingsfarger;) Håper du har hatt en fin tur! God onsdag! Klem H

  SvarSlett
 3. gøy at du tenkte på meg kjersti, tror nok at jeg skal klare å komme opp med 7 lilla ting ja :)

  herlige detaljer du viser, den boken elsker jeg også!

  klem

  SvarSlett
 4. Så fine ting i blått. Samme som hos meg, så har lillegutt mye blått tøy =)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Tycker det bara blir roligare och roligare det här med att vi är ganksa lika....
  Min bror och hans tjej jobbar oxå med Gant. Därför finns några kuddar, jackor och sängkläder här hemma med samma märke, hihi.

  Den där maileg kaninen har jag tyvärr inte fått tag i. Är den i stl S eller M?

  Vad roligt att flera hittade till dig och din fina blogg, det är du värd ;)

  Kram på dig.
  Marit

  SvarSlett
 6. så flotte bilder av så mange flotte blå ting! Gant er absolutt en vinner, heldig med "tanten":)

  Klem, Lene

  SvarSlett
 7. Så mange fine blå detaljer. Jeg er også guttemamma så her går det også mye i blått. Men prøver også å variere litt med bl.a. brunt. Blått og brunt er jo en fin kombinasjon.

  SvarSlett
 8. Herlige blå bilder fra deg i dag..og velkommen hjem;)
  Jeg har tatt fram igjen denne vakreste julebok igjen jeg også, den inspirerer år etter år;)
  Ønsker deg en herlig fortsettelse på uken!
  Kveldsklem :)

  SvarSlett
 9. Mange fine blå ting :) God helg til deg!

  SvarSlett