fredag 14. august 2009

GJORDE ET KUPP PÅ FINN I GÅR, BRUNT BLIR HVITT!


For to dager siden kom jeg tilfeldigvis over en annonse på finn. Har lenge vært på utkikk etter både et gammelt skap og spisebord, men det var skapet jeg falt for. Alle møblene inkl. 4 stoler (som jeg ikke hadde bruk for) skulle selges for 5 tusen, evnt. bare skapet for 2 tusen. Selgeren ville egentlig selge alt samlet, så jeg hadde på forhånd tenkt å by 4 tusen for alt bare for å skapet, men når jeg ba 2,5, lurte han på om jeg kunne ta alt for 3 tusen!!! Er det mulig at jeg skal ha sånn flaks tenkte jeg, og at han i tillegg bare bodde 5 min unna?!
Selgeren hadde bodd i Hong Kong, og tatt med møblene der fra. Han holt på å sjokk når jeg sa at jeg ville male skapet hvitt.
For 8 år siden hadde jeg sånne mørke møbler, og føler jeg er litt ferdig med den stilen...
Skapet skal males i helgen, og jeg ser for meg at det får en "karlekammer" look når det blir ferdig.
Bordet skal pusses ned, og beises grå/brunt tror jeg. Ikke for mørkt i allefall.
Skjellampen skal bort også. Den gjør seg mye bedre som en stemningslampe i trappeoppgangen har jeg funnet ut. Tenkte at to industrilamper skulle få plassen over bordet.
Er bare så fornøyd med at disse ble mine jeg:)
Nå skal jeg nyte en blogghalvtime med en kopp te, og nyte solen som speiler seg her i Vestfoldskjærgården...

Det er helg:)

14 kommentarer:

 1. Utrolig fine, men jeg ville ikke ha malt de tror jeg … syntes brunt er fint til hvitt :)Hadde kanskje malt skapet sort, men hvit inni … men ikke hvit utenpå tror jeg. Ser jo så fint ut på bildene dine!

  Anna

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som fant dette! Syns det var kjempefint, og det blir nok veldig lekkert i hvitt. :) Jeg har mange spor i hjemmet mitt enda etter "den brune stilen". Er så lei, og skal prøve å få tid til å male litt i løpet av høsten.

  SvarSlett
 3. Hei

  Er det ikke herlig med kupp?
  Og når man attpåtil er så heldig med prisen som deg - så er det iallfall KUPP ;o))

  Skal ikke si om du skal male det hvitt eller ikke jeg, hehe.
  Har en brun stil med litt hvitt... Så sier seg sjøl hva jeg ville gjort. ;o)

  Men syns bildene var fine - slik de er nå.
  Blir gøy å se bilder hvis du maler det hvitt ;o)

  Ha en strålende herlig dag.
  Nyter sola her i Akershus og.

  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. *OMG* ja snakk om et helt perfekt kupp!! Synes det var nydelig slik det er, men jeg har vel den samme følelsen som deg, er liksom "ferdig" med det brune... Alle møblene her hjemme har også vært brune...*S*

  Du har det utrolig fint hjemme hos deg og en dage jeg vinner i lotto så skal jeg herme etter spisestuestolene dine...*LOL*

  Ha en fin og malingsrik helg!!
  klem

  SvarSlett
 5. er det mulig? Wow! Jeg sitter her og nesten sikler...;-) For et KUPP!!! Syntes det var veldig fint i den fargen det var nå, men skjønner også at du vil male. Lykke til med malinga!

  SvarSlett
 6. Ja, man skal ha litt flaks noen ganger:)
  Skikkelig gofølelse når man kommer over sånt.

  Fru Fjeldhammer; Fikk igjen noen tuselapper på skatten for noen år siden, og det var da jeg ble den lykkelige eieren av disse stolene:)
  Absolutt å anbefale, de ser ikke bare fine ut, men er utrolig gode å sitte på. Når vi har gjester blir vi heller sittende rundt spisebordet enn i sofaen!
  De har jo vært på markedet siden midten av 50 tallet, så kvaliteten burde jo være bra:)

  Takk for søte ord:)

  Klem

  SvarSlett
 7. Fantastiske bilder :)
  AKKURAT min stil!
  Har et mørk spisebord som jeg nekter å male. Alt annet er hvitt da. Men liker at bordet skiller seg ut. Akkurat nå har vi hvite stoler ala Arne Jacobsen, ganske like Eames, men Eames er de jeg skal ha nå :)

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder og blogg.

  god helg.

  Ingunn :)

  SvarSlett
 9. Å så nydelige bilder!!
  Nå ble jeg skikkelig inspiret!
  Liker stilen din:)

  God helg, kos deg med malingen:)

  SvarSlett
 10. Å så heldig.. Skapet blir nok kjempe fint hvitt.... Særlig hvis du pusser det ned litt etter å ha malt det..... ME LOVE!! Bordet og blir nok kjempe bra. gleder meg til å se ferdig resultat... Ønsker deg en god dag! :O)

  SvarSlett
 11. Stilige møbler! Var veldig kult sånn som det er nå også, litt kontraster :) Men tror det blir fint slik som du har tenkt også!

  SvarSlett
 12. Kommer til å bli nydelig! Jeg har bare et spørsmål.. Har du no erfaring med å beise eik med drivved beis? Vurderer å gjøre det med bordet mitt, men litt skummelt når jeg ikke veit om det blir bra. Det er jo litt hardt treverk som ikke suger så bra.
  Nydelig blogg forresten, elsker stilen!

  SvarSlett
 13. For et kupp!!!!!! Heldige deg! :D Koselig blogg du har forresten!

  SvarSlett
 14. Helt syyykt! Det var på tide kjersti;) Jippi et bord i huset! Og skapet var helt fantastisk, kjenner jeg ble litt misunnelig..Gleder meg til jeg får meg en leilighet, da skal jeg få blogget litt.

  SvarSlett