søndag 18. september 2011


Vinner av giveaway

God kveld alle sammen! Ok, da har jeg trukket en vinner blant de 207 som meldte seg på min giveaway. Den heldige mamman ble damen bak den kreative bloggen "Gurimalla", GRATULERER så masse til en av dine små:)
Send meg en mail om hva slags modell, størrelse og farge, så er det nok snart en pakke på vei til din postkasse!

Her inntraff plutselig feberen i ettermiddag, så nå skal skjemme meg bort med Toro (ja, Toro faktisk) brownies kake og en varm kopp te. Måtte den forsvinne like fort som den kom, har nemlig ikke tid akkurat nå;)KLEM7 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinneren, flott premie!

  SvarSlett
 2. Stort grattis till vinnaren! Och vilken härlig kreativ tjej det verkar vara, gjorde precis en beställning på ett underbart mobilfodral. Hoppas bara att hon kan tänka sig att skicka till Sverige... :)

  Har precis lagt upp ett inlägg inspirerat av dig! Stor kram!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg god bedring!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Heldig den som vant ja!! Grattis så mye.
  God bedringsklem fra Bodil

  SvarSlett
 5. Toro brownies er den beste spør du meg - og blir enda bedre med litt valnøtter :-) gratulerer så masse med førsteplassen i NIBkonkuransen nå, sååå fortjent. du tar jo aldeles nydelige bilder. riktig god bedring - og god mandag til deg :-)
  mvh Kristine

  SvarSlett
 6. hvilken skrifttype er brukt i "fabulous fall" i overskriften på bloggen? Vil bruke den på invitasjonskort :D

  Line

  SvarSlett
 7. Hei Kjersti. Jeg lurte på hvor du har fått tak i de små sink skålene som du har telys oppi. Råbust og fint var det =) hilsen Nina

  SvarSlett