tirsdag 3. april 2012Nedtelling...


I skrivende stund er døren over (da i treverk), på vei fra det sydlige Sverige og hjem til vårt hus. I 10 lange uker har vi ventet og nå gleder vi oss til å fjerne platene som har dekket den nye døråpningen;)
Jeg er så spent, har jo bare sett denne strektegningen (som er vår måltegning), og håper jo selvfølgelig at den lever opp til forventningene. (Jeg har selvfølgelig sett bilder av ulike dørmodeller og satt sammen profiler og inndelinger etter ønskede mål). Jeg har drømt om en dobbel inngangsdør i mange år, og endelig er vi der!
Jeg kommer nærmere tilbake på hvorfor vi valgte nettopp denne type dør, utførelse og mål når døren er på plass.
Lampen skal plasseres midstilt over døra, noe jeg synes er finere på dobbeldører enn å ha dem på hver side.  Det binder liksom det hele mer sammen. 
Tror den kommer til å passe veldig fint da vi skal ha lignende utførelse på takrenner.


Dette bildet (og hele huset) falt jeg pladask for da jeg så det i i fjor våres. Jeg så på en måte vårt "nye" hus, bare i en hvit utgave. Det synes jo ikke her, men husets form er helt identisk med vårt eget, og derfor var det veldig morsomt å se at de også hadde valgt en porsch som runder hjørnet på huset.
Vårt hus kommer jo til og beises grå/brunt, men vinduene, "præriesøylene", og taket i porchen kommer vi til å male hvitt. Dette tror jeg vil gi et lyst og luftig uttrykk. 

Det ble brått over en ukes opphold her inne, da jeg har tilbragt de siste døgnene på en felstseng på sykehuset med storebror. Stakkaren sliter jo så med magen sin. (Ref. dette innlegget). Nå er vi endelig hjemme igjen, og årets påskeferie med hyttetur på fjellet gikk rett i vasken. Nå blir det hjemmepåske med forhåpentligvis fint vårvær og noen utflukter:)
I dag har jeg planer om å lage en kake som virkelig vekker nostalgien i meg...;)


Fin tirsdag,
KLEM

8 kommentarer:

 1. Så gøy med ny dør, den ser fin ut!
  Vi fikk en ny grå en i høst.
  Dette bildet du viser er råfint, skjønner at du falt pladask!
  Goood påske!

  SvarSlett
 2. Så morro å få ny dør! Skjønner du gleder deg! Er så koselig å lese bloggen din å se forandringene på huset!
  Her fant vi ut at vi arver litt forskuddspenger.. Så vi fant ut at vi ville bytte alle vinduene i huset nå i våres. Kjenner det kribler i magen av det! Kan jo bli ganske så anderledes da! Drømmer om litt annet også... men det blir på sikt..

  SvarSlett
 3. Dobbel dør var ein av tinga eg ikkje fekk då vi bygde for 13år sidan. Vi har bestemt at den kjem på plass viss vi bygg på vindfang... Spørs om det blir? Først skal det opp garasje, og så skal kjellaren innreiast. Føler på meg at det vindfanget får vente nokre tiår til? ;) Blir spennande å sjå døra, lampen passa jo også kjempegodt til!

  påskeklem,
  e

  SvarSlett
 4. Kommer nok til å bli kjempefint hos dere. Ønsker å sette inn dobbeldør igjen her jeg også, det har det vært før. Fin lampe også, hvor har du fått tak i den?

  Ha en fortsattt fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Stakkars lillemann! Har venner med samme problem, jenta deres gikk fast på en stor dose betulac et års tid før hun forsto at det ikke var vondt lenger. Det er få leger som gjør dette, men det hjelper. Kontakt Espen Kolsrud i Fredrikstad for hjelp. Ellers er det ikke dumt å prøve alternativt heller. Sønnen min har hatt regluks, kastet opp ca fem dager daglig. Etter noen behandlinger hos Ronny Eilertsen i Larvik sluttet han å kaste opp. (det er neppe placebo-effekt med alternativ behandlingen da han var 1,5 pr da hsn ble behandlet første gang).

  SvarSlett