fredag 20. august 2010


24 skuffer...


betyr at jeg har 24 grunner til å endelig få system i alle småsakene her hjemme. Det være seg lys, servietter, skrivesaker, og div. annet pjus... Apotekerskapet mitt har nemlig stått uten håndtakene sine frem til nå, så jeg har liksom ikke fått tatt det i bruk ordentlig. Alle frontene måtte pusses ned, og som dere vet, ting tar tid...

Nå begynner det å nærme seg ferdig, og jeg gleder meg til å kunne utnytte alle de 24 skuffene, og alt de måtte romme. Jeg er utrolig glad i skapet, og skjønner fortsatt ikke at jeg var så heldig å bli den lykkelige eier! Flere helhetsbilder kommer selvfølgelig når alt er klart.

Jeg har flere prosjekter på gang i disse dager, og det er idéer jeg har tenkt ut en stund, som jeg er spent på å ta fatt på. Denne gang dreier det seg om stuen og sofakroken!

I morgen er en stor dag. Da tar jeg nemlig turen inn til Oslo for å oppleve konsert på Operataket, med Lars Winnerbäck og fantastiske Melissa Horn... Jeg har sett begge live tidligere, men aldri sammen, så forventningene er skyhøye! Noe sier meg at de kommer til å innfri...;)
Det blir en fin "avslutning" på sommerens festligheter, for nå går jeg straks inn i høstmodus merker jeg. Egenplukket bukett med lyng står allerede på bordet, og det markerer en ny årstid her i huset...Jeg ønsker dere alle en 
fantastisk fin helg

Klem
Kjersti


24 kommentarer:

 1. Så utrolig heldig du er som har et helt skap som du kan gjemme bort smått og stort i. Kjempelekkert ble det også. 24 skuffer.. Åh, det hadde vært en drøm i vår lille leilighet. Kos deg masse på konsert, er veldig begeistret for musikken til Melissa Horn om dagen jeg også.

  God helg!

  Klem fra meg;-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig heldig du er som har et helt skap som du kan gjemme bort smått og stort i. Kjempelekkert ble det også. 24 skuffer.. Åh, det hadde vært en drøm i vår lille leilighet. Kos deg masse på konsert, er veldig begeistret for musikken til Melissa Horn om dagen jeg også.

  God helg!

  Klem fra meg;-)

  SvarSlett
 3. Det skapet ditt er missunnelsigsverdig:)kjempe til og få orden i masse saker...hadde trengt det jeg...
  Åhh du er heldig som skal på den konserten...jeg kjøpte cd hennes her for 3 uker siden...og har slitt den ut:)den er veldig melankolsk..men så vakker...i sang og musikkomposisjon..
  og nydelig den hun synger duett med Winnerback...stemmen hans er jo bare wonderful:)
  Ja..da har du virkelig noe og glede deg til....
  Håper jeg får sjansen en annen gang...
  masse eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Å så kjekt å ha så mange skuffer å stæsje vekk ting i, det hadde trengtes her i huset! Og så fine håndtak:)

  SvarSlett
 5. Misunner deg masse det skapet der ja =) Og heldige deg som skal på konsert. Jeg sitter stadig å hører på cd'en hennes. Sinnsyk bra =)

  Klems

  SvarSlett
 6. Det skapet er så fint! Også så praktisk med alle de små skuffene.

  Og lucky lucky lucky you som skal på konsert! Jeg skulle gjerne vært i Oslo i morgen altså. Kos deg masse, det blir sikkert en kjempeopplevelse.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Ja gud den är så snygg den där köpmandisken.

  Åhhhh, jag är så avis på dig att du ska få se BÅDE Melissa Horn och Lars imorgon. Jag vill också igen. helst Melissa Horn..... Tänk på mig lite när hon sjunger "jag kan inte skilja på"

  Kram på dig söta Kjersti

  Marit

  SvarSlett
 8. Oi, no ser eg at du allereie har fått ein liknande kommentar over her, men Om du lâmnade mej nu, er liksom min sang... Har hatt den på bloggen min, og den betyr uendeleg mykje for meg. Men det er ei anna historie..

  Kjøpmannsdisken blir nok kjempefin, og du verden kor praktisk!!!

  Ha ein flott konsert, og ei nydeleg helg!

  God klem
  Elin :)

  SvarSlett
 9. Herlig med mange små skuffer. Det er kanskje bare meg, men jeg tenker julekalender med en gang... Kanskje et tegn på at høstens og vinterens prosjekter nærmer seg... hihi...:)

  Klem Kaja

  SvarSlett
 10. Det skapet tror jeg det er mange som misunner deg, inkludert meg da!! Et utrolig funn!

  Nyt konserten i morgen, den blir helt sikkert fantastisk!! Jeg satser på å se henne i slutten av september, såå vakker stemme, musikk og tekster! Kos deg!

  Klem Ellen

  SvarSlett
 11. Hej! Det ser ut att vara ett jättefint skåp, skall bli spännande att få se fler bilder! Trevlig helg Vänliga hälsningar Ida

  SvarSlett
 12. Håper du viser resten når du har pussa ferdig:) 24 skuffer er maaange skuffer da. Jeg har en anretning på 9 skuffer som jeg har pussa på men fortsatt ikke helt ferdig i den enden av rommet så har ikke gjort helt ferdig med å få montert håndtak ennå.

  Lykke til videre med pussinga:)

  SvarSlett
 13. Det apotekerskapet ditt er bare helt herlig!!!
  Kos deg så masse på konsert i morgen. Kjenner høsten på kroppen jeg også, men gjør faktisk ingenting. Liker høsten :)
  Klemmer fra Marie :)

  SvarSlett
 14. Kjersti!

  Å ja jeg liker ODD NORDSTOGA (det er nesten så Thomas blir sjalu... hihih neida) og jeg liker MELISSA HORN!!!

  Kos deg på konsert!
  Vi knottes ;O)

  Liv

  SvarSlett
 15. Hei Kjersti!
  Skapet ditt er supert! Skulle gjerne hatt et slikt... Litt misunnelig kjenner jeg ;)
  Kanskje vi sees i morgen? Skal også på konsert...og gleder meg stort! Ser at været blir bra, så håper det vil innfri. God konsert og fin lørdag...

  Nå er det natta her....

  Klem randi

  SvarSlett
 16. Ett så fint skåp med massa förvaring är perfekt!

  kram Mia

  SvarSlett
 17. Åh den koncerten har jag sett i sommar! Helt fantastisk! Hoppas ni får en underbar kväll!
  Kram Anna

  SvarSlett
 18. Det er knalltøft og SÅ praktisk da!:) Jeg er veldig misunnelig på konserten i går og kan tenke meg at den var fantastisk. Håper du koste deg veldig, og har en fin søndag! God klem fra meg

  SvarSlett
 19. Hei:)
  Har fulgt bloggen din en stund nå og synes du har en herlig stil med blanding av gammelt og nytt. Jeg får masse inspirasjon og jeg verker etter å komme igang med noe etter å ha tittet innom deg. Jeg ser du har den nydelige sofaen Newport fra Home and Cottage, og lurer på om du er fornøyd? Har så lyst på den, men lurer på om du har prøvd å vaske trekkene og om det går an å kjøpe flere trekk evt.? Vi har også tenkt å male de gamle lakkede tregulvene våre hvite og lurer på om du sitter inne med noen gode tips i fht. det også.
  Ønsker deg en fortsatt god helg, det lille som er igjen av den.
  Klem Nina:)

  SvarSlett
 20. Å det blir nok superflott det skapet, som alt annet du tryller frem! Blir alltid så inspirert av å titte innom hos deg.

  Håper konserten innfridde, det må være litt av en opplevelse ☺
  Ha en super uke.
  hilsen Nina B.

  SvarSlett
 21. Fantastisk skap! Heldige du som klarte å kuppe det,- og flinke. For det er jammen en kunst å klare å finne de fineste skattene på finn og kuppe de til seg. jeg bøyer meg i støvet:)

  Tipper konserten på Oper-taket var fantastisk!! Oslo viste seg virkelig fra en bra side på lørdag, og jeg synes det lå litt magi i luften uansett hvor man beveget seg. Herlig:)

  Ha en nyedelig uke søte!

  Stor klem A

  SvarSlett

 22. شركة نقل عفش بالرياض وجدة والدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض وجدة ومكة المدينة المنورة والخرج والطائف وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة الفا لنقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات نقل الاثاث بالجبيل والطائف وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة وينبع تبوك والقصيم الخرج حفر الباطن والظهران
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بالدمام
  شركة نقل عفش بالطائف
  شركة نقل عفش بمكة
  شركة نقل عفش بينبع

  SvarSlett