lørdag 19. september 2009

Sånn vil jeg at bordet mitt skal se ut!

Dette bildet har jeg hatt liggende under "mine bilder" i sikkert et par år. Pleide å lagre bilder av bord jeg kunne tenke meg... Jeg liker veldig godt looken på treverket, at det ser litt slitt og brun/grått ut.Dette er helt sikkert naturlig slitt, men det må jo være mulig å slipe ned det jeg har og få til noe lignende.....?


Jeg er fornøyd med bordet, men synes det blir for mørkt, og er ikke så glad i det rødbrune (ser mer rødt ut i virkeligheten...) Har fått et tips om å kalklute, men er veldig usikker på hvordan det vil bli.
Jeg tar gjerne imot tips dersom noen har erfaring med noe lignende....:)


Nyt lørdagen:)

11 kommentarer:

 1. Ja,kjempe fint.. Du kan jo prøve å pusse det ned med grovt sandpapir da?! Jeg misunner deg så de EAMESstolene... :O) helt skjønne! :)

  SvarSlett
 2. Ikke lett dette Kjersti, men lykke til... må nok litt pussing til ja!?

  klem klem

  SvarSlett
 3. Jeg har desverre ingen tips Kjersti men følger spent med!:)
  Herlig bilde det nederste, me like!

  Nattaklemmer

  SvarSlett
 4. Har ingen andre tips enn å pusse det ned og begynne forfra med rett farge som du kan igjen kan pusse på så det ser litt slitt ut... Det er ikke lett å få noe til å se naturlig slitt ut, men det er da flere som får det til med godt resulat.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. BEautiful table , matches so nice with white chairs.

  SvarSlett
 6. Er du heldig holder det med å slipe det litt... Så kan du kanskje dra på med et tynt lag hvit lasur.. Må nesten bare prøve deg frem.
  Er enig i at det hadde en fin finich det øverste bordet.;)

  SvarSlett
 7. Veldig fint bord! Syns det nedste biletet var nydeleg:)
  Lukke til med pussinga. God søndag til deg:D

  SvarSlett
 8. Jeg gjorde noe lignende med en ramme. Litt mindre prosjekt da.. Men den var mørk rødbrun, og treverket under var ganske lyst. Pusset ned ganske mye så det bare satt igjen litt mørkt nedi sprekkene liksom. Så beiset jeg et lag med Fjære og så et lag med Drivved (fra Jotuns interiørbeiser). Det ble nok ganske mye gråere enn det bordet på bildet øverst her, men veldig fint syns jeg:-)

  SvarSlett
 9. Takk for alle gode tips fra dere;)
  Er nok bare å sette igang å pusse ned ja...
  Har jo drivved beisen fra Jotun fra et tidligere bordprosjekt, så kanskje jeg skal gå for det....?
  Her ligger vi syke alle mann, så det får vente noen dager til...;)

  SvarSlett
 10. Hei!

  Er bordet vokset? Jeg har nylig pusset opp en kommode som var vokset. Jeg slipte fullt slipepapiret med en gang og kom liksom ingen vei. Jeg fant fram Cillit Bang fra kjøkkenskapet, og fargen rant av. For at det ikke skal bli skjoldede må vesken fordeles jevnt....

  Lurt å prøve under bordet først!


  Ps: Lekker blogg du har!


  Lykke til,

  Camilla

  SvarSlett
 11. Det er jo akkurat likt vårt kjøkkenbord, jo! Det er selvlaget for ca. 100 år siden av slektninger. Elsker det, men det er ikke særlig komfortabelt å sitte ved. Så får vi større plass, skal de få en anna funksjon. Du ser så vidt bordet i bloggen min fra 28 august. Pussing gjør nok mye av susen. Lykke til!

  SvarSlett