mandag 20. juni 2011Kosekrok for lillebror

Å ja da, jeg ruger fortsatt... Det har bare vært noen veldig hektiske dager, og den kommende uka er neimen intet unntak.
Det som i allefall har fått å komme opp i stua, er Leandervuggen som også Lukas brukte som liten bebis. Vi har gjort om litt på romløsningen siden den gang, men med skjermveggen fra Ellos lagde jeg til en liten hjørnekrok midt i stua.
Stua vår er veldig utsatt for sollys (som dere kan skimte i bakgrunnen der spisebordet står), og det er jo ikke det mest behagelige for en liten tass å sove i. Nå får han en lun, skyggefull krok, der vi har full oversikt, og mest sannsynlig en storebror som vil passe på når han leker på gulvet her;)


Den gyngende vuggen skal sies å ha en god effekt på små bebiser som skal sove. Den skal minne om tiden inne i magen... 
I tillegg liker jeg så godt det tidløse utseende som passer inn i de fleste omgivelser. Det hører også med en sengehimmel som luner godt. Jeg håper å rekke å lage til en uro her også, men jeg tror vi må krysse av i kalenderen neste uke for den sysselen;) 

Helgen har vi tilbragt i Kristiansand, selvfølgelig med besøk i Dyreparken! Vi hadde lovet Lukas en liten opplevelsestur før lillebor melder sin ankomst, så får vi heller ta resten av sommeren litt på impuls.
Kommende helg er det jo Glansdagen som står for tur, og selv om jeg ikke føler meg veldig fresh, med en ballongmage som kan sprekke når som helst, samt hovne føtter og det som måtte følge med, gleder jeg meg masse til denne happeningen, og ikke minst møte dere andre som kommer:)


nyt dagen,
klem Kjersti19 kommentarer:

 1. Nydelig! Der vil sikkert lillebror få gode stunder i vugga :) Tvi tvi i tiden som kommer både på NIB nominering og ikke minst beibisen.

  Klem fra en fast leser...
  Chilli Charm

  SvarSlett
 2. Hei Kjersti!!

  Leandervugge står høyt på ønskelisten hos meg også, var å så på en lørdag. Men gjenstår bare å finne en plass den kan henge fra.. Har en perfekt plass, men er litt usikker på om festet kan brukes.. Har du noen tips som har brukt den til storebror også?

  Jeg har bestilt billetter til glansdagen, min kjære skal hente den på posten idag!! Har blitt litt sommerforkjøla, men ellers er formen ok.. Må bare ta det litt i mitt eget tempo på lørdag tenker jeg. Håper jeg får hilst på deg.. det er jo ikke så vanskelig å unngå å se hverandre, to høygravide.. hihi. Hva skal du ha på?

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg hadde også hørt så mye bra om leandervugga, men det ble et stort bomkjøp for oss.. Lille tulla vår har ikke vært i den mer enn 3 minutter tilsammen, og hun er 7 mnd førstkommende søndag.. Vel, håper den gir din lille skatt all den ro han trenger! Så får vi håpe den gir bedre nytte når det med tiden kommer en lillebror eller lillesøster til oss også <3 Pent ble det i alle fall, den lille kroken veslemann skal sove i:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Søsteren min hadde denne varianten til sine små, ikke bare fungerer den, men den er så flott å se på også - den fikk en krok i taket både i stuen og på soverommet :)

  Nydelige bilder :)

  Fortsatt fin mandag!
  Beate :)

  SvarSlett
 5. Underbara bilder som alltid här, din blogg är så harmonisk och fin! Kram Johanna

  SvarSlett
 6. Nydeli liten krok:) og den skilleveggen er bare vakker.

  jeg er helt sikker på at du er veldig fresh og søt med bollemagen din;)
  gleder meg veldig til denne dagen selv.

  ha en fin dag.
  -Camilla-

  SvarSlett
 7. Så fiint vennen! :) Elsker vuggen, den blir nok perfekt for lillebror.

  Gleder meg sånn til å se deg! <3

  Ha en fin dag!

  GODKLEM

  SvarSlett
 8. hej vännen.

  jag har nog tänkt på dig :)
  så mysigt du har gjort för lillebror.
  vet du att Anton också hade en Leandervagga :) den hängde i taket i vardagsrummet i vårat förra hus. även fast vi inte ska ha fler barn så kan jag inte sälja den...

  stor kram och ta hand om dig!

  kram.

  SvarSlett
 9. Åh, vilken mysig hörna! Tror lillebror kommer trivas alldeles förträffligt där.
  Allt gott!

  SvarSlett
 10. åh, så skjønt du har gjort det!
  husker hvordan jeg koste meg med den "rede-byggingen"...

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 11. Åh så mysigt!! Alltid lika mysiga och fina bilder du visar :)

  Ta hand om dig!

  Kramar Linda

  SvarSlett
 12. Hei! Dette var en veldig fin blogg, at jeg ikke har funnet frem til deg før! Jeg har lagt meg til som følger, helt klart lyst til å titte innom igjen :)

  God kveld fra Helene i svingen :)

  SvarSlett
 13. Vad fint med vaggan!
  Ljuvliga bilder som alltid!

  Ha det gott i väntans tider//Åsa

  SvarSlett
 14. Hva slags garn har du brukt på det grå teppet som henger over sengen? - veldig fint!
  Er det oppskrift fra Nøstebarn?

  SvarSlett
 15. For en kjempe-koselig krok, Kjersti!! Nå sees vi snart! Gleder meg:))

  KLEM KLEM

  SvarSlett
 16. Underbar barnvagn!! Man blir nostalgisk. //Lisbeth

  SvarSlett
 17. For en herlig krok du har laget. Elsker slike vugger <3

  Ses på glansdagen :)
  klem Nina

  SvarSlett
 18. hei søte Kjersti!!så utrolig fint du har gort det. tenker nok lillebror kommer til å kose seg i den kroken. Hvor lenge har du igjen nå?? det er helt fantastisk å ha en baby i hus igjen selv om vår faktisk begynner å bli stor nå. allerede 7 mnd. Håper dere koste dere på Sørlandet. ha en flott kveld,og morgendag. klem fra Line

  SvarSlett
 19. Sååå fina bilder, och vilken fin vagga!

  SvarSlett