mandag 2. august 2010


Prosjekt soverom
del. 2

Ikke få sjokk nå, for ja dere ser riktig, ubehandlet furu fra gulv til tak! Slapp av..., jeg kan love et mer kontrastfyllt soverom når det står ferdig:) Men når jeg først hadde muligheten til å forevige dette synet, så var det jo faktisk litt morsomt å se...;)

Den store detaljen som jeg nevnte i går, er nemlig denne "himesnekra" sengegavlen! 
ENDELIG sier jeg bare...  Jeg har laget den helt på egen hånd, uten hjelp av noen handyman;)
Min kjære samboer har investert i en fantastisk kapp- og gjærsag, så nå er det fritt frem for mor i huset å leke seg litt med herligheten! For herregud så gøy det er, jeg var jo ferdig på under en time jo;)Jeg skal komme med en nøyaktig fremgangsmåte på hva jeg har gjort når alt står ferdig, og jeg vil heller ikke røpe helt ennå hva som skjer videre med vegg og gavl. Det jeg kan si, er at i skrivende stund så finnes det ikke et snev av furu igjen i rommet! Morsomt minne å ha i allefall;)
Og så lukter det jo så godt av treverket...


Fin ukesstart 
til dere alle:)

Klem
Kjersti

23 kommentarer:

 1. Åh så spennende! Ser veldig fint ut inkludert innlegget under også:) Herlig! Gleder meg til å se det ferdige resultatet:)

  Ja visste jeg hadde sett teltet på en blogg. Så det var her:) Teltet er ca 1X1 ja (+ litt til kanskje).
  Ak. passe stort!
  Det var på salg også;)

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klemmer:)

  SvarSlett
 2. Wow, sier jeg bare! Helt knall!!

  SvarSlett
 3. Dette blir spennende og stilig!!!!

  SvarSlett
 4. Wau!!! Såå fint!
  Lovelove!
  :):):)
  kramAnnaleena

  SvarSlett
 5. Dette ser lovende ut, Kjersti! Flott sengegavl du har laget. Gleder meg til å få se rommet i sin helhet.

  SvarSlett
 6. Spennende=) Gleder meg til å se fortsettelsen=)

  SvarSlett
 7. He-he! Bra at det ikkje er berre denne bloggedama som har stått og brukt kappsaga i dag :) Ser veldig spennande ut Kjersti! Eg har ein pust i bakken. Ungane blei med pappaen på tur for å mate nokre hestar. Skal hente meir gamle plankar seinare i kveld... Så blir det kappsaga igjen :) Kjekt at vi held på paralellt! Blir kjekt å sjå neste innlegg hos deg!

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 8. Oj, oj. Furu!!! Spennende. Før vi bygde hus leide vi et hus som var bare furu, gulv, tak, vegger, lister, kjøkkeninnredning. Utfallet ble at absolutt ALT ble malt i det nye huset!! Men jeg syns du har vært kjempeflink.Jeg prøver alt for lite selv ihvertfall. Kanskje du gir meg litt inspirasjon til å gjøre noe her i huset nå.... Hmmmm! Kaill`n i huset er bortresi noen dager... Utnytte det kanskje?? Gleder meg til fortsettelsen ;D

  SvarSlett
 9. Ja det er flott med sag, mye man kan lage med det, her heldig selv sånn, med en mann som er kjøkkenmontør har vi tilgang til det meste av verktøy....
  Gleder meg til å se resultatet blir kjempe flott.... Her har mannen kjøpt inn isolasjon, så her blir vegger og tak isolert i løpet av uka, og da er det bare å starte på gulvet.... juhu...
  klem victoria

  SvarSlett
 10. Hei Kjersti - så flink du er! Det blir gøy å se det ferdige resultatet - venter i spenning. God arbeidslyst:) Klem; Heidi

  SvarSlett
 11. Dette er såå spennende. Jeg er utrolig nyskjerrig :)

  SvarSlett
 12. Hej du góa hantverkare,
  Så fint det ser sååå fint ut Kjersti - jag väntar med spänning på att se resten.
  Kram J

  SvarSlett
 13. Spennende, spennende!
  Hodegavl har vi faktisk snakka om at hadde vert kjekt å hatt flere ganger i det siste... men som alt annet, så er det ingenting som haster om dagen.. :)

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 14. kommer blir riktigt snyggt!
  mvh åsa

  SvarSlett
 15. Du å du, snekre kan du og;D
  Blir spennende å se hele rommet!

  SvarSlett
 16. Oj vad spännande! Vad fint det blir! Jag håller själv på med sovrum nu så det är kul att få lite inspiration från andra håll :)

  Kram Jenny

  SvarSlett
 17. can't wait to see the room!
  hurry ;)

  SvarSlett
 18. Hei igjen! Har laget deilig sitronsaft etter din oppskrift!Nydelig!!!!!!!!!!!!!
  Takk kjære du:)

  SvarSlett
 19. Oj, det ser fint ut, Kjersti!!! Kjenner nesten den deilig trelukten helt hit. Så flink du er som har laget gavl helt selv. Jeg har tenkt på det lenge (ikke så avansert som din da), men aldri kommet så langt. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen. God klem fra meg

  SvarSlett
 20. -Der ser jeg jo hvor fint det blir!! Så flink du er, ordentlig HandyWoman :). Gleder meg til å se det endelige resultatet, som garantert blir både unikt og kjempeflott i ordentlig Kjersti-stil!

  Klem, Line

  SvarSlett
 21. Hjelpes meg - så flinke de er!! Ser ut til å bli kjempefint! Og så herleg å satse litt på soverommet - det er jo ofte eit håplaust neglisert rom..

  Gler meg til å sjå koss det blir!

  Godnatt til deg!

  SvarSlett