søndag 15. november 2009

Snart tid for adventskalender

Har hatt mange tanker rundt hvordan advents kalenderen skal bli, og det begynner jo å haste litt snart også:)
Tror jeg begynner å nærme meg en løsning... Inspirasjonen min har jo vært denne, og med en litt egen vri, håper jeg at den blir sånn jeg har sett for meg:)

Likte så godt denne varianten fra car möbel, så genialt enkelt!
Kanskje tar jeg med meg noen elementer herfra...?


Ha en riktig fin kveld alle sammen:)

14 kommentarer:

 1. Åååh så utrolig skjønn adventskallender!! Har tenkt mye på hva jeg skal finne på også, men siden Aksel er bare 1 år venter jeg til neste år... tenke litt til! Får sikkert mye inspirasjon fremover. Gleder meg til å se din!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Den var super fin!
  Liker bloggen din veldig godt, Kjersti! Du har alltid så mye deilig inspirasjon!
  Klem Hege

  SvarSlett
 3. blir spennende og se resultatet og hvordan det ender opp..
  synes begge to var flotte..
  klem victoria

  SvarSlett
 4. ...så fint!!! Passer veldig godt hvis gavene er små.. litt verre hvis det er store gaver - haha!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Blir spennande å sjå kva du planlegg. Eg elskar adventskalenderar, men er likevel veldig i tvil rundt heile dette adventskalendergreiene her i huset. Eldstemann vert 7 år den 22. nov. Då er det ei knapp veke til 1.desember. Og med pakke kvar dag før det heile toppar seg på julafta så føler eg at han vert ekstremt bortskjemt. Nesten utakknemleg stakkars snille guten min:) I år vurderer eg derfor sånn ferdig Lego og Little Puppies kalenderar til dei, og kanskje heller 4 adventspakkar (ein til kvar søndag eller lørdag i advent)... Hm, vart rotete dette, og du fekk herved alle mine tankar rundt dette servert, hehe.

  Bloggen din er nydeleg, og eg kosar meg med kvart innlegg du publiserer :) Klem frå Linda

  SvarSlett
 6. vi har brukt den mamma lagde til eldstemann da han var ikke gamle gutten - en kleshenger, med en formsydd "pose" over - posen er sydd i blå stjernehimmel, med et grønt juletre på - med 24 ringer til å henge julekalender gavene på. Mine har fått en annenhver dag etter at vesla også tok del i denne tradisjonen - i fjor spurte eldstemann om han ikke heller kunne få en dyrere gave og glad som jeg var for ikke å vri hodet rundt etter små gaver til tennåringsgutten - slo til. Vesla får fremdeles annenhver dag for det ho....
  Måtte du ha en deilig uke!

  SvarSlett
 7. har vært å tittet litt mere på bloggen din - og det er så mye fint!! Lurer på om jeg kan tørre å være så GRØNN at jeg tørr og spørre om HVORDAN man får både bilder på siden av innleggene og den uttrolig fine telle lista di??? Jeg titter rundt på hva jeg tror jeg kan røre på her inne og skjønner ikke hvordan man gjør det - uten at man evt kan html greier da....MÅ jeg vite det???

  SvarSlett
 8. Den var jo kjempeskjønn. Gleder meg tl å se din variant:)

  SvarSlett
 9. WOW ! For en søt adventskalender! Og må bare si du legger ut fantastisk mange fine bilder og bruker så mange hærlige farger på siden din, go inspirasjon :) Gleder meg til å se din variant av julekalenderen! Go mandag ! Mvh Linda :)

  SvarSlett
 10. Jeg kjøpte en finèr-elg fra Panduro for noen år siden som jeg malte hvit. Jeg syntes den var kjempetøff men ekssamboeren min likte den derimot ikke, så det endte med at han satt den på trappa i håp om at noen skulle komme å stjele den *lol* Det funket derimot ikke så den lever i beste velgående enda ;)

  Så med andre ord: i like the mooooose :)

  SvarSlett
 11. Den kalaenderen va jo bare genial ;)

  SvarSlett