mandag 12. september 2011Drøm søtt og Giveaway

Mine to små skatter (ja, den ene ikke så veldig liten lenger ser jeg jo nå...), koser seg sofakroken i sine nye matchene pysjamaser, fra det svenske merket Cotton & Button.
Cotton & Button er et nytt svenskt barnemerke, som lager pysjamaser og sengetøy til barn i alderen 0-5 år. Skandinavisk enkelhet, tidløst design, med materialer i organisk bomull, er tanken bak disse skjønne plaggene. Og jeg lover, de er så utrolig myke...


Jeg liker jo så godt nostalgiske barneklær, og disse guttepysjene, minner veldig om "bestefars lange underbukser", med knapper og "lapper" på både bukse og genser.
Genseren er jo så fin at jeg kunne fint ha funnet på å brukt den til hverdags også...
nettsiden kan dere se hele sortementet, både til gutt og jente, store og små.


I et hyggelig samarbeid med damene og gründerne bak Cotton & Button, arrangerer jeg nå en giveaway, der en heldig vinner kan velge seg en valgfri pysjamas.
Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, og er du anonym legger du bare igjen mailadressen din.


Timingen for denne giveaway´en er egentlig helt tilfeldig, men den passer faktisk veldig fint akkurat i dag. Jeg passerte akkurat 700 000 besøkende, 1000 følgere, og over 200 har allerede funnet veien til Facebook siden min. (ta gjerne turen innom)
Jeg vil takke alle dere som dag etter dag titter innom meg og alle tilbakemeldingene dere gir. Det gir meg masse, og inspirasjon til å fortsette blir i allefall ikke mindre kan jeg love;)
Jeg føler motivasjonen er tilbake etter lang graviditet, og høsten er jo virkelig årstiden for kreative sysler!

Jeg lurer jo mange ganger på hvorfor nettopp DU titter innom meg, og hva du finner interessant her inne. Hva slags temaer liker dere best, og hva vil dere ha mer av...? Interør, DIY, barnemote, mat...? Kanskje vil du sette av et par setninger ekstra i kommentarfeltet? Jeg blir kjempeglad for litt feedback på dette feltet, det er jo faktisk dere som gjør bloggen til det den er:)


Ønsker dere alle en fin start på en ny uke,
Klem Kjersti
206 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder!
  Blir alldeles matt...

  Syskonkärlek när den är som vackrast! ♥

  Kraaam

  SvarSlett
 2. Otroligt mysiga pyjamasar! Jag tävlar gärna!

  SvarSlett
 3. Vakre bilder av vakre barn! Blogg om det du vil, eg synes alt du tar deg til er spennende! ;)

  Klem E

  SvarSlett
 4. Åh, jeg konkurrerer mer enn gjerne <3

  SvarSlett
 5. Så skjønne♥
  Er gjerne med å forsøker å vinne ein nydeleg fin pysjamas til min prins☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. For en fin give-away! Jeg prøver selvsagt lykke.. :)

  GRATULERER med de høye tallene!

  Jeg titter innom deg for jeg finner så mye inspirasjon her. Elsker bildene dine og måten du skriver på.. En skikkelig go`blogg rett og slett. Blir alltid like glad når du har oppdatert og gleder meg stadig til neste innlegg..

  Ønsker deg og dine en fin fin mandag og selvsagt ukestart!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 7. Så fine pysjer! Slik stil liker jeg på klær også, men finner det innimellom.

  Jeg syntes iallefall du blogger om alt som fanger min interesse, så blogg om akkurat det du vil :) Flotte bilder tar du også. Det i seg selv er inspirerende uavhengig av tema :)

  Skjønne gutter du har :) Det er morro å være guttemamma :)

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem Lene

  SvarSlett
 8. Vilka härliga bilder:)Så söta dom är.

  Fina pyjamaser. Vill gärna vara med och tävla. Hoppas man kan vinna, väntar ju en liten den 2 okt. Vårat första barn:)Vore ju perfekt om man vann...

  Ha en härlig dag.
  Kram Kristina

  SvarSlett
 9. Hei Kjersti! Dette måtte jeg melde meg på. Jeg har nettopp blitt tante til en liten gutt, og i går fikk jeg vite at jeg blir fadder i tillegg =) Så dette hadde vært ypperlig. Jeg er innom bloggen din hver dag, opptil flere ganger for å se om du har lagt ut noe nytt. Jeg er innom her så ofte fordi jeg liker din interiør stil. Akkurat slikt som jeg prøver å få det. Sendte deg til og med en mail for å finne ut hvor de kjøkkenkrokene under bordet ditt kom fra. Og du svarte med en gang, og dagen etter dro jeg på Clas ohlson. Så tusen takk for det =) Og nå har jeg kjøpt krokodilleklyper for å prøve å lage en likens uro som du har til lillegutten. Jeg får mye inspirasjon fra din blogg, enten det er diy prosjekter, melkespann i hyller, sink skåler, alt mulig egentlig. Jeg ender ofte opp på en eller annen nettbutikk for å se om de har det jeg har sett på din blogg. Sist ut er de runde kleshengerne som du henger teppe til barnesengen i =)
  Tusen takk for all inspirasjon =) Hilsen Nina
  nina_sand@hotmail.com

  SvarSlett
 10. hei Kjersti!!
  Jeg vil gjerne være med på giveawayen din! herlige pysjamaser!
  Jeg er innom bloggen din rett og slett fordi det er den vakreste bloggen jeg vet om. Du har alltid nydelige bilder, varierte innlegg, og masse inspirasjon!! Du er bare den flinkeste!! God klem til deg!

  SvarSlett
 11. Utrolig fine pysjamaser, jeg blir gjerne med:)

  Jeg synes bloggen din er kjempeinspirerende og liker at det er variasjon i hva du blogger om! Keep up the good work:)

  SvarSlett
 12. Hei , så fine pysjer :) Jeg vil gjerne konkurrere om og vinne en sånn til lille gullet mitt :)
  Klem

  SvarSlett
 13. VAKRE barn og herlige pjamaser.Vi har tre små, så en sånn en hadde komt godt med :)

  helsing fra
  Henriette i www.snikkerbuo.blogspot.com

  SvarSlett
 14. Kan tro gullegutten vil bli fin i en sånn. Jeg vil selvfølgelig være med!!!!

  Klem

  SvarSlett
 15. Å de pysjene såg deilige ut, jeg fant deg tidligere i dag gjennom høstkonkuransen til NIB, å synst her var så masse fin inspirasjon så jeg la deg til i bloggrullen min ♥

  SvarSlett
 16. Vakkert, Kjersti! Du er dyktig:-)

  SvarSlett
 17. Hei Kjersti :)
  Herlige bilder av søtnosene dine, og gratulerer så mye som en av finalistene :) Vel fortjent, du tar de FINESTE bildene! Jeg blir veldig gjerne med i denne giveawayen, er d en ting som er forbruksvare her hjemme så er det pjamaser ! Og disse var jo nyyyydelige!

  Jeg elsker bloggen din. Jeg har fulgt deg en god stund, og har vært helt facinert av alle de fine lyse lekre bildene! Du har ett fantastisk nydelig hjem, og ikke minst en utrolig vakker familie! Jeg må si jeg liker bloggen din akkurat slik den er, så jeg syntes du skal fortsette slik du gjør. Du har allerede en god blanding av interiør, DIY, barnemote og mat - og jeg syntes du gjør variasjonen med glans :)
  Har jo forstått etterhvert at du er ganske 'handy' (hehe!) - så gjerne enda flere DIY'er, men det må du kjenne etter - nå som du har litt av hvert og henge fingrene i ;-D

  Uansett, tusen takk for en inspirerende feelgood blogg!

  Klemmer fra ida

  SvarSlett
 18. Jeg blir gjerne med.
  Årsaken til at jeg stikker innom bloggen regelmessig er pga de fine bildene. Og det fine interiøret. Akkurat sånn kunne jeg tenkt meg å ha det hjemme. :-)

  SvarSlett
 19. wenche.valdal@varner.no12. september 2011 kl. 13:07

  Fantastisk blogg å ramle innom en søndag kveld. Nydelige bilder! Skulle gjerne ikledd prinsen en sånn en til vinteren :-)

  SvarSlett
 20. De pysjene så bare råherlige ut :D

  Følger bloggen din fast og blir bestandig inspirert av bildene du tar! Jeg liker bloggen akkurat som den er, så fortsett sånn :D

  SvarSlett
 21. Jag är gärna med och tävlar om en fin pyamas, skulle passa bra till vår lilla bebis som är på väg!

  Jag följer din blogg för de otroligt vackra bilderna. Du är så duktig på att skapa en viss känsla och stämning i bilderna och dessutom älskar jag att den genomgående är så lugn i färgerna och nyanserna.
  Även om jag även gillar svart och färgglatt :)

  Kram Ida

  SvarSlett
 22. Jeg blir gjerne med!
  Gratulerer med så høye besøkstall, vel fortjent! Jeg liker at bloggen din er så variert, og at du har så nydelige, inspirerende bilder. Dere har det så fint og koselig hjemme.
  Og for noen herlige gutter du har :)

  SvarSlett
 23. Hei
  Eg vil gjerne bli med i trekninga om pyjamas. Dei såg kjempeherlege ut.

  Eg kjem innom bloggen din ofte fordi eg synest du har så fin stil og flotte bilete i nydelege fargar og skriv så koseleg. I tillegg til det er det kjekt med tips som du serverer. Eg sug til meg.

  SvarSlett
 24. Hei !
  Utrolig flott blogg du har,er innomm nesten hver dag.
  Bloggen din er en av mine favoritter.
  Superflink er du...:)
  nydelige pysjer...skulle gjerne hatt en sånn ja...
  (asbberte@online.no)

  Birgitte

  SvarSlett
 25. Så fine - både de søte små og pyjamasene :-) Krysser fingrene for at jeg vinner!!

  Du har på bloggen din altid fine innlegg som inspirerer, enten det er interiør, mat eller barn. Jeg for min den er kanskje mest interesseret i interiør, men også koselig å lese dine andre innlegg. Og bildene dine inspirerer veldig - lurer til meg til tips og triks :-)
  Ha' en god uke, Kjersti! Klem; Heidi

  SvarSlett
 26. Så fine pysjer på fiiine barn;)
  Jeg blir med;)

  Jeg elsker dine interiør-innlegg, og setter stor pris på DIY, hopper aldri over et innlegg som har dette i overskriften;)

  Ha en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 27. Utrolige fine nattdrakter, denne ville min prinsesse Tuva blitt fin i :)

  june_hanssen@hotmail.com

  SvarSlett
 28. To fininger i fine pysjer, jeg skulle gjerne hatt en sånn til finingen min også! Liker veldig godt bildene du tar og takker for en inspirerende blogg!

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 29. Eg blir gjerne med på denne give-awayen, pysjane såg heilt herlige ut! Og bildene av guttane dine var heilt skjønne!!
  Eg la meg til som følgar på bloggen din, fordi den er så harmonisk og fin, både bildene, fargane, alt. Får ein feel-good-følelse av å sjå på den!
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 30. Jeg har blitt tante denne sommeren,
  og en slik pysj hadde vært en kjempefin
  gave til min lille nevø!

  Nydelige bilder av guttene dine.
  Jeg liker veldig godt det du kommer
  med på bloggen din, kanskje spesielt
  interiør og DIY :)

  Ha en herlig uke!

  SvarSlett
 31. Gratulerer med fine tall!
  Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen.
  Jentene vokser jo så fort, at ny pysj må til rett som det er ;)
  Nydelige de du viser på de herlige guttene dine!

  Bloggen din er en av de første jeg oppdaget... Her er det nydelige bilder, redigering og varierte innlegg.
  Akkurat slik jeg liker det ;)
  Fortsett som nå og jeg lar meg inspirere!

  Klem May Helen

  SvarSlett
 32. Så nydelige pysjer! Og så fine bilder du har tatt. Jeg vil gjerne være med på give awayen din:)
  Ha en flott dag videre.
  Hilsen Jeanette

  SvarSlett
 33. Jeg slenger meg også med på trekningen:)

  Er ofte innom bloggen din fordi den er utrolig inspirerende, positiv og har flotte bilder! Liker allerbest å lese om interiør og DIY, fordi du har mange fine prosjekter som inspirerer til å lage noe selv. Hadde vært gøy å se mer av huset deres, og også hagen:) Moro at bloggelysten er tilbake!

  SvarSlett
 34. Hi Kjersti,

  I just found your blog for the first time, lovely things here! (btw,don't count me in for this beautiful give away, my two girls are too big for this). Hope you have a good week,
  Maureen

  SvarSlett
 35. Tusen takk for fine ord og tilbakemeldinger♥

  Karianne, jeg skulle så gjerne ha vist mer av både hage og fasade. Det har seg bare sånn at vi ikke har noen...!
  Det vil si, hagen finnes, men ikke så mye som en liten rosebusk har blitt plantet i jorda siden vi flyttet hit for 5 år siden!
  Vi står foran et stort renoveringsprosjekt utvendig, og jeg føler at huset må stå ferdig før jeg klarer å tenke hage og uteområde:)
  Men den dagen alt er klart, da skal jeg love at innlegget kommer raskt, du aner ikke hvor mye jeg lengter...;)

  KLEM

  SvarSlett
 36. Så nydelige.
  Jeg vil gjerne være med.

  Jeg liker å lese om det meste jeg, men interiør, barn og mat opptar meg mye, men bloggen din er herlig uansett hva du skriver om.

  Hilsen Nina (nbsivertsen@hotmail.com)

  SvarSlett
 37. Hei Kjersti!!!

  Så flotte pysjamaser. Hadde passet perfekt til min lille prins. Så jeg forsøker vinnerlykken. :)

  Du har en fantastisk flott blogg, får mye inspirasjon her. Er innom ofte. Fortsett sånn!!!:)
  Ha en strålende dsag!!
  klem

  annelene_gard@hotmail.com

  SvarSlett
 38. Oj, så hærlig! Disse hadde vært deilig å ha nå til høst/vintern ja :) krysser fingrene!

  Ha forresten ei finfin uke!
  Klem

  SvarSlett
 39. Helt i min smak! Kanonfina. Jag vill gärna vara med i utlottningen.

  Och nu ska jag genast in på hemsidan och läsa och titta mer.

  SvarSlett
 40. Fantastisk flott blogg du har :) Elsker fargene og bildene dine! Jeg liker alle temaene du presenterer, men jeg kunne gjerne tenkt meg tips om interiørfotografering og bilderedigering. Så elsker jeg alle DIY prosjektene dine, du har virkelig god smak. Funderer på om jeg skal lage sengegavl, knallbra tips :)
  Ha en strålende flott dag
  *Siv*

  SvarSlett
 41. Dette ser virkelig ut som noen skjønne pysjamaser. Jeg har tre små som trenger pysj og skulle gjerne prøve en av disse:)

  Jeg liker så godt stemningen i bloggen i din. Den er lys og du tar flotte bilder som er gode å se på.
  Jeg liker variasjon i innleggene, og blir veldig glad når det dukker opp et nytt innlegg fra deg i bloggrollen min:)

  Ønsker deg en fin dag!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 42. Gratulerer med så høye tall!! Er ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men har lagt meg som følger:-) Nydelige og inspirerende bilder du viser. Stellevesken noen innlegg under her, den må jeg nok bestille - me love!!
  Prøver lykken, herlige pysjer.

  Klem

  SvarSlett
 43. Jeg vil gjerne være med i trekningen om en pyjamas :)

  ninaelisek@gmail.com

  SvarSlett
 44. Så fine! karikvam@yahoo.no

  SvarSlett
 45. Hei.
  Nydelige klær. Elsker duse/natur- farger på barneklærne.
  Jeg vil gjerne se mere barnemote!!

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 46. Nydelige pyjamaser! Jeg vil gjerne være med i trekningen, så kanskje det blir en slik på min lille skatt <3

  Jeg, som deg, elsker barne/baby klær som er av enkel god desig, og god kvalitet.

  Jeg følger bloggen din fordi du har så inspirerende, flotte bilder og god tekst;)

  Klem

  SvarSlett
 47. Hei og hopp! har nettopp funnet veien til bloggen din, og er allerede "in love"!! Kjempe flott blogg, med flotte blogginnlegg og nydelige bilder! Er mamma til en liten prisesse på straks 10 mnd og liker å lese om andre mødres hverdager, tips og råd. Er også selv glad i interiør og jeg får masse inspirasjon av å lese bloggen din! Krysser fingre for at en flott pysjamas kan bli Linnea sin <3 Takk for en flott blogg! Keep up the good work!

  SvarSlett
 48. Jeg vil gjerne være med - for et flott merket og klærne er midt i blinken;)

  Jeg liker bloggen din akkurat slik den er jeg, du varierer med forskjellige innlegg og har litt om det meste;)
  Det er koselig synes jeg!

  Ønsker deg og de søte prinsene en hærlig uke!KLEM C

  SvarSlett
 49. Helt underbara! Är förstås gärna med och tävlar för nåt sött till Filippa. Kram Mia

  SvarSlett
 50. Jeg har to skjønne prinser og blir gjerne med på give awayen din!
  Du har en herlig blogg med nydelige bilder, god variasjon på temaer og masser herlig inspirasjon! Liker bloggen din akkurat som den er;)

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 51. Hei!
  De pysjene der så jo bare fantastisk ut. En av mine tre ville nok fått plass i en slik:) Krysser fingre for vinnerlykke!
  Du har flotte bilder, liker også godt alle dine DIY prosjekter! Gleder meg til mange fler:)
  NB! Sitronsaften din er en hit i heimen!

  SvarSlett
 52. Pysjene så utrolig deilige ut!

  Når det gjelder bloggen din, så syns jeg du har akkurat passe av alle temaene du nevner :) Liker variasjonen i innleggene! :)

  Ha en flott mandag og godt valg (som de sier...)!

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 53. For noen søte pysjer! Håper jeg er heldig! :) Mine to skjønne hadde vært fine i en sånn en..
  Syns bildene på bloggen din er utrolig flotte! De inspirerer! Keep up the good work!:) M

  SvarSlett
 54. Jeg blir gjerne med på Give Away!
  Har en "lang bestefar underbukse" fra "Newborn" selv il min lille frøken og liker den såå godt;)

  Så litt feedback;) Jeg liker både Interør, DIY, barneteamaer, mat, foto m.m
  Men mest av liker jeg bloggen for "du er du" hvis du skjønner... Syns ikke du skal forandre på noe "fordi noen andre sier det". Bloggen er jo din og det er jo det som er unikt:)

  SvarSlett
 55. Hurra for flott give away!! jeg er selvsagt med :)

  Bloggen din er veldig gjennomført, derfor liker jeg den så godt. Jeg liker å lese om hverdagsglimt og foto, samt interiør selvsagt :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 56. Kjempefin give away og jeg er gjerne med!

  En fantastisk blogg du har! Fine bilder av et fint søskenpar:)

  Mvh Madelen

  SvarSlett
 57. Hei! For noen utrolig søte gutter du har!:) Er ofte innom bloggen din, og koser meg med bildene dine, og mimrer tilbake til den koselig tiden jeg var hjemme i permisjon:) Jeg ønsker meg gjerne en pysj! Har et par gensre i samme merke, veldig deilig kvallitet;)

  SvarSlett
 58. Jeg melder meg på give-away og krysser fingre og tær :)

  Er innom bloggen din hver gang du oppdaterer og noen ganger derimellom også. Liker at du blander interiør innleggene med små glimt av hverdagen deres. Så for min del kan du egentlig fortsette som før, for jeg liker bloggen din veldig godt som den er :)

  Ha en god dag! Klem Elin

  SvarSlett
 59. Å sukk, en sånn pysj ville passe snuppene mine perfekt! Slenger meg på give awayen din!
  maiahelene@hotmail.com
  Hilsen Maia

  SvarSlett
 60. Helt underbara, jag vill gärna vara med och tävla!

  SvarSlett
 61. Her var det mye herlig barnetøy. Jeg blir gjerne med i trekningen. Liker bloggen din slik den er, en herlig miks av interiør, mat, barn og DIY.


  Kari :-)
  karisolen@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Så skjønne pysjer! Jeg blir gjerne med i trekningen!

  Jeg titter stadig innom deg. Mest fordi jeg liker variasjonen - og at du skriver om mye forskjellig. Dessuten er bloggen din estetisk utrolig flott! :)

  SvarSlett
 63. Enig med de fleste. blogg om alt... du gjør det vakkert for øye og kjekt for øret.
  Eg liker godt interiør og hjemmet ditt og kossrn du har valgt å gjøre ting. litt andreledes med andre ord litt store bilder av helhet og noe detaljer.diy er ohså kjekt.dinr syssler er vakre og ikkeminst lure...

  Familie din er vakker. så familie ting er ikke noe jeg ilke lese.for å si det sånn.
  Forsett du i ditt tempo. ikke noe stress.kjekt med ett inlegg her og der...
  Klem fra meg
  (fine pysjer.mmm datttera mi er et år i dag. kunne tenkt meg en slik
  )

  SvarSlett
 64. Heisann. :)

  Jeg er fast leser av bloggen din, og liker det samme som de andre skriver... Fortsett med akkurat det du gjør. ;)
  Fine bilder av nydelig gutter. Min gutt på 9 mnd hadde blitt kjempeglad for en sånn pysjamas. ;)


  Hilsen Monica (momav78@hotmail.com)

  SvarSlett
 65. Gratulerer med mange lesere:) Du hat en fantastisk fin blogg!

  Denne vakre pysjen er jo perfekt for min lille prins!;) Prøver vinnerlykken!
  *marita*

  SvarSlett
 66. moonie_13@hotmail.com :)

  SvarSlett
 67. Så skjønne! Både guttene og pysjamasene.
  Jeg prøver lykken :)

  SvarSlett
 68. Hiver meg gjerne med på give away :)

  En superinspirerende blogg! Vakre bilder! Mye fint interiørstoff. Har selv to små.. Barnemote er gøy!

  SvarSlett
 69. Jag vill gärna vara med och tävla om dessa fina pyjamasar. Superfina bilder på dina fina pojkar!

  Ha en bra kväll!

  SvarSlett
 70. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Nydelige pysjamaser :)

  Jeg titter ofte innom bloggen din. Jeg synes du har så fin interiørstil, og så tar du så fine bilder. Dessuten er det fint at du har med litt mammating også, siden jeg selv er småbarnsmor. Bare fortsett sånn som du har gjort til nå du!

  SvarSlett
 71. åh, de är ljuvliga! och jag är stolt återförsäljare av dessa.. <3
  får jag länka i min blogg med dina bilder? och tipsa om tävlingen? och om de inte vinner vet de vart de finns att få tag i ;)
  kram, ninna

  SvarSlett
 72. Er ikke du forpliktet til å merke dette innlegget med "annonse" slik som fotballfrue og de andre bloggerne?

  SvarSlett
 73. Underbart!
  Jag hivar mig så klart op lyckan!!
  Kryssar fingrar,ben och tår på att jag är det som har tur denna gång!

  kram frida

  SvarSlett
 74. Nydelig. Jeg er gjerne med i trekningen!
  Ha en fin kveld
  Janne Merethe

  SvarSlett
 75. Hei!
  Fantastisk søte klær! Jeg har fulgt med på bloggen din i 1 år nå. Har hermet masse etter dine interiørtips, mest fornøyd med sofabordet :-) Har og bygd et spisebord i samme stilen, etter inspirasjon fra deg! Gleder meg til å følge deg videre!
  Ingunn

  SvarSlett
 76. Vilka fina bilder - precis som vanligt, Kjersti. Såklart jag vill vara med i utlottningen.
  Allt gott!

  SvarSlett
 77. Ååå, jeg har siklet på disse pysjamasene et par måneder nå!! Kanskje jeg nå er så heldig å vinne en til lillegutt, krysser fingre=)

  Liker så godt interiøret ditt og bildene på bloggen er så duse og fine!

  Mvh
  Sissel
  (shoeib@online.no)

  SvarSlett
 78. Åhhh hvor er det skønt :o) Jeg elsker at kigge ind hos dig. Dine billeder er skønne og er også vild med din indretning. Bare bliv ved som nu :o)
  Håber også du sender til Danmark, hvis jeg skulle blive den heldige vinder :o)
  God dag.

  SvarSlett
 79. Jeg blir veldig gjerne med å prøver lykken :)

  SvarSlett
 80. Jeg vil gjerne være med i trekningen :)
  besøker bloggen din ofte, liker veldig godt bildene du tar. Liker godt interiør innleggene, men også innleggene om barn og barneklær :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 81. Kjempeherlige pysjer! Kjekt for oss som liker det nostalgiske..så eg prøver lykken!:)
  Er innom bloggen din ofte og syns blandingen av tema er noe som gjør det så kjekt å stikke innom..Du treffer meg!:)

  God høstkveld

  *Guttemamma*

  SvarSlett
 82. Hei du! :)

  Falt pladask for bloggen din den dagen jeg "oppdaget" deg...:) hehe
  Liker stilen din utrolig godt, og måten du skriver på og innleggene dine er så artige og spennende!
  Liker ekstra godt når du blogger om barnemote, klær og sko i forhold til deg selv og ikke minst når du blogger om interiøret i hjemme ditt:)
  Jeg har en gutt på to og et halvt år, og liker utrolig godt mye i samme sjanger;)
  Er innom deg hver gang du har et nytt blogginnlegg;)
  Selv eeelsker jeg cotton&button! Kjøpte to pysjamaser fra sam og sofie sin nettside i sommer, og synes de er fantastiske! :)
  Plukker gjerne med meg en til....hehe!

  Hilsen ivrig følger:) (renate)

  renate_etne@hotmail.com

  SvarSlett
 83. For nåken herlige pysjamaser! Bestefarbukser er jo bare så sjarmerandes og!

  Her hos deg like eg veldig godt både inspirasjon på interiørfronten og dei nydelige bildene av både hus og barn!

  Ha ein fin-fin mandagskveld!
  Klem fra
  navnesøster Kjersti

  SvarSlett
 84. beautiful child and lovely photos!!!
  Love your Blog!!!! :-)
  Kind regards,
  Elvira

  SvarSlett
 85. jeg melder meg gjerne på en give away!

  Jeg synes du har mange fine temaer på bloggen din. Er ikke lenge siden jeg fant den og jeg bladde laaangt bak i arkivet ditt og jeg må si du har det meste:) Vis jeg skal velge hva jeg liker best så må det være DIY.

  SvarSlett
 86. Superdeilige pysjer!!! ...og veldig fine gutter :)

  SvarSlett
 87. Elsker bildene, stemningen og stilen din. Interiør er favoritten :)
  Vil gjerne prøve lykken her hos deg, litenbror hadde vært tøff i en sånn skjønn pysj!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 88. Åh, fine pysjer! Venter en liten gutt om få dager, så en pysj hadde vært midt i blinken !
  Klem Ellen

  SvarSlett
 89. Fantastisk, såg jo bare deilige ut!!!

  SvarSlett
 90. Så flotte bilder av så pene barn!
  Jeg vil gjerne være med på giveaway!

  klemklem

  SvarSlett
 91. Kjempefine pysjer, så da må jeg nesten prøve lykken! :)
  (Mailadr: middagsmat@hotmail.com)

  Forøvrig titter jeg innom akkurat DEG fordi jeg synes du har en flott blogg med inspirerende interiørbilder. Jeg synes også du har hatt flotte innlegg om barnemote, og likte spesielt godt innleggene da du drev å strikket til minstemann;)

  Ellers er det jo såklart hyggelig å lese om hverdagen deres generelt;)

  SvarSlett
 92. Jeg vil gjerne være med å prøve lykken, hadde vært flott med en sånn pysj til min lille gutt :)

  SvarSlett
 93. Så herlig give away og gratulerer masse med alle besøkende og følgere. Og ikke minst som finalist hos NIB. Velfortjent:-)

  Jeg syntes det er veldig inspirerende med alle bildene dine. Det gjelder alle kategorier. Ellers ideer Ol til huset... Jeg er også en nybegynner når det gjelder strikking og blir inspirert til å strikke enda mer når jeg ser de vakre plaggene du tryller frem med pinnene. Så fortsett gjerne vise frem de:-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 94. Nydelige pysjer! Kunne godt tenke meg å vinne en sånn :)
  Du har en veldig fin blogg; fargene, bildene, rett og slett hele inntrykket er så rolig, sart og fint. Er stadig innom og leser siste nytt :) Dessuten fikk jeg et storveis tips da du viste den nye stelleveska di. En slik en lurer jeg også på å handle :)
  (pareliussen@hotmail.com)

  SvarSlett
 95. Gjett om minstemann hadde vært søt i en sånn en da!♥
  Ser superfin ut.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 96. Nydelige søsken bilder : ) Jeg har ikke barn selv, men dattern til venninnen min på 3 måneder skulle vært den heldige. Om jeg er så heldig å vinne da ; )

  Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er mye bra inspirasjon. Liker interiør stilen din og det er alltid spennende med DIY. Glad i mat er jeg også..... Ha en fin uke! Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 97. Jeg vil være med! ;)

  Liker spesielt godt når du skriver om interiør, og viser dine flotte bilder! :)

  Hilsen Nina:)
  ninanr1_@hotmail.com

  SvarSlett
 98. Nydelege bilder av nydelege barn!!

  SvarSlett
 99. Nok noen nydelige bilder har du lagt ut.
  Er helt bergtatt av bloggen din.
  Iblant ser jeg bare på bildene dine, finner mye god inspirasjon til vårt nye hus, både i de små detaljer og total inntrykket du skaper. Andre ganger leser jeg rubbel og bit, og plukker opp enda flere nyttige tips.
  Kan bare drømme om å inneha alle dine kreative evnene, men takk for at jeg får lov til nettopp det -drømme meg bort på siden din!
  Den skjønneste pysjen til min lyshåra krølltopp hadde vært stor stas.. Klem Helena / polartos@Yahoo.no
  Lykke til videre på din vei og gratulere hjerteligst med lille hjerteknuseren!

  SvarSlett
 100. Nydelige gutter og nydelige pysj! er gjerne med i trekningen(;

  SvarSlett
 101. Kjempe fine pysjamaser, og flott blogg:) Slike kunne jeg godt tenke meg til en av mine små:) Så da er det bare å krysse fingrene for å vinne en slik:) Mvh Kristin
  strandkristin@gmail.com

  SvarSlett
 102. Hei!

  En pysj til prinsessa hadde vært moro å vinne!

  Bloggen din er faktisk grunnen til at jeg begynte å følge med på blogger og da spesielt fra NIB :) jeg er med andre ord spesielt glad i interiørinnlegg. Du har et fantastisk koselig kjøkken!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 103. Jaaaa.... Nydelige pysjer, vil gjerne være med og håper det snart er min tur til å vinne noe :)

  cathrine@logg.no

  SvarSlett
 104. Så deilige pysjamaser.Gjør ikke noe at de er organiske heller: ) Skulle gjerne kle mine skatter i slike. Synes du har en kjempefin blogg. Leser alt, men ekstra nøye når det er interiør: ) Vi skal pusse opp en gammel gård så jeg ser etter gode tips. Hilsen Marte. m.e.holm@online.no

  SvarSlett
 105. Min lille prins ønsker seg en slik pysj;) Utrolig inspirerende og lekker blogg!!

  SvarSlett
 106. Gratulerer med flotte tall!
  Herlige bilder av to supersøte guttebasser!:)
  Jeg liker å komme her for jeg elsker bildene du tar, det lyse og lette interiøret, de smarte løsningene og de ulike diy-prosjektene!
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 107. For noen nydelige pysjamaser. Min lille Jonas på to år ønsker seg en slik:)

  Jeg elsker å lese bloggen din. Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget den. Nå er jeg innom flere ganger daglig!
  Du inspirerer stort når det kommer til interiør.
  Selv bor jeg i et lite rekkehus med den fine familien min på fem. To storesøstre på ni og fem og lillebror på to.

  Jeg finner mye inspirsjon hos deg og liker såklart ekstra godt barnerom og "barn" kategorien din. For ikke å snakke om julebildene dine (som jeg har snust på de siste dagene). Jeg elsker julen:)

  Du kommer stadig med gode tips (jeg rett og slett elsker stellevesken du viste i forrige innlegg. Vurderer sterkt å kjøpe en slik selv om gutten min er i full gang med pottetrening allerede). Du inspirerer, legger ved linker og gir mye av deg selv her på bloggen. Jeg bare elsker bloggen din rett og slett!

  Krysser fingrene for at Jonas og jeg har lykken med oss denne gangen. Dette blir spennende!

  SvarSlett
 108. Vilka underbara bilder, Kjersti! Åh, vad jag längtar tills mina små kan ligga och gosa sådär!

  Jag är som du vet ett stort fan av din blogg. Jag älskar blandningen! Din inredningsstil är helt i min smak, så inspiration får jag i mängder. Dessutom har jag fått många tips om fina barnkläder, så de inläggen gillar jag också skarpt. Det är extra kul att vi har barn i samma ålder tycker jag! Sen är ju alltid dina bilder helg ljuvliga, de förmedlar en sån kärleksfull känsla vare sig det gäller interör eller barn!

  Många kramar till dig!

  SvarSlett
 109. Og der glemte jeg visst å legge ved e-mail adressen min. anitaandreassennygaard@hotmail.com

  (Det var mammen til Jonas) :-)

  SvarSlett
 110. Hey Kjersti!

  Very nice pyjamas from Cotton & Button. LOVE IT! very pure.
  You 've got adorable boys, i'm curious how it looks on my little girl Lola...:-)
  Love your blog to. You wanted to know what your readers like the most to read on your blog. For me i like DIY projects, interior, fashion and kids. So thats almost everything you blog about ;-) I think its important that you blog about the things in life that YOU love at the moment. So we can feel your enthousiasm. That's what makes your blog so inspirational, i think!
  So i'd say continue what you are doing now, you're still on my favourite blogs list!!
  Thanx!

  Miranda

  SvarSlett
 111. Hei :)
  Jeg er selv ingen blogger,men elsker å sitte å se på alle disse fine og inspirerende bloggene til dere andre.Og jeg må jo få si at "din" blogg er en av mine favoritter. Du er bare suuuuper flink,og jeg nyter å se de fine bildene og tekstene du legger ut.Og jeg blir så absolutt inspirert av deg,så for min del trenger du ikke forandre på en ting :)Nydelige gutter du har forresten,og gratulerer med minstemann. Jeg er selv mamma til 2 jenter på 3,5 og 10 mnd,så hadde vel ikke akkurat blitt lei meg over å få sånne skjønne pysjer :)
  Klem
  ak@ghdscandinavia.dk

  SvarSlett
 112. Hei!
  Eg vil veldig gjerne delta! Eg har følgd bloggen din sidan 2009, då eg leita etter tips til innredning av barnerom. Då fall eg totalt for smaken din.. Du har ein fantastisk blogg med mykje god inspirasjon og gode tips om interiør. Sånt likar me! :) Keep up the good work!!
  Helsing Linn
  lstoknes@hotmail.com

  SvarSlett
 113. Hei. Vakre bilder som vanlig! Skulle gjerne hatt en sånn deilig pysj til min deilige skatt på 3 år.
  Ellers vil jeg si at jeg dine mattips er veldig inspirerende. Så gjerne mere av det!
  Klem M
  mahoent@online.no

  SvarSlett
 114. Grattis Kjersti, med så flotte tall, wow sier jeg bare!!!

  Herlig giveaway også!!

  Finner masse inspirasjon inne hos deg!!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 115. Fantastiske pysjamas.
  Jeg er gjerne med i trekningen.

  Mvh Deivide

  deividej@yahoo.com

  SvarSlett
 116. Hei :)

  Disse pysjene var jo helt herlige! Helt etter min smak, som alt det andre du blogger om. Jeg måå innom bloggen din hver dag, elsker både interiørstilen, barneklærne og de fine bildene! Bare fortsett sånn:)

  Hilsen Trine
  (trinea@netcom.no)

  SvarSlett
 117. For en flott giveaway!! Jeg titter innom bloggen din nesten daglig. syns du har et flott hjem, blir inspirert til å ta tak i det som trengs å gjøres på min front!!

  kunne godt tenkt meg fler innlegg med barnerom/barnemote.

  SvarSlett
 118. Så fantastisk! Min lille skatt kunne gjerne tenkt seg en så fin pysj. Klem fra cecilie

  SvarSlett
 119. Hei Kjersti..
  Jeg titter innom deg hver dag, fordi du har den mest smakfullebloggen jeg vet om. Så sart, dus og behagelig, men samtidig full av liv..
  Kos deg med de flotte guttene dine.. Klem fra en tobarnsguttemamma fra Vestfold

  partynurse_ct@hotmail.com

  SvarSlett
 120. Så utrolig herlig pysjamas! Liker bloggen din kjempegodt og er stadig innom for inspirasjon og tips :) Blir gjerne med på giveaway :)

  Mvh Mari (mari_thingstadberget@hotmail.com)

  SvarSlett
 121. Nydelig pysjamas! Jenta mi på snart 3 år ønsker seg en sånn til kalde vinternetter. Hilsen Silje (srkvande@online.no)

  SvarSlett
 122. Hei
  Koselige klær, hadde vært fin på barnebarnet mitt....

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlett
 123. I kalde Hernes er det godt meg gode pysjer på vinteren, håper Hedda er heldig og vinner. :)

  Takk for at du lager en slik vakker blogg ♥

  Håper dere får en flott uke!

  SvarSlett
 124. Jeg blir gjerne med på trekning!
  Høres ut som noen herlige pysjer!!

  Jeg følger med på deg fordi jeg liker den lyse stilen du mikser med naturelementer med en desj av industrielle detaljer.

  Liker veldig godt lyse, klare bilder:)

  SvarSlett
 125. Så søte nattiser:) Enig med deg at de ligner på bestefars lange underbukser!
  Er gjerne med i trekningen

  SvarSlett
 126. Så nydelige pysjer!!
  Å fineste gutta boys
  i kledd dem å da!!
  Skulle gjerne kledd minsten
  i en slik nattpysj :-)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 127. Kjempesøte nostalgisk pysj, slik ønsker jeg meg til lille baby som kommer til verden nå en av dagene :)Klem Maria

  SvarSlett
 128. Rigtig søde pyjamas. Kunne jeg sagtens bruge til min 7 uger gamle søn.

  Tak for en inspirerende blog. Isœr kan jeg godt lide dine DIY temaer. Dem får jeg aldrig nok af.

  Klem Helene

  SvarSlett
 129. Liker alt du skriver jeg:) Variert er vel stikkordet!
  Mvh Marianne

  mlyngsand@hotmail.com

  SvarSlett
 130. Jeg er med ;)

  Synes du tar utrolig fine bilder- og så er det vel en blanding av de tingene som du nevner som er så gøy. Variasjon liker vi ;))

  SvarSlett
 131. Å vilken pyjamas! Är gärna med och tävlar om en sådan till min lilles kommande ett års dag. Tack för finaste bloggen!! Kram Em

  SvarSlett
 132. Jeg følger bloggen din fordi dine vakre bilder, kreativitet og gode smak gir meg masse inspirasjon:)

  De pysjamasene var helt nydelige, vi titter inn på nettsiden ASAP og konkurrerer mer enn gjerne:)

  SvarSlett
 133. Dear Kjersti,

  What a wonderful give-away! I wonder how the pyjamas would look on my two youngest (almost 3 years old and 7 months old) ;-)

  I have visited your blog for some time now and have been loving it every time. You inspire me with posts on interior, DIY, fashion and kids. I occasionally leave a comment.
  Thank you for your post on the alpaca yarn. I have found a few patterns I like and I have bought the yarn, but I am still hesitating to start knitting ;-) Maybe sometime soon I will give it a try..

  Please keep on blogging and giving us so much inspiration!

  Love from The Netherlands,
  Nanna

  SvarSlett
 134. Hei! Disse pysjene var utrolig fine og skulle passe perfekt på mine to små gutter:) Jeg vil gjerne være med i trekningen! Var inne på netsiden til Cotton & Button, men det så ikke ut til at de har utsalg i Norge eller at de hadde nettbutikk...? Hvordan har du fått tak i disse? Dersom du vet om en butikk som selger, så er jeg takknemmelig for å få kontaktinfo!

  Ellers syns jeg du har en veldig delikat blogg med fine bilder. Jeg er innom rett som det er:)

  Vibeke
  vtelle-hansen@hiak.no

  SvarSlett
 135. Hei
  En nydelig og svært estetisk blogg som jeg ofte er innom.
  Moro å lese om hverdagen til andre småbarnsmammaer!
  Vil gjerne være med på giveaway.

  Ha en finfin dag.
  Kos&klem
  T

  SvarSlett
 136. Hei!
  Skjønne bilder av søskenkjærlighet! Så utrolig søte :) Pysjene ser deilige ut -håper på vinnerlykke!

  Bloggen din var den første jeg oppdaget i bloggverden, og jeg elsker den! Hvert innlegg har masse inspirasjon -og du tar alltid vakre bilder. Du er definitivt min favoritt, Kjersti!

  Ønsker deg en koselig høstdag i ruskeværet :)
  klem Carina

  SvarSlett
 137. Nydelige bilder som alltid. Du er en stor inspirasjon. Fant bloggen din for litt over ett år siden, og er innom omtrent hver dag! Du har ett nydelig hjem, jeg stjeler tett og ofte dine ideer, utrolig søt uro du laget til minstemann. En slik skal jeg lage til min nummer 2 som kommer i februar.

  Utrolig søte pjamaser, ville passt perfekt til min lille guttebass på snart 2 år!!

  Klem
  (Idatorgersen_@hotmail.com)

  SvarSlett
 138. Hei min kjære favoritt blogger.

  Nydelige gutter, i kjempe søte pysjamaser...

  Står nå høyt på min ønskeliste, til mine to gutter på 7(år) og 9 mnd...

  Takk for masse inspirasjon og glede.

  Anette

  anette@promar.no

  SvarSlett
 139. Hei Kjersti!

  Bloggen din er til stor inspirasjon i jobben med å forme vårt nye hjem! Vi forelsker oss i de samme skattene :) Og bildene du tar er bare helt suverene! Flink er du!

  Keep up the good work ;)

  Nydelige barn i herlige pysjamaser - ekte kjærlighet!

  Klem SiEmMa

  SvarSlett
 140. Du tar utrolig flotte bilder! Og så er du fantastisk flink til å ordlegge deg, dermed blir det veldig virkelig og føles som jeg "ser alt" du forteller. Gleder meg til neste innlegg =)

  SvarSlett
 141. så skjønne de var! Jeg hiver meg med jeg:)

  Koselig å se de to små sammen! Vittig hvor store de eldste føles når man får en liten til.

  Klem

  SvarSlett
 142. Hei!
  Jeg vil gjerne være med i trekningen din!
  Har ikke lagt igjen kommentar hos deg før, men titter innom flere ganger i uken. Du har den bloggen som inspirerer meg mest av alle når det gjelder interiør. Elsker fargene og den akkurat passe røffe stilen hos deg:)

  Mvh
  Ann Kristin
  akheggoy@msn.com

  SvarSlett
 143. Hei!
  Kjempefine pysjamaser :) Venter en lillesøster i november, og kan se for meg at det er morro å matche de to småttisene innomellom :)
  Bloggen din er kjempeinspirerende på flere felt, gutterommet, kjøkkenet, spiseplassen spesielt. Akkurat nå gikk jeg inn på bloggen for å sjekke ut soverommet, for leter etter insp til mitt eget.
  Gjerne mer av interiørbilder og evt småprosjekt du har. Det gir inspirasjon å se ting fra forskjellige vinkler og få vite fargekoder :)

  SvarSlett
 144. Disse pysjamasene var jo kjempe fine. Ikke hørt om dette merket før, men jeg skal virkelig ta en tur innom siden dems og titte litt. Blir gjerne med på trekningen.

  Klem Kaja :)

  SvarSlett
 145. Kjempe inspirerende blogg. Elsker interiøret ditt og ditt fotografiske utrykk gjennom bloggen. Du skaper en følelse og opplevelse gjennom bilde og tekst.
  Blir gjerne med i trekningen din :-)

  SvarSlett
 146. Takk for tipset om dette nye merket- og ja takk til å være med i trekningen.
  Skjønne barn i herlige pysjer :)

  lizaros@gmail.com

  SvarSlett
 147. Jeg blir gjerne med i trekningen av denne deilige pysjamasen, hadde passet perfekt til min lille gutt;) Du har en utrolig fin blogg, med fine bilder. Liker veldig godt interiør stilen din, den inspirerer meg til egne prosjekter;) Gratulerer som finalist hos NiB!

  silje_fidjeland@hotmail.com

  SvarSlett
 148. Veldig fine pysjer! Vil gjerne bli med i trekningen!
  Jeg liker bloggen din fordi den har "det lille ekstra". Det er alltid inspirasjon å hente. Liker godt innlegg der du viser "nye" rom i huset, f.eks. barnerom.

  Hanne - hannekb@hotmail.com

  SvarSlett
 149. Jeg vil veldig gjerne være med på denne konkurransen ettersom jeg snart skal bli mamma og disse pysjene var jo så søte!

  Jeg er innom bloggen din daglig og liker veldig godt når du skriver om interiør, DIY-ideer og kommer med tips til diverse produkter. Du tar fantastisk nydelige bilder og skriver veldig bra også. Så egentlig syns jeg du kan fortsette som før, og jeg blir sikkert mer og mer opptatt av barnemote også :)

  Ha en herlig tirsdags kveld i høstværet!

  SvarSlett
 150. Først må jeg bare si at dette var en flott give away! Så det er klart at jeg må bli med!
  Har sett på disse pysjamasene flere ganger, men har fortsatt ikke blitt til at de har kommet i hus:) Så nå får jeg krysse fingrene for vinnerlykke!

  Så må jeg gratulere med så mange besøkende og alle følgerne dine!

  Som så mange andre synes jeg bloggen din er fantastisk fin!
  Kanskje er det bildene dine som tiltaler meg... Eller den gode smaken din både i interiør og klær.
  Og det at du virker som ei veldig hyggelig jente:)
  Ja, en kombinasjon av alt sammen er det nok:)

  Jeg får aldri nok av barnemote innlegg, så skriv gjerne mer om det!
  Og inspirasjon til kreative ideer er jo også fint!
  I grunn synes jeg du skal fortesette som du gjør!
  Du gjør det jo så bra!:)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 151. Nydelege ungar, nydelege pysjamasar og nydelege foto!!!
  Eg vil gjerne vere med i trekninga. :)

  God tysdagskveld!

  SvarSlett
 152. vil veldi gjerne prøve lykken :)

  Bloggen din e utruli flott! Å æ elske bildan dine, fargan dine og stilen din.. utruli stor inspirasjon ♥

  Glær mæ til bloggeløsta å arbeidsløsta e tilbake, sånn at æ har nå å blogge om :)
  Går litt trått om dagan.. Konstant trøtt å uopplagt...

  Imens nyte æ heller alt det flotte dokker legg ut ;)

  Klæm Trine

  SvarSlett
 153. Hadde vært herlig å vunnet til min kommende niese :)

  ninabremnes@hotmail.com

  SvarSlett
 154. Har veldig lyst på en sånn pysjamas! :)
  Det aller beste med bloggen din synes jeg er alle de fine bildene du tar, kjekt me blanding av forskjellige innlegg!
  Min mailadresse er: nilsen_sissel@hotmail.com

  SvarSlett
 155. Har veldig lyst på en sånn pysjamas! :)
  Det aller beste med bloggen din synes jeg er alle de fine bildene du tar, kjekt me blanding av forskjellige innlegg!
  Min mailadresse er: nilsen_sissel@hotmail.com

  SvarSlett
 156. Skjønne bilder, fulle av kjærlighet! Jeg titter jevnlig innom bloggen din, og setter pris på masse inspirasjon. Mest av alt kanskje DIY-prosjekter.Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 157. Så nydelige barn og bilder..:) Elsker de pysjene,som du sier så gir det litt sånn bestefar-følelse..:D ååh..Håper du nyter barseltiden godt :) Stor klem
  Mail: Idanande1@gmail.com

  SvarSlett
 158. enkle og skjønne pysjamaser - minien min hadde nok sovet god i en slik! :frklinn

  SvarSlett
 159. Herlige pysjamaser, jeg er veldig gjerne med!! Ha en fin uke Klem
  Tone

  SvarSlett
 160. Er gjerne med å forsøker å vinne ein nydeleg fin pysjamas til mitt lille troll :)
  jeg stikker innom for å få litt inspirasjon

  kroxman@hotmail.com

  SvarSlett
 161. desse var utruleg fine!

  eg er med :)

  SvarSlett
 162. Hei Kjersti!
  Trodde jeg hadde lagt igjen en kommentar tidligere, men har nok knotet det til.........! Ønsker gjerne å være med på giveawayen din! Som mamma til to skjønne jenter på 3,5 og 11 mnd. kan jeg ikke la denne sjansen gå ifra
  meg:-)Men først og fremst må jeg si for ei FANTASTISK superwomen du er.......! Blooggen din er for meg magisk, på den måten at jeg faktisk forsvinner litt fra hverdagslivets syssler, jeg finner en spesiell ro når jeg leser den...! Den er lun, enkel og veldig inspirerende! Dette mye pga. den rene hvite linjen du følger! Det er alltid den bloggen jeg åpner først , og det kribler faktisk litt i magen, når jeg i spenning åpner bloggen din! om det ikke er nye innlegg, leser jeg likegodt igjennom de gamle for inspirasjon.....! Så tusen takk!
  (tonjenilsen78@msn.com)

  SvarSlett
 163. Oooo.. Jeg ønsker meg en sånn pysj til min lille gutt! Krysser alt jeg kan for vinnerlykke!

  Vakre bilder som alltid!:)

  SvarSlett
 164. Jeg ønsker en sånn superfin pysj :)


  Mette :)

  metterokenes@gmail.com

  SvarSlett
 165. åhhh, så fine! Disse vil jeg gjerne vinne til mine to håpefulle:)

  Jeg liker kombinasjonen av ALLE innleggene dine :)

  Klem

  SvarSlett
 166. Jag vill gärna vara med i denna finfina tävling. Har en liten son som absolut inte vill ha täcket över sig på natten. En varm och fin pyjamas skulle vara perfekt till han:)
  ohlssonalexandra@hotmail.com

  SvarSlett
 167. Hei - vil bare tipse om at dere får kjøpt alt fra Cotton & Button - hos oss - som eneste norske butikk :)
  www.samsofie.no

  SvarSlett
 168. Hei,

  For noen herlige barn, og noen herlige pysjameser ! Stellevesken var kjempe kul - en sånn skal jeg bestille meg ! Har lett lenge etter den "rette" ! Tusen takk for en blogg med mye inspirasjon!

  SvarSlett
 169. Jaaaa vil gjerne vinne pysjamas!!!!
  Venter en liten prinsesse i november, og en myk deilig pysjamas i organisk bomull passer PERFEKT når vinteren setter inn :)

  Angående bloggen din...fortsett i samme stil...DIGGER den, du er absolutt en inspirasjonskilde, og jeg blir alltid glad når jeg leser dine innlegg.

  Take Care <3
  Klem Brith.

  SvarSlett
 170. Underbara bilder - en fantastisk blogg du har.
  Självklart är jag med!

  SvarSlett
 171. SÅ fine!!:)
  jeg hiver meg på.

  birgitteandersen@gmail.com

  tvi tvi for meg selv;)

  klem birgitte

  SvarSlett
 172. Jeg henger meg på! Vesla kunne trengt en av disse herlighetene! :-) Krysser det som krysses kan! :-)

  Klemmer,
  Marita Farmen Furulund.
  maritafurulund@gmail.com

  SvarSlett
 173. Vilken underbar blogg du har, och vilket hem! Inspirationen fullkomligt flödar :) Hit kommer jag komma fler gånger.
  Ha en fin onsdag!
  Kram Johanna

  SvarSlett
 174. Ååå, for en deilig pysj...
  *Ønsker seg*

  Veldig fin blogg, koser meg ofte med den :-)


  beste helsing
  Borgny

  borgny (at) gmail (punktum) com

  SvarSlett
 175. Hadde vært kjekt å vunnet en sånn en til min ventende prins i oktober :) Håper på vinnerlykke!!
  Julia. (pettersenjulia@hotmail.com)

  SvarSlett
 176. Du har en flott blogg, jeg liker godt stilen du har, fargesammensetning.
  Hilsen Anne Cathrine Fedjestad
  (smiledama@gmail.com)

  SvarSlett
 177. Jeg prøver gjerne lykken også :) Kjempefine premier!

  mvh Kristin

  kristin_sp@hotmail.com

  SvarSlett
 178. Du er en inspirasjon! Digger stilen,løsningene og fargekombinasjonene! Legg gjerne ut tips til de bloggene DU blir inspirert av...Og alltid gøy når du skriver hvor du har kjøpt tingene dine ;) Bildene dine er også flotte:) Fast leser her :)

  SvarSlett
 179. Jeg blir gjerne med på give away. Du er på min faste blogg-liste mest av alt pga dine oppussings-tips og DIY-prosjekter. Det har blitt en del drivved i huset mitt, for å si det sånn! Takk for inspirasjonen:)

  SvarSlett
 180. Å jeg har sett på de før og ville veldig gjerne vunnet en :)

  Krysser fingrene!

  SvarSlett
 181. Heisann:)Liker det meste på bloggen din.Bildene er vakre med et delikat preg og det liker jeg:)Dere har det så lekkert.Interiørbiten fenger,samt at jeg også har 2 små,så det faller i smak og lese hverdagsbitene og.
  Har ikke kastet meg på bloggingen enda,vet ikke om jeg tør;)Så her er mail adr:mkeh@live.no
  Hilsen Marlen

  SvarSlett
 182. Hei, prøver lykken. Har store barn, men ..... Det er alltid så moro å lese innleggene dine, med alle de flotte bildene. Det gir meg masse inspirasjon, og så er det moro å se alt det du lager - du er skikkelig kreativ. I tillegg er det artig siden vi bor så nært hverandre, tror jeg så deg på Meny en lørdag, når du akkurat hadde handlet og gått gjennom kassen hvor min datter satt ;) Pusser opp yngste datters rom nå, og maler det med Sens-malingen jeg vant ;)

  Klem, Mette

  SvarSlett
 183. Takk for nydelige bilder og inspirerende blogg. Dersom du vil ha min tilbakemelding på hva jeg ønsker enda mer av, så må det være interiørtips og DIY-innlegg. Alt som bidrar til å skape drømmehjemmet mottas med stor takk.

  Håper lykken står meg bi og at jeg snart kan glede Magnus på 7 mnd med ny, deilig pysj!

  SvarSlett
 184. jeg er veldig glad i bloggen din, akkurat sånn som den er!:)

  er gjerne med i giveawayen din!
  klem ellemell

  SvarSlett
 185. Hei, disse så jo deilige ut:) Jeg er ofte innom bloggen din, liker veldig godt stilen du har, og fine bilder. Merita (meritatonnessen@hotmail.com)

  SvarSlett
 186. Jeg følger nok bloggen din fordi du er kreativ, og tar utrolig nydelige bilder. Så herlig bilde av guttene dine i pysjamaser. Synes nesten jeg kjenner den nydelige lukten av nybadet baby gjennom skjermen:)

  Jeg vil gjerne være med på giveaway, pysjer får man aldri nok av, og disse så jo litt annerledes ut, morsomt med noe annet til min Hello Kitty jente på 2 år.

  Grattis med så mange treff, fullt fortjent:)

  Maritklem

  SvarSlett
 187. flotte bilder du tar! Nydelige pysjamaser ☺ jeg liker bloggen din veldig godt, inspirerende!

  Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 188. Hei! Jeg vel gjerne være med! Min største skatt eeelsker å gå i nattkjole. Hun har (endelig) lagt bort de hele babypysjene, og for henne har det nå åpnet seg en helt ny verden var vidunderlig nattøy. Håper på vinnerlykke.
  Hilsen Siri - sirimunk@gmail.com

  SvarSlett
 189. Hei! Så fin pysj. Så deilig ut for en liten skatt! Jeg bruker å lese bloggen din selv om vi har ulik stil, men det er vel slik man blir inspiert? Ha en fin dag. Hilsen Elisabeth:)

  SvarSlett
 190. Jeg vil gjerne være med på konkuransen! De pysjene er helt fantastisk deilige. Datteren min på 4 har en nattkjole, så da håper vi at jeg vinner så minstemann på 1 kan få seg en pysj ;)
  Jeg kikker innom deg nesten daglig og elsker bildene dine. Men jeg må også si at de gangene du viser noe personlig fra eget hjem eller som har med barna å gjøre, da blir jeg ekstra glad ;)
  Ha en fin dag! Ellen

  SvarSlett
 191. Hei!

  For en flott give away! Tror uansett jeg må guide min "svenske"-søster til en butikk i Gøteborg. :)

  jeg liker veldig godt kombinsasjonen din med mammaliv og interiør. :) Passer meg veldig bra.

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 192. Jeg blir gjerne med på trekningen :D

  Og hvorfor nettopp jeg titter innom hos deg er blant annet en flott layout, herlige bilder og koselig lesning ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 193. Utrolig søte barn i nydelige pysjamaser! Håper å vinne en!!!
  Synes det alltid er gøy å kikke inn hos deg uansett hva det står om... Du er så utrolig god på bra bilder!!!!

  Klem Annette

  SvarSlett
 194. Hei
  Du tar fantastiske bilder og du har en inspirerende blogg.
  nyydelige klær. Jeg prøver lykken..
  Mvh Å

  SvarSlett
 195. De pysjene så jo bare helt fantastiske ut! Jeg prøver gjerne lykken jeg også!
  Synes ellers du har en fantastisk blogg, og det er spesielt variasjonen av forskjellige temaer jeg liker. Synes også bildene dine er helt nydelige, og jeg må alltid inn å titte når jeg ser du har lagt ut et nytt innlegg!
  Gleder meg til å følge deg videre! :)
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 196. Hei Flott blogg du har. Ønsker å være med på trekning. Er farmor til en skjønn gutt på 4 år og snart ei lita jente som alltid har bruk for pyjamas. Klem Sandra

  SvarSlett
 197. Heisann!

  Jeg vil gjerne være med på giveawayen din, nydelige pyjamaser!

  Gratulerer med førsteplass i NIB`s utfordring, lekkert bilde.

  Hilsen Ranveig

  SvarSlett
 198. Så fine bilder! Jeg blir gjerne med på trekning!

  SvarSlett
 199. Hei

  Så urolig søte pysjamaser.
  Jeg blir førstegangsmor i februar og da passer det fint med en sånn :-)
  Takk for en inspirerende blogg.

  -Kristine

  (kristine.dohl@unil.no)

  SvarSlett
 200. Vill gärna vara med i utlottningen av dessa underbara pyjamasar!

  Allt gott!

  SvarSlett