fredag 11. mars 2011Inspirasjon til gutterommet og bloggtips
Hei alle sammen:)

I går fikk jeg en hyggelig mail av to kanadiske damer (og mammaer) som hadde oppdaget bloggen min, og som ville fortelle at de hadde brukt et bilde fra rommet til Lukas i et innlegg om gutterom. Sånt synes jeg bare er hyggelig, og jeg ble faktisk så inspirert av de andre bidragene også, at jeg ville dele dette med dere:)
Disse damene har en lidenskap for vintage, og dette har resultert i en "Etsy shop", "Birch + Bird"  rett og slett en godtebutikk i mine øyne;)


Ta turen innom både blogg og butikk,
og bli inspirert.... 


Takk for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg! Interessant å lese alle kommentarer og mailer, der dere forteller om lignende erfaringer med egne barn. Det er vondt å se når barna lider, og man ønsker jo at man kunne byttet plass med dem...


Nå følger jeg spent med på den tragiske hendelsen i Japan...
Det er forferdelig å se hvordan naturkreftene herjer, og de enorme konsekvensene det får. Min lillesøster bor for tiden på Hawaii, og tsunamien er ventet der om bare et par timer... Hun ringte meg i stad for å fortelle at de må evakueres fra der de bor, og at folk nå hamstrer både mat og drikke. Jeg håper de kommer seg i sikkerhet før dette setter inn, og sender alle gode tanker til alle de som er rammet (og de som kommer til å bli det...)


klem Kjersti20 kommentarer:

 1. Så moro, men ingen overraskelse:) du er en inspirasjon. Må inn på bloggen å kikke. Siter også å følger med på tsunamien, forferdelige greier.. Tenker på søsteren din, og håper de kommer seg i sikkerhet, det gjør de nok helt sikkert. God helg

  SvarSlett
 2. Så flott med omtale Kjersti!

  Sitt her og har punktert. Tårene triller, eg blir så fortvila over det som skjer i Japan, og store delar av verda forøvrig. Håper søstra di og alle andre som skal evakuerast kjem seg i sikkerheit. Men vi veit jo at mykje slum ligg langs kysten av landområder, og folka der er kanskje ikkje varsla heller. Og så tenkjer eg på det som kjem etterpå... Det er snakk om lekkasje av radioaktivitet. Og tenk på alle rismarker som blir øydelagde... Uff, eg blir så fortvila...

  Største klemmen,
  Elin

  SvarSlett
 3. Så gøy Kjersti! Ikke overraskende at du inspirerer på den andre siden av kloden også.:) Rommet til Lukas er jo så fint.♥

  Det er litt uvirkelig å se bildene fra tsunamien. Tenker på konsekvensene og får helt vondt... Håper alt går bra med søsteren din. Vondt å være så langt borte akkurat nå tenker jeg.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 4. Ja det var meg som logget inn med mannens konto. ;)

  SvarSlett
 5. God bedring til lillegutt! Bra at man kan dele både det fine og det triste noen ganger. Bloggverden kan lett bli for mye glansbilde... Og velkommen til lotteri hos oss.

  SvarSlett
 6. Takk for tips! :)

  Og ja, huff, jeg krysser fingrene for at det kommer til å gå bra med søsteren din! <3 Vil tro det er vanskelig å være fra hveradnre når slikt skjer.

  Mange gode klemmer til deg og god bedring til lillegutt! :)

  SvarSlett
 7. Huff, håper det går fint med lillesøsteren din. Stilig gutterom i oransje og brunt - skal titte innom butikken og bloggen du anbefaler :-)

  SvarSlett
 8. Så tøft å ha familie på andre sida av jordkloden, når slike ting skjer! Håpar alt går fint med henne! Me veit jo at når tsunamiar har blitt skikkeleg varsla, har det ofte blitt mykje mindre skade enn det dei på førehand trur. Tenker på deg!

  Helgeklem

  SvarSlett
 9. For et delikat gutterom. En aldeles lekker blogg du har.
  Japan er i krise i disse dager og våre problemer blir små. Nå håper jeg alle blir tatt hånd om slik vi mennesker trenger i en krise.
  Ha en finfin helg.
  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 10. I love the wooden doors against the wall. Have a great weekend!

  SvarSlett
 11. Ja, disse naturkatastrofene som rammer folk i verden er helt grusomt, håper det går bra med søstra di og alle de andre som er rammet.
  Forøvrig var det en fin blogg du hadde, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.
  God helg til deg og dine.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 12. Lekkert rom, og takk for bloggtips. Vet at tsunamien nådde Hawaii ved 2 tiden, men det er kanskje ikke så lett å komme i kontakt med noen i de berørte områdene ennå, men håper og krysser fingrene for at det går best mulig med søsteren din og alle andre berørte.
  Ønsker deg en god helg :)

  Klem, Mette

  SvarSlett
 13. Så moro!
  Men jeg skjønner jo veldig godt hvorfor de valgte deg;))

  Huff for en historie under, godt og høre at lille har det bra igjen nå, og godt at dere fikk hjelp i tide ♥ Og se sine små undre i sykehuskorridor med slanger er en forferdelig opplevelse, vi var innlagt 2 mnd i strekk på isolat da snuppa her var liten og det er helt forferdelig hvor maktesløs man føler seg og hvor vondt det er og se barna ha det vondt!!!

  Håper han blir helt frisk nå og at han slipper dette en gang til...♥

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 14. SÅÅÅÅÅÅÅ SNYGGT med en ljuvlig färgkombo,,, riktigt fint!!! önskar dig en härlig helg... kram josse

  SvarSlett
 15. Takk for tipset! Mye fin inspirasjon :)

  Håper alt er bra med deg og dine!

  God helg!
  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 16. Hei hei. Lurte på åssen farge du har på gulvet på rommet til Lucas? Jeg har tenkt til å male gulvet til sønnen min før jeg setter inn juno sengen hans. Fikk tak i den i Danmark etter å ha lest bloggen din hvor du fikk tak i den:)Du har ett skikkelig flott hjem.

  SvarSlett
 17. Thank you so much for mentioning our blog and shop ...we're so happy that you liked our post :)
  Our thoughts and prayers are with everyone in Japan too...one of my friends and her 3 young boys had just arrived in Tokyo to visit family a few hours before the earthquake but thankfully they are all safe and sound.

  SvarSlett
 18. Hello, can you tell me what crib matress you are using? From this picture it looks a little different from the flat crib matresses in the US. Looks like a caved in matress without a bumper? thank you!

  SvarSlett