fredag 8. juli 2011Grånyanser, og løse tråder...

Men aller først; TUSEN hjertelig takk for alle fantastiske tilbakemeldinger på bildene våre...:) Jeg blir både rørt og overveldet! Vi er jo så fornøyde med bildene selv, og da er det jo ekstra hyggelig når andre synes det samme. At vi kan inspirere andre til å tenke nye omgivelser og settinger for sine egne familiebilder gjør meg glad:) Jeg er i allefall ikke meg selv når jeg sitter oppstilt og blir bedt om å smile, tvert imot! Og vil vil jo gjerne kjenne igjen oss selv, vil vi ikke...?;)
På bildet over kan dere se at det grå/blå skapet som har stått på gutterommet, nå har kommet opp i stua. Forandring fryder alltid, og jeg beholder nok denne fargen til sommeren er over i allefall.

Siste dagers syssel er en wrap cardigan i str. 0-3 mnd. Jeg kom nemlig over et fantastisk garn sist uke, med en blanding av alpakka og silke. Favorittgarnet mitt er Alpaca, men dette føles nok ikke varmt nå på sommeren, og da var det bare å innta sofakroken og sette i gang. (Noe som passer mine ekstremt hovne føtter perfekt i disse dager...) Jeg har strikket denne oppskriften en gang tidligere i sommer (til min kommende niese), så denne gangen gikk det nesten av seg selv. Oppskriften er (ikke overraskende) fra Myk Start.
Fargen er lys grå, litt melert, samtidig som den har en glans i seg, nesten som sølvskimmer. Garnet heter Fin, og kommer fra Du store Alpakka.
Jakken har egentlig en "bølgekant" nederst på armen, men jeg synes den ble litt for feminin til en liten gutt, så jeg droppet den. Den kommer til å passe alle de baseplagg jeg har kjøpt inn, og vil nok bli mye brukt utover kveldene og når høsten kommer...
Nå gjenstår bare monteringen, for innen kvelden er omme, skal den være pakket ned i sykehusbagen! Forøvrig en bag/veske jeg bare må tipse om i et senere innlegg. Ikke hva jeg har pakket altså, men selve bagen:)

Akkurat nå stirrer jeg på to stk. vegger kledd med glatt furuplank, og kvistene gjør meg nesten svimmel;) Det lukter treverk i hele huset, og i helgen skal pappan få svingt malerkosten. Gleder meg til å vise dere resultatet, er veldig spent selv på hvordan dette vil bli. Til mandag skal vi (det vil si, snkekkeren) tette en nisje åping med noen gamle sprosser jeg fant i garasjen, minst like spent på hvordan det vil bli....


Ønsker dere alle en fin start på helgen,

klem Kjersti


27 kommentarer:

 1. Blir så glad när jag ser att du gjort ett inllägg! Alltid lika spännande att se vad du nu pysslar med.

  Hahaha!! Ja, målarfärg och trä är väl en doft vi inredningsgalna
  älskar!=)

  Ha en fin dag!

  Kram Camilla

  SvarSlett
 2. Super lekre farger:) Elsker at det er rent og enkelt.

  Og du tar god bilder, og da fortjener du jo ros;)

  Gooooood helg til deg.

  SvarSlett
 3. Jeg må bare si meg enig med de andre Kjersti, bildene dere fikk tatt av dere var utrolig flotte og for et morsomt minne å ha. Ikke skjønner jeg hvordan du kan se så fantastisk ut som høygravid. Det gjorde helt klart ikke jeg og for å være helt ærlig føler jeg meg ikke så fantastisk nå heller som gutten er ute *ler*

  Håper du får en fin helg søta :)

  SvarSlett
 4. Härligt att kika in på din kreativa blogg. Kram johanna

  SvarSlett
 5. Like morsomt å besøke bloggen din hver gang! Du gir så mye inspirasjon!
  Herlig liten cardigan du strikker også!
  God helg!
  Klem fra Gøril

  SvarSlett
 6. Så underbart vackert med de mjuka dova grå nyanserna.

  Allt du tar i blir till guld! Lycka till med stickningen.

  Kram / Kristina

  SvarSlett
 7. I loved your family photo shoot! You are all so happy and beautiful!
  Good luck for all
  Silvia

  SvarSlett
 8. Hei :)

  Den cardigan'en så valdig fin ut! Jeg har strikket en cardigan fra DropsDesign som ligner veldig, men den oppskriften var egentlig veldig dum. Jeg vil ta meg en tur inn på Myk start og se om jeg finner den du har strikket :) Takk for tips.

  Nydelig garn by the way! Kan hende du vet om det, men gå inn på

  shop.pickles.no

  og se hva slags nydelig garn de har der! I tillegg har de mange fine og enkle oppsrkrifter :) De har håndfarget garn fra Uruguay tror jeg. Det er det mest fantastiske garnet jeg har tatt i :)

  Ha en deilig sommer!!!

  Klem fra Lilja

  :o)

  SvarSlett
 9. Nå er det ikke lenge igjen før lillegutt er her! Når er terminen din? Skjønn jakke du strikker til ham. Kan tenke meg det er veldig fint med ullplagg selv om det er sommer. Vi renner jo ikke akkurat bort i sommerNorge. ;)

  Bildene av dere under her er helt nydelige! For en herlig familie du har Kjersti! Fikk utrolig lyst til å ta familiebilder ala dette selv.

  Kos deg med rugingen.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 10. Oi :) Jeg trodde Myk start var en side på nettet jeg. Men det er jo en bok :) Så nå har jeg vært på cd.on og lagt den i handlelisten min :) Jeg kommer ikke hjem fra ferie før om 3 uker, så kan ikke bestille den enda. Er redd for at den blir sendt i retur om jeg ikke henter den på posten. Men når jeg kommer hjem, skal jeg bestille meg en slik bok :) Er du fornøyd med den? OG det viktige spørsmålet: er du veldig god til å strikke? som leder til neste spørsmål: må man være veldig god til å strikke for å klare oppskriftene i boka? ha ha :) Sorry.. det ble mange spørsmål :)

  Ha en fin dag!!

  Lilja

  SvarSlett
 11. HEI.NYDELIG BLOGG DU HAR.ALLTID EN GLEDE OG FORNØYELSE Å TITTE INN HER...:)LURER BARE PÅ OM ESKA PÅ SISTE INNLEGG ER FRA SENZE OF JOY..
  HILSEN ÅSE WENCHE

  SvarSlett
 12. Hei Kjersti

  Familiebildene deres er noe av det skjønneste jeg har sett. Ønsker deg masse lykke til med fødselen og hjemkosten til det nye familiemedlemmet.

  Mange klemmer fra Maia

  SvarSlett
 13. Helt fantastiska bilder på din fina lilla
  familj:)

  Men även dessa i gråtoner var underbara!

  Kram Åsa

  SvarSlett
 14. Du tar så fine bilder, Kjersti... Kan jeg spørre hvordn du får de så lyse, og med teksten over?? Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 15. Hei på deg, Kjersti :)

  Må berre få takka deg for ein flotte blogg, det er så kjekt å kikka inn til deg. No er eg spent på å sjå kva for noko fint dåke har funne på denne gongen. Lykke til med kommande fødsel, det er ei fantastisk tid dåke går i møte.

  Klem Eli

  SvarSlett
 16. Nydelig strikk, og bilder - som alltid når man titter innom bloggen din. Jeg blir like glad hver gang jeg ser det har kommet et nytt innlegg. =)

  Familiebildene var ikke noe annet enn N Y D E L I G E !
  Jeg er misunnelig. ;) *smile*

  Ha en finfin uke!
  -Ragnhild-

  SvarSlett
 17. Så flink du er, skulle ønske at jeg hadde hatt fålmodighet til å lære å strikke annet enn frem og tilbake,hehe. fine fine bilder, god sommer og lykke til med det forestående;) Mona.

  SvarSlett
 18. Hei!

  Familiebildene er bare helt fantastisk flotte! Så naturlige, varme og full av familielykke! Og du er jo bare vakker med den flotte magen ;)

  Strikkingen din inspirerer! Takk for tipset om Myk start, den er helt herlig! Så delikate bilder og fine oppskrifter. Nå er bok og tråd i kurven, så jeg får sette igang med strikkingen!

  Gode ønsker!
  klem Carina

  SvarSlett
 19. Kjempe fine bilder!
  Søt jakke! det er godt med slike jakker, også i farger som passer til alle andre klær. Jeg elsker alpakka silke garn:) så mykt og godt for små kropper!

  ønsker deg lykke til med magen!

  SvarSlett
 20. FOR NOEN BILDER! Herremin så fine Kjersti.

  Håper alt står bra til med dere! :)
  Klem Anine

  SvarSlett
 21. Hej Kjersti!

  Gud så duktig du är som stickar!! Det skulle jag vilja kunna. Jösses amalia, jag vill ju kunna allt. Men det är inte möjligt. Men det måste kännas lyxigt att ha en tröja som man vet att man har gjort själv från scratch.

  Såg också era underbara familjebilder - såååå fina!

  Soliga kramar från Jenny

  SvarSlett
 22. I really like your blog , wonderful pictures !!

  greetings from Gea

  SvarSlett
 23. Herlige farger og fantastiske bilder:)

  SvarSlett
 24. Just came across your blog and am SO inspired. I absolutely love your space. It's just gorgeous. Love your family shoot as well you all are beautiful!

  SvarSlett
 25. You inspire me to learn to knit - your colour aesthetic is wonderful.

  SvarSlett
 26. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett