torsdag 5. april 2012Lett som en fjær...

Det er ikke så mye som minner om påske her hjemme, men i går fikk jeg endelig somlet meg til å gjøre noe med de to posene med perlehøns fjær, som jeg kjøpte for altfor mange uker siden. Hadde store planer om å være tidlig ute i år, men et sykehusopphold og et hus der det meste er halvveis, sørget for noe annet...;)
Uansett, jeg lagde en fjærlenke av tynn ståltråd som jeg bare tvinnet rundt fjærne (fjøra, hva sier man egentlig??;)
Synes den passet så fint inn her, at tror faktisk den får henge, selv etter at påsken er over...Noe grønt har også kommet i hus, og på min siste tur til hagesenteret kom lengselen etter hage bare enda sterkere. (Ja, for vi har faktisk verken hage eller terrasse enda...)
Et Kirsebærtre og et Magnoliatre skal i allefall innskaffes så fort vi har sådd gress og fått det litt på stell ute;)


I formiddag hadde vi en liten utflukt til Verdens Ende, helt ytterst på Tjøme. Det var friskt og vindfullt, men herlighet for en "breathtaking view"! Tar aldri for gitt at vi bor i dette vakre fylket med så mange perler:)

Nå, sushitime;)

KLEM

22 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, utrolig lekkert med de fjæra ;)

  God påske til deg og dine ;)

  SvarSlett
 2. Superlekkert!
  God påske til deg:)

  SvarSlett
 3. Så nydelig det ble med fjær i streng:) Det var lurt ♥
  FLOTTE bilder, som vanlig:)

  Fortsatt gode påskedager ♥

  SvarSlett
 4. Enkelt og veldig fint:) Håper gutten din er på bedringensvei snart. Slitsomt for både foreldre og barn når det står på slik. Maskinisten har bursdag idag og han var så heldig å få et Japansk kirsebær tre av en av gjestene:) Det får stå i krukke til neste år tror jeg, vi skal nemlig grave og planere rundt huset i sommer..wish me luck:) hehe Flotters påske til deg fra et Stokke frue

  SvarSlett
 5. Digger denne fjærlenka. Superfin.

  God påske.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. åh vilka fina bilder! och så snyggt det blev med fjädrarna. ja, här blir det inte heller mycket till påskpynt kan jag säga. hoppas, hoppas att jag nästa år kommer att ha det lite mer i ordning!

  glad påsk till dig!

  kram jenny

  SvarSlett
 7. Så koselig med de fjærene. :)
  Jeg laget en slag dekorasjon med fjær i nib utfordringen "vårlig vegg", så det er mange måter å bruke fjær på en stilig måte.

  Ha en fin dag!
  klem fra Silje

  SvarSlett
 8. Hei!

  For en kjempe koselig side du har:) likte godt det med fjærene:)

  Fortsatt god påske!

  Klem Merete

  SvarSlett
 9. Lekre bilder som alltid! :)
  Fin langfredag til deg og nyt påskehelgen :)
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 10. Så fint. Rent och enkelt.
  Glad Påsk.
  Eva

  SvarSlett
 11. Dina bilder och din blogg är så SNYGG!!! Glad Påsk //Annie

  SvarSlett
 12. Alltid like flotte bilder å se fra deg:) Kjempe fint med fjærene :) Følger spent med, og gleder meg til å se flere av prosjektene dine kommer i mål :)


  Jeg har forresten en giveaway på bloggen min nå, hadde vært hyggelig om du ville delta, og kanskje du vil linke til giveaway'n min? :)

  SvarSlett
 13. Så vackra Bilder!!

  Vilket fotoprogram använder du?

  Glad Påsk :)

  SvarSlett
 14. så enkelt
  så vackert

  forstatt fin påskhelg till dig och de dina

  SvarSlett
 15. beautiful feathers! elsker dem, enkelt & nydelig.

  kisses sigrid
  http://momhousefashionohmy.blogspot.com/

  SvarSlett
 16. Så fint og inspirerende, som alltid! Leser jo fast her, pleier ta en ekstra tur når jeg trenger litt "sjelefred" og fine bilder å hvile øynene på ;)
  Ja, tenker ofte på alt det fine utenfor husdøra som vi kan glede oss over. Bor i samme fylke og en tur til Verdens Ende er et must når været tillater :) (I dag ville det kanskje ikke vært like kos, hehe... men om man liker vind og vær!)God siste feriedag til dere. Klem Gunhild i Lavendelheimen.

  SvarSlett
 17. Vet du, jeg rett og slett ELSKER bloggen din! Du er så utrolig dyktig og kreativ! Blir virkelig inspirert av deg! Klem fra interiør-studenten :)

  SvarSlett