lørdag 26. september 2009

Det kan vel ikke være tilfeldig....

...at jeg kom over disse to skattene i går, når jeg egentlig skulle innom byen å kjøpe meg en ny jeans på vei hjem fra jobb.....?
Jeg fant nemlig plutselig ut at jeg skulle parkere et annet sted enn der jeg pleier, på en liten parkeringsplass i en av bakgatene i byen. Jeg rusler bortover brosteinen, og plutslig får jeg med sidesynet øye på denne solo kassen som rett og slett roper KJERSTI!!!:)
Spesielt gøy er det at det står Tønsberg Bryggeri på den!

Så ser jeg skiltet med loppemarked, røsker med meg kassen, og tar meg en tur inn. Dette er egentlig en bruktbutikk, men de hadde ikke så mye varer igjen. Kjempefornøyd med fangsten, skal jeg til å betale, om kommer plutselig over denne gamle melkekrakken som står i døråpningen på andre siden!
100 lappen for begge tilsammen skulle vel være overkommelig...? Jeg er så fornøyd:) Krakken skal nok få sin plass i gangen. Solokassen vet jeg ikke foreløbig, men den rommer i allefall interiørmagsinene bra:)
Og jeans, det ble det også på meg;)

Nå blir det snart en bytur men barn og unger, solen skinner, og en bedre høstdag kan man vel ikke få...?

Nyt dagen:)

16 kommentarer:

 1. neppe tilfeldig;)
  jeg kjøpte selv en gammel fruktkasse i sommer. vil tipse deg om å sette hjul under den slik at den enkelt kan flyttes på når du feks skal vaske;) jeg gjorde det. kjøpte fire hjul på IKEA og satte de under fruktkassen. jeg er litt usikker på om jeg har lagt ut bilder av det. men det er bare et tips. ha en fin lørdag.
  klem bea-cici

  SvarSlett
 2. Så heldig du er, for en fangst! Et veldig lekkert gulv du har også forresten :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. For et kupp!!! Kjempegøy når man kommer over sånne herligheter og i tillegg får de til en så god pris:)Jeg er spesielt misunnelig på solokassen!! En sånn ønsker jeg meg:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 4. Wow, ja dette var et kupp!!

  Så fint det ble med lampene!!

  Ha en fin helg...
  klem

  SvarSlett
 5. Det var litt av ett kupp! Kjempeflott trekasse og en nydelig krakk!! Du var jammen heldig! Så kjekt å plutselig bare komme over noe sånt! Du er virkelig flink til å ta bilder og style! Henter mye inspirasjon her inne hos deg! Synes du har en utrolig flott stil! Blir alltid like begeistret over alt du legger ut! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Flotte funn til "gi-bort-pris"!
  God helg ;o) J.

  SvarSlett
 7. Knallfine saker! Likte spesielt godt det første biletet, det er så reint og friskt!

  SvarSlett
 8. Skal si du sanker inn godbiter, altså!
  Veldig gøy, da!
  Må gjerne sende litt av det fine høstværet hitover til Bergen;))

  SvarSlett
 9. Så stilig! Herlig å gjøre slike kupp altså!:)

  SvarSlett
 10. Så fin krakk og kasse :-) Så heldig du var!

  SvarSlett
 11. *Så gøye ting!! Moro!

  Ha en fin helg videre.
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 12. Vanvittig heldig du har vært! ble helt imponert over bloggend din! Denne likte jeg! Legger deg til i lista mi, og jeg bare vet at jeg kommer til å titte innom deg ofte!
  Særlig imponert ble jeg over hvor fine bilder du tar!

  Fin søndag!

  SvarSlett
 13. Å, du har vært HELDIG! Bildene dine er jo helt skjønne også. Linker til deg, slik at jeg kan komme snart tilbake. Hilsen fra Husfrua. :)

  SvarSlett
 14. Å, de eskene er så fine. bestefaren til samboeren min jobbet faktisk på den fabrikken i sin tid. Men vi har dessverre ingen eske... kanskje jeg finner en selv en dag!

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 15. Utrolig flotte funn. Du er heldig :O)

  SvarSlett