mandag 22. august 2011På´n igjen...
Hei hei:) Herlighet, dagene går så altfor fort! 
Jeg har bevisst tatt meg et par ukers bloggpause. Det skyldes ikke at jeg mangler overskudd eller har en liten bebis som holder meg våken natten gjennom. Tvert imot, jeg har fått verdens snilleste lille gutt, og må til stadighet klype meg i armen. Er det mulig tenker  jeg...??? Når man bare har erfaring med våkenetter og magevondt med første mann, så tror man liksom ikke at man skal få oppleve det motsatte.
Disse første ukene er så dyrbare, og jeg har ikke ønsket å ha fokus på noe annet enn min lille familie (som nå plutselig ikke er så liten lenger...)
MEN, det betyr ikke at det ikke skjer noe på interiørfronten, og beviset ser dere her! Vi er i full gang med å bytte vegger i stua. JIPPI, endelig sier jeg bare!!! Nå har vi hatt de overmalte strietapet veggene i 5 år, og jeg brekker meg nesten av synet! Jeg ser BARE det stygge her hjemme føler jeg, og når fundamentet ikke er noe fint, synes jeg rett og slett det er vanskelig å "bruke" veggene...
Og det beste er at det etterhvert lukter nytt tak også, så om jeg må leve uten lister en periode, skal jeg nok klare det også;)
Det åpne hullet i veggen, som nå endelig har fått sprosser på plass (lister mangler), er ikke noe vi har skjært ut eller åpnet opp. Det har alltid vært der, og man ser rett ned i trappen på baksiden.
Jeg synes den løsningen er litt skummel med små barn, så allerede for et år siden fant jeg frem de gamle sprossene for å tette igjen. Men..., ting tar tid, som jeg pleier å si!
Nå lukter det deilig furu i hele huset, og kvistlakk og maling står for tur. Veggen bak sofa og tv er allerede ferdig malt, så jada, det går fremover...;)

Fortsettelse følger....

Igjen, tuuusen takk for alle koselige kommentarer:)

Klem Kjersti23 kommentarer:

 1. Alltid lika kul när det kommer ett sött inlägg från dig med fina bilder. Jag tycker du gör helt rätt som njuter av din familj.
  Ha en riktigt skön vecka!
  Kram Jenny

  SvarSlett
 2. Så stilig det blir! :-)
  NYYYT baby tiden - tiden går jo så alt for fort ;-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 3. Vad fint det kommer att bli! Verkligen charmigt med de fina fönstren! Skönt att det går bra med den lilla!

  Kram

  SvarSlett
 4. Hej Kjersti,

  och många grattiskramar från mig! Vilken lycka - vilken fin kille ni fått! Så söt!

  Har helt missat att ni fått baby, och blev så glad när jag kikade in här :)

  Va skönt om ni får ha en snäll baby, njuut av bebistiden, den går såå snabbt.


  Här blir vår max 5 månader idag. En stor och go kille, med tandbekymmer, så det är lite kinkigt här om dagarna, men vi ska tro att det blir bättre bara de små vita kikar fram :)

  Sköt om er alla!
  Såå fina bilder du visar!!
  Blir alltid lika inspirerad när jag kikar in här!

  kram kram.

  SvarSlett
 5. Så kult, gleeder meg til mer!!

  Stor klem!

  SvarSlett
 6. Så fint detta ser ut att bli. Fönster inomhus är bland det charmigaste jag vet och drömmer om liknande.

  Så härligt att allt går bra och att lillkillen är nöjd och go. Njut, njut, njut av er fantastiska tid tillsammans!

  SvarSlett
 7. Så vakkert!

  Høres ut som du har det bra om dagen, hyggelig!

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Gry

  SvarSlett
 8. Så herlig at han er snill om natten! Da får man jo overskudd til det meste! Har selv tvilling gutter som sover hele natten. Blir superfint med den veggen! Er enig at det er en bedre løsning med sprosser med barn i huset. Gleder meg til å se det ferdige resultatet og stueveggen.

  Ha en skjønn dag! :)

  SvarSlett
 9. Å så kjekt :) Det er så herlig når etterlengta ting fell på plass i heimen, og no når du skal gå heima så ser du det nok ekstra godt også. Kjekt å sjå innlegg her att, men klokt valg å ha fokus kun på familielukka ei stund :)

  Nyt dagane :)

  Klem ELi

  SvarSlett
 10. Skjønner godt du vil bruke tid på familien disse dagene. En veldig fin tid ;) Allikevel har dere klart å gjøre mer i heimen en det vi to (som verken har barn eller andre ting å skylde på) har klart å gjøre på ett år. Kjempefint blir det.
  -Kirsti

  SvarSlett
 11. I have no idea what you wrote in your blog but I absolutely LOVE your pictures! :) The colour scheme is so white and pretty. Almost angel like. :)

  p/s: I love your SMEG fridge! I've always wanted one but it's a bit too expensive for me.

  x

  accidental encounters

  SvarSlett
 12. Juuhuu, innlegg her...me like!
  Ser kjempefint ut Kjersti! Er det samme type panel som som i soverommet?
  "Hullet" med sprossene ble kjempetøft!!
  Gleder meg til fortsettelsen! Så må du kose deg videre med det lille vidunderet ditt! Så herlig å ha en liten bebi som er rolig og sover godt...:)(Ja, herlige er de jo uansett da...;D Men ekstra bonus når det er rolige:D)

  Ha en fin fin ny uke!

  SvarSlett
 13. Herlig å se deg tilbake her på bloggen! Elsker slike løsninger med vindu midt i veggen, blir knallfint! Skjønner godt at du har prioritert familien i det siste, hver dag som går er en dag du aldri får tilbake igjen. Ta vare på tiden!

  Klem Kaja :)

  SvarSlett
 14. vad härligt för dig att du fått en så snäll bebis! NJUT! kram

  SvarSlett
 15. Hei igjen, Kjersti!
  Først av alt må jeg få gratulere, litt på etterskudd (det er nesten sånn at jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått "sagt" det før...) Hektiske dager både på jobb og hjemme, gjør sitt til at jeg bare har tittet på bilder og kost meg med det, framfor å legge igjen en liten hilsen... Du gjør så rett i å nyte disse dagene - herlighet for en tid! Kos deg masse med bebis og små prosjekter... Her er det full fart med rigging av messestand ol. Tidlig opp og sent i seng.... Det er vel slik det skal være i disse tider....
  Fortsatt fin uke!

  Klem Randi :)

  SvarSlett
 16. obs jeg er bare helt ute og ikke oppdatert i det hele tatt ser jeg - GRATULERER VELDIG MYE MED EN NY FIN GUTT!!! gleder meg til aa se flere bilder av ham OG av den veggen i stua!!

  SvarSlett
 17. Njut vidare, kul ändå med lite förändring där hemma:)

  Kram Åsa

  SvarSlett
 18. Så spennende å se, Kjersti - hvordan dette blir!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 19. Jeg har ikke fått gratuert deg med baby.Alldeles nydelig bilder av den herlige lille:)
  Nyt tiden!!!Klem

  SvarSlett
 20. Oh, I love the cushion. What a lovely touch to a lovely layout.

  SvarSlett
 21. Hei!

  Kjempefin blogg:-)

  Er stolene fra Tolix?


  Mari

  SvarSlett
 22. Hvor har du fått tak i de stripete putene som bl.a. ligger i slagbenken din? De er så fine :)

  SvarSlett