onsdag 3. februar 2010


Strikkedilla

Mildt sagt! Klarer jo ikke slutte:)
I helgen ble det en ny strikkebukse til Lukas (den ligger allerede til vask), og mitt siste prosjekt er en flettepute! Noe jeg ALDRI i verden hadde trodd jeg skulle få til...
Det ser liksom altfor vanskelig ut, men er jo faktisk latterlig enkelt:)
Jeg googlet flettepute, og fant bilde av en jeg likte. Regnet ut hvor mange masker jeg trengte, og satte igang:)


Kjempegøy, og så føler man seg litt nærmere målet for hver flette!
For å si det sånn; når det er håp for meg, så er det håp for alle;)

Nå blir det noe bloggefrie dager fra denne kanten. I dag setter vi kursen sydover. Jeg fikk jo denne fantastiske reisen i julegave, og det skal bli en opplevelse:)
Litt rart å ta farvel med lillegutt i barnehagen idag, men han smilte og vinket til meg når jeg gikk!
Akkurat som om han skjønte noe liksom...;)


Ønsker alle en fantastisk dag, så er jeg tilbake neste uke:)

Ciao!
(som de sier der nede;)


31 kommentarer:

 1. Flink du er å strikke- der kommer jeg til kort!!
  Utroig fint bilde av deg også!!
  Ha en fin dag min venn.

  Stor klem fra Tonje

  SvarSlett
 2. Så flink du er.....de er så fine de fletteputene....ser så vanskelig ut.....men skal kanskje prøve meg på det med tid og stunder:)
  Ha en riktig god ferie....
  GoeKlemmer sendes med

  SvarSlett
 3. Din lille produktive kreative skjønning:)
  Nydelig pute, jeg også trodde det var uhyrlig vanskelig så jeg har ikke turt å prøvd meg på det, men kanskje alikevel?*s*

  SvarSlett
 4. Oi oi så bra!!! Den kommer til å bli kanonfin:)Jeg strikket en grå flettejakke til Leopoldi fjor...den kunne du strikket til lucas:)nyt ferien....heldigen deg;)

  SvarSlett
 5. Så nydelig!! Flettepute er så lekkert! Trodde du ikke ville klare det du liksom, ser jo helprofft ut jo! Og så morsomt at foreldrene dine har bodd på Paradis. Hele min familie bor på (i..*hihi*) Paradis eller i gåavstand:) Håper foreldrene har masse gode minner med seg fra byen. Ja, du får ta deg en tur igjen snart! Men først skal du til alpene!?! Heldiggrisen, de blir sikkert helt deilig! L klarer seg SÅ fint, små barn er som katter; mangler helt tidsbegrep:) Kos dere masse og god tur, søteste! God klem fra meg

  SvarSlett
 6. Puten kommer til å bli kjempefin! har sett på noen strikkeputer på Kid som jeg har så lyst på, men egentlig er det jo mye kulere å lage dem selv!
  God tur sørover. Høres herlig ut!

  SvarSlett
 7. Så skjønn puten ser ut til å bli! Flink du! :)
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
  God tur sørover! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 8. jeg lager "3 bånd" fletter på jakka jeg strikker - og det er gøy, selv om jeg har lagt den bort LITT så jeg skal få gjordt andre ting også...liksom. Ha en kjempe fn tur da - her litt sør over er det jammen kaldt også - jeg reiser jo nrodover på lørdag - så det blir vel enda kaldere...

  SvarSlett
 9. Ha en underbar semester och försök att inte längta hem för mycket. Och ta det försiktigt i backarna nu så ni kommer hem hela.

  Kram på dig
  Marit

  SvarSlett
 10. Du ser ut som en dyktig strikker:)
  God tur sørover! Hørtes deilig ut!!:)

  SvarSlett
 11. Bloggen din er så lekker! Falt for den skjønne puten du har strikket, med hjertet på. Herlige bilder! Du er virkelig kreativ og flink. :)

  SvarSlett
 12. Hehe arti, har nettopp lært meg fletting jeg også, JA latterlig enkelt når en bare begynner! Flott blogg! Flotte innlegg. God tur håper du får en fantastisk fin tur!
  Klæm

  SvarSlett
 13. nyyyt det:) puta blir lekker

  SvarSlett
 14. kjempelekker!!! =)

  Og saccosekken din lenger ned på siden....funker som bare rakkern! =)

  God tur sørover. kooose deg masse. =) Klemmer.

  SvarSlett
 15. jeg er imponert - og inspirert! har idag kjøpt inn garn til pute, etter insirasjon fra din første pute. min blir med striper og uten hjerte i denne omgang. men sprekt med fletter! gleder meg til å se. jeg er ikke en racer på strikking, så vet ikke om jeg tør prøve meg på fletter.. :) God tur!

  SvarSlett
 16. God tur til dere!
  ja ikke sant det var et artig stativ!
  jeg trodde det var maileg, fordi det sto med bare maileg ting. ønsket det til emmas bursdag. fant ikke noe merke eller lapp på det. Så i grunnen vet jeg ikke helt hva det er. Men det er kjøpt på små gleder i sandnes. Ny butikk, utfra SMAK i sandnes.
  klem K

  SvarSlett
 17. Så flink du er som kan strikke så mye fint. Kan du så kan alle, vel, jeg vet ikke jeg :) Hehe. Jeg får beundre ditt verk og heller kjøpe ferdig strikkede puter fra Kremmerhuset. Ser iallfall veldig fint ut! Må du ha en kjempegod tur, dere er heldige, men så fantastisk! Klem

  SvarSlett
 18. Den så jo super flott ut,gleder meg til å se den ferdig.

  SvarSlett
 19. Sånn har jeg selv sett på og tenkt å lage meg.... Fikk det jo kjempe flott til synes nå jeg, da er det kanskje håp for meg også da...
  Kos deg masse på tur, Lukas kommer til å ha det så fint og for han er dere plutselig tilbake,og da er det som dere aldri har reist, sånn var det me frøken når vi dro til stockholm weekend tur...
  Nok en gang kos dere
  klem victoria

  SvarSlett
 20. Hva skulle man gjort uten google? *lol* Jeg er en kjapp tur innom midt i bursdagsforberedelser for å ønske deg en fin tur. Nyyyyyt det vennen :)

  SvarSlett
 21. Vad duktig du är som kan sticka sådär! Jag önskar verkligen att jag kunde sticka jag... fast... jag kanske inte hade haft så mycket tid direkt. Nåja... man kan inte kunna allt heter det juh ;)

  Kram Jenny

  SvarSlett
 22. Ble inspirert av din strikka pute, så i dag har jeg også leita på nett etter mønster. Fant mønster på en flettepute hos garnstudio som jeg tror jeg skal prøve meg på - bare jeg blir ferdig med de andre prosjektene mine.

  Ha en fin kveld - og god tur!

  SvarSlett
 23. Åh, SÅÅÅ mycket fiiiint du visar!!! Underbar smak!!! Vilket ställe i Englande, åh, dit skulle jag åka om jag kunde = )! Så fin kudde du har gjort, jag blev jättesugen på att börja sticka = )!
  Jag länkar till dig, vill ju se allt fint du bjuder på!

  Tack för din goa omtanke hos mig! Nu har jag VILAT i några dagar och börjar få lite krafter = )!!!

  Kram L-L

  SvarSlett
 24. Så koselig da! Det må være en drøm å komme til som og sommer nå.
  Du er virkleig flink til å strikke. Koser meg alltid masse på den vakre bloggen din!

  klem fra Maia

  SvarSlett
 25. Fletteputen ser ut til å bli nydelig! :) Kjenner meg igjen i strikkedilla... den rammer av og til hardt, og da blir man sittende utover natta... :)

  SvarSlett
 26. I really like the nuances of your blog. So soft and relaxing. I find your blog full of inspiration & creativity. I cannot understand Norwegian but I try to guess.... Ciao. Marzia from Italy

  SvarSlett
 27. Du er jo kjempeflink å strikke! Falt pladask for de putene med hjerte på. Hvor var det du fant oppskriften. Tror jeg må strikke et par slike....

  -monica-

  SvarSlett
 28. Hei vennen!
  Herlig strikkeputeprosjekt!
  Du er jo skikkelig dyktig)
  Savner deg og innleggene dine nå...
  håper du har det vidunderlig i Italia!
  Tusen takk for gode ord fra deg;)
  Varme klemmer!

  SvarSlett
 29. Håper du nyter deilige, varme, late dager! Selv kom vi hjem fra varmen for en uke siden og det var veldig deilig å få ladet batteriene litt!

  Mønster strikk og særlig flette er faktisk ikke så vanskelig når man først kaster seg ut i det, sikker på at puten blir nydelig!!

  Klem

  SvarSlett
 30. Hej Kjersti!!
  Idag ska du få en utmärkelse av mig och du blir min KREATIV BLOGGER! Grattis för awarden! :)
  Gå in på min blogg

  annaleenashem.blogspot.com

  så står det mera där vad det innebär..hihi!
  Ett stor grattis kraam från annaleena:)

  SvarSlett